• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İstanbul'da ağız ve diş için tavsiye edebilceğiniz hastaneler?

papatya2727

prensesim ben :)
Kayıtlı Üye
3 Nisan 2011
111
3
46
Gaziantep
acilen istanbulda ağız ve diş polikliniği aranıyor yardımcı olur musunuz

ağızımda aft oluşuyor şu an da kırmızı küçük kanlanmalar var :(

acilen istanbulda ağız ve diş polikliniği aranıyor yardımcı olur musunuz

ağızımda aft oluşuyor şu an da kırmızı küçük kanlanmalar var :(

Anadolu yakası / avrupa yakası?
poliklinik değil ama ben de şu aralar diş tedavisi oluyorum doktorumu da yeni buldum çok memnunum
Çengelköy'de anadolu yakası düşünürsen söylerim adını

Son düzenleme:
sen ssk geçen bir yer arıyorsun di mi?

Mecidiyeköy'de böyle bir hastane var diş üzerine sigortanın hatta arkadaşım gitti çok memnun kaldı ama adı ne diye geiyor bilmiyorum belki buradaki arkadaşlardan adını bilen vardır.

evet ssk ama özel de olur yeterki artık bir çözüm bulayım şudur şundana dolayıdır denilsin çözüm olmayınca çok umutsuzluğa kapılıyorum :(

İstanbul da özel hastane ve diş kliniklerinin diş tedavi masrafları pahalı olmasının yanı sıra taksit seçenekleri yok.devlet kurumları yavaş tedavi işliyor ve bekliyorsun hayli.Bende diş tedavisi yapyırıyorum.Diş eksikliklerim var.Köprü tedavisi ile porselen diş yaptırıyorum uygun fiyata diş yaptırdım ama taksit yapmadılar.Henüz bitmedi.Özel hastaneleri tavsiye ederim.Maddi gücüne göre degişiyor.benim maddi gücüm olmadıgı için fiyatı uygun olsada ödemekte zorlandım.ben özel şafak hastanesine yaptırdım orası gayet iyi ve güzel.Devlet hastanesi olarak yedi tepe üniversitesi araştırma hastanesinin ağız ve diş bölümü varmış ayrıca özel hastane olarak Diş Hastanesi | Hospitadent Diş Hastanesi Ağız ve Diş Sağlığı ...Hata | Hospitadent de araştır derim.Sağlıklık günler.

ismini hatırlayamadığınız devlet hastanesinin adı ok meydanı ağız ve hastalıkları hastanesidir hafta içi randevu alınarak tlf yada internet ile oluyor hastanede tedavi olunuyor.ben oraya gittim ama kalabalık olması nedeniyle tedavimi yarım bıraktım.tedavisi nasıl bilmiyorum.memnun olan bir komsum vardı o oraya gitmemi söylemişti ama bu hastane bana uzak oldugu için ve kalabalık olduğu için eve yakın bir hastanede tedavi oluyorum
Gidip muayene olarak sansını deneyebilirsin çünkü ücretsiz.

Bahçelievler de ağız ve diş sağlığı merkezi var ama muayene olduktan çok zaman sonra diş dolgusu veya takma işi yapıyorlar.

canım seninde benim gibi sakallı dindar kişilere ön yargın yoksa istanbul anadolu yakası kartal Gül ağız ve diş sağlığı merkezi var.Üsküdar cd.
ordaki doktorlar çok ehiller.mesela senin üzerinde bi işlem yapacaklarsa 6 doktor birlikte konuşup istişare ediyorlar.fikirlerini söylüyorlar senin doktoruna.bizim işyerindekiler sağcısından solcusuna herkes oraya gider çok memnunlar .doktorların bi tanesi sakallı biri tesettürlü bi arkadaşım gitmek istemedi sırf bu yüzden.sonra dişi çok ağrıyınca gitmek zorunda kaldı.şimdi iyiki oraya gittim diyor.fiyatı çok uygun değil ama.özel temiz bir yer.

sen ssk geçen bir yer arıyorsun di mi?

Mecidiyeköy'de böyle bir hastane var diş üzerine sigortanın hatta arkadaşım gitti çok memnun kaldı ama adı ne diye geiyor bilmiyorum belki buradaki arkadaşlardan adını bilen vardır.

ne ki accaba adıı banada acillll bi hastane vee doktorr tavsiyesi lazımmm yardım lütfen

Optimadent diş kliniğinde doktorum var. Doktorum Selahattin Kermen. Hem fiyatlar uygun, hem çok temiz hemde çok eli hafif :) Google'dan aratarak bulabilirsin. geçmiş olsun canım.

bence istanbulun en iyi diş hastanesi dentaydin ailece gittik verdikleri hizmet ve profesyonellik çok iyidi çok memnun kaldık

Tavsiye değil ama asla gitmeyin diyebileceğim biri var. Doktor Cengiz Bahcevan'a ocak ayında 2 diş çürüğü dolgusu için müracaat ettim. Yaptığı dolgulardan bir tanesi 15 gün içinde 3 kere üst üste yapılıp düştü. Diğer dolgunun da çatlak olduğunu, tekrar çürüğe neden olabilecek şekilde aralık olduğunu söylememe rağmen kendisi asla durumu kabullenmedi. Üstüne üstlük para iadesi istediğim için, kendisini istersem şikayet edebileceğimi söyleyip beni ofisinden kovdu. Toplam 8 tane dolgum var hayatımda daha önce ne bu şekilde bir tedavi uygulayan bir dişçi ne de böylesine saygısızca bir muamele gördüm. Tedavi sırasında da hijyen kurallarını tamamen alt üst edip yere düşen malzemeleri alarak işleme devam etti. Yaptığı 2. dolgunun çatlak olduğuna dair elimde filmler bile var. İsteyenler ile paylaşabilirim. Hakkında başka hasta şikayetleri de varmış. Polikliniği İstanbul-Bahçelievler'de. Lütfen paranızla rezil olmak istemiyorsanız, zamanınız ve sinirleriniz tükensin istemiyorsanız ofisinin yanından bile geçmeyin.

Back