İstanbul'a başka şehirden gelip yalnız olanlar

Yeni katılan Arkadaşlar hoşgeldiniz:) En kısa zamanda görüşürüz inşallah..

hadi yeterince kalabalık olduk kıslarrr ne zaman buluşuyozz bana pazar hariç her gün uyar

bende izmırden gelın geldım burayaklava:klava:
bende kagıthanedeyım:1hug:
memnun olduma.s.

QUOTE=engidi;13546023]selam canım. bende kağthanedeyim. ben çok oldu istanbul a geleli ama çalışıyodum. işten ayrıldım bebeğim olunca buralarda görüştüğüm pek kimse yok benim de... bu arada edirneliyim bende..[/QUOTE]

Arkadaşlar ne güzel hepimiz Kağıthanede oturuyoruz... bir arkadaşım daha var burada tanıştığım oda Kağıthanede , müsait olduğnuz bir gün buluşabiliriz.. Ben şu anda 10 gün kadar işe gitmeyeceğim , istediğiniz bir gün buluşabiliriz... Biz dün akşam diğer topikten arkadaşlarla buluştuk , çok güzel oldu...Haberleşelim..Ben Sadabad Evlerinde oturuyorum..

kımse yer belirtmemiş cevahır yada ????:hulya:
ve pazartesı olabılırmı???
lutfen cevap yazın??
pazartesı yerı ve saat öneroılerı beklıyorum

kımse yer belirtmemiş cevahır yada ????:hulya:
ve pazartesı olabılırmı???
lutfen cevap yazın??
pazartesı yerı ve saat öneroılerı beklıyorum

Çarşamba yada perşembe olabilir mi? başka bir yer olabilir mi? ben pek bilmiyorum oraları,bulabİlirmiyim bilmiyorum..

Cevahir'e bir bakayım ben haritadan olmazsa orasıda olur...diğer ark lar yok,onlarda fikir versin.

cevahir uygun benim için ...Saat 14:00 te Cevahirde buluşabiliriz pazartesi yada çarşamba..

cevahir uygun benim için ...Saat 14:00 te Cevahirde buluşabiliriz pazartesi yada çarşamba..

Evet kizlar ya, Cevahir süper ama calistigim icin haftaya sadece Sali veya Cuma günü bosum..! Denk gelirse gelmek isterim, yoksa baska bir gün artik..olumunekankayizsmile

valla canım ben beylık düzündeyim bide iki küçük çocuğum var nasıl geleyim teeeeeeee cevahire gelemem ya

kızar bana hemen hemen heryer uyar ama tam bi yol özürlüyüm tarif etmeniz gerekçek yaniolumunekankayizsmile oğluşumla gelcem tabi hergün de uyar pazar hariç dediğim gibi

çoğunluk cevahır ok dıo
gun bıraz problemlı ssat 14 00 olsunmukaydirigubbakcemile2

oo cevahir benim yanım hemen karşı karşıyayız cevahirle wallakaydirigubbakcemile2

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…