Abiye - Gece Elbisesi - Tuvaletler İstanbul'da abiye almak için hangi semte gidilmeli?

Fatihte fevzipaşa caddesi gelinlikçi ve abiyeci doludur; bazı mağazaları yalnızca tesettürlü ürün satıyor. Bir de tahminimce arapların turist vs yoğun ilgisinden dolayı fiyatlar uçuk seviyelerde. Bakırköyde de çarşıda geniş seçenekler var. Ümraniye de aynı şekilde.

İşte o pek rahat değil canım 2 tane elbise alacağım bir de hem kına hem düğün için.
eğer vaktin olursa ve yolun o tarafa düşerse gene de aklında olsun
arka ve ara sokaklarda çok şık abiyeler var ve bazen gerçekten inanaılmaz ucuza bulabiliyosun orda da

Opera pasajını tek geçerim. Onun dışında görmedim ama gidenlerden duyduğum kadarıyla eminönünde de baya güzel şeyler varmış.

eminönü ne mutlaka gitmelisin ben ablamın düğününde bir elbise aldım o kadar beğendm ki hala elden çıkarmadım

İşte o pek rahat değil canım 2 tane elbise alacağım bir de hem kına hem düğün için.
Bu forumun ikinci el ya da abiye arıyorum bölümünü incele. Bir arkadaşla görüşüp almıştım ben bedeni uymadı o ayrı da çok şık ve kaliteliydi abiyesi. İçine sinmezse bilemem ama sinerse bak bence.
Ben peşpeşe 10 tane düğün için neredeyse fakrlı abiye aldım hepsi dolapta kös kös duruyor şimdi. Dünyanın parası. Kadıköy'de ortalama herkeste olmayan bir şey 350-600 arası. 200-250 olanlar her yerde var.

eskiden bakırköyden alırdık ama artık orasıda coştu düşündümde önerebilecğeim uygun fiyatlı biryer bile kalmamış :(

Herkese teşekkürler önerileri için Opera Pasajına gittik bugün.2 tane elbise aldım 750 tlye,biri uzun diğeri kısa.

Back
X