istanbulda 3dmax ogrenmis mimarlar

Sirius777

Guru
Kayıtlı Üye
8 Mayıs 2014
2.764
2.293
333
36
Kizlar esimde bende mimariz istanbula yeni tasindik programI ben biliyorum ama esime ogretecek zaman yok ikimizde calisiyoruz esim 3dmax bilmiyor guvenilir kaliteli 3dmax kursu bilen varmi acaba aranizda.

Isim vermek dogru mu ama bilge adam iyi diyor arkadaşım. O oradan öğrendi.

3d s. Max cok güzel bi program di. Bi ara merak sarmistim

Bizim şirkete gelsin :1: Medyasoft. yeri altunizade de

benmde erkek kardeşim gitmişti beşiktaşta bi yere ama adını bilmiyorum akşam sorarım...

bi de yıldız teknik üniwersitede bi kurs gitmişti metraj öğrenmek için..

3d max, autocat, metraj çıkarma çok iyi öğrendi bi sorup ğrenirim...

benmde erkek kardeşim gitmişti beşiktaşta bi yere ama adını bilmiyorum akşam sorarım...

Cok tesekkur ederim cnm

Eger ogrenince paylasirsaniz cok sevinirim

Cok tesekkur ederim cnm

Eger ogrenince paylasirsaniz cok sevinirim

öğrendim beşiktaş ta "BİLADIM EĞİTİM MERKEZİ" war ordan almış kursu...

dediğim gibi metrj çıkarma kısmını da yıldız teknik ünv.nin kursunda aldı...

şuan gayet iyi durumda....

internetten araştırın isterseniz fiyat alın görüşün belki beğenirsiniz =)

Kizlar esimde bende mimariz istanbula yeni tasindik programI ben biliyorum ama esime ogretecek zaman yok ikimizde calisiyoruz esim 3dmax bilmiyor guvenilir kaliteli 3dmax kursu bilen varmi acaba aranizda.

ben de size bir şey sorabilir miyim :) mimarlık öğrencisiyim ve son yaz tatilim bu :) çalışıyorum gerçi ama aynı zamanda modelleme öğrenmek istiyorum.Archicad ve revit arasında kaldım sizce hangisini öğrenmeliyim? 3d max kursuna gittim ama yarım bıtaktım sevemedim pek onu ben :/

ben de size bir şey sorabilir miyim :) mimarlık öğrencisiyim ve son yaz tatilim bu :) çalışıyorum gerçi ama aynı zamanda modelleme öğrenmek istiyorum.Archicad ve revit arasında kaldım sizce hangisini öğrenmeliyim? 3d max kursuna gittim ama yarım bıtaktım sevemedim pek onu ben :/

3dmax muhakkak ogrenin derim bu programlar arasinda siralarsak 3dmax autocad archicad sonra revit ismini kullandigimiz programlar onemlilik sirasi bu bana gore hepsini sirayla ogrenmeye calisin derim

öğrendim beşiktaş ta "BİLADIM EĞİTİM MERKEZİ" war ordan almış kursu...

dediğim gibi metrj çıkarma kısmını da yıldız teknik ünv.nin kursunda aldı...

şuan gayet iyi durumda....

internetten araştırın isterseniz fiyat alın görüşün belki beğenirsiniz =)

Cok tesekkur ederim

Back