İstanbul'a başka şehirden gelip yalnız olanlar

Angel wing

Nirvana
Kayıtlı Üye
15 Kasım 2007
396
46
643
Arkadaşlar, İstanbula geçen yıl İzmir'den geldim çok fazla arkadaşım yok,,sıkılıyorum çok.Avcılar civarında oturuyorum. Benim gibi olan arkadaşlar buluşalım ne dersiniz?

Selam canım,

Bende oraları çok beğendim ,inşallah oralara taşınmayı düşünüyorum.Yinede görüşme imkanımız olur umarım:)

Oğlun çok şeker maşallah Allah bağışlasın.

Son düzenleme:
Bende 1 yil oluyor Istanbul´a tasinali. Gercek samimi dostluk kurmak cok zor olmus. Bunu cok iyi anladim buraya gelince.

Eyüp civarinda kaliyorum! kaydirigubbakcemile2

Bende 1 yil oluyor Istanbul´a tasinali. Gercek samimi dostluk kurmak cok zor olmus. Bunu cok iyi anladim buraya gelince.

Eyüp civarinda kaliyorum! kaydirigubbakcemile2

Öyle gerçekten eskiden kalma dostluklar geride kalınca,yeniden kurmak çok zor..

Kolay olmuyor.Tanışabiliriz çok uzak değiliz aslında.

selam arkadaşlar bende çanakkaleden geldim 4-5 senedir burdayım ve yanlızım kızımın benden benimde kızımdan başka arkadaşımız yok maalesef eşimde çok yogun.. gerçekten çok zor artık dostluk kurmak:((

Öyle gerçekten eskiden kalma dostluklar geride kalınca,yeniden kurmak çok zor..

Kolay olmuyor.Tanışabiliriz çok uzak değiliz aslında.

Evet canim, insallah bir araya gelme firsatimiz olur. Burasi biraz daha kalabaliklassin, bir bulusma yapariz artik..kaydirigubbakcemile5

selam arkadaşlar bende çanakkaleden geldim 4-5 senedir burdayım ve yanlızım kızımın benden benimde kızımdan başka arkadaşımız yok maalesef eşimde çok yogun.. gerçekten çok zor artık dostluk kurmak:((

Selam canım,sen en azından kızınla oyalanıyorsundur.İnşallah bende istiyorum en yakın zamanda bir bebek...sanada Allah bağışlasın :)...dediğin gibi çok zor gerçekten...aile yok,arkadaş yok,eşimde başka şehirden onunda yok kimsesi...biz çok yalnız kaldık burda,zor gerçekten....ama görüşme imkanımız olur inşallah:)

selam kızlar bende sizlerdenim ankaradan gelin geldim 4 sene olacak beylık düzünde oturuyorum bende alışana kadar ne zorluklar çektim anlatamam çok sıkıntılı dönemler geçirdim şimdi azda olsa alıştım buraya benımde arkadaşım fazla yok tanışmak isterim bende.

selam kızlar bende sizlerdenim ankaradan gelin geldim 4 sene olacak beylık düzünde oturuyorum bende alışana kadar ne zorluklar çektim anlatamam çok sıkıntılı dönemler geçirdim şimdi azda olsa alıştım buraya benımde arkadaşım fazla yok tanışmak isterim bende.

Selam esmerkz,,benimde 1,5 yıl olmadı bile geleli...iyi ki açmışım böyle bir konu şimdiden bir kaç kişi olduk:)

Merhaba kızlar...bende İstanbul a geleli 1 yıl olmadı .Ankara ve İzmir de yaşadım bakalım buraya alışabilecekmiyim.. Evlendikten sonra geldim...Bende sizlerle tanışmak isterim, Kağıthane'deyim bende...görüşmek üzere..

Ohhhh oh, cosmus burasi..

Avcilar, Eyüp, Gaziosmanpasa, Kagithane dolusmus buraya...!

Hadi bakalim...! :1hug:

Merhaba kızlar...bende İstanbul a geleli 1 yıl olmadı .Ankara ve İzmir de yaşadım bakalım buraya alışabilecekmiyim.. Evlendikten sonra geldim...Bende sizlerle tanışmak isterim, Kağıthane'deyim bende...görüşmek üzere..

selam canım. bende kağthanedeyim. ben çok oldu istanbul a geleli ama çalışıyodum. işten ayrıldım bebeğim olunca buralarda görüştüğüm pek kimse yok benim de... bu arada edirneliyim bende..

Back