- 15 Kasım 2007
- 396
- 46
- 643
- Konu Sahibi Angel wing
Arkadaşlar, İstanbula geçen yıl İzmir'den geldim çok fazla arkadaşım yok,,sıkılıyorum çok.Avcılar civarında oturuyorum. Benim gibi olan arkadaşlar buluşalım ne dersiniz?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bende 1 yil oluyor Istanbul´a tasinali. Gercek samimi dostluk kurmak cok zor olmus. Bunu cok iyi anladim buraya gelince.
Eyüp civarinda kaliyorum! kaydirigubbakcemile2
Öyle gerçekten eskiden kalma dostluklar geride kalınca,yeniden kurmak çok zor..
Kolay olmuyor.Tanışabiliriz çok uzak değiliz aslında.
selam arkadaşlar bende çanakkaleden geldim 4-5 senedir burdayım ve yanlızım kızımın benden benimde kızımdan başka arkadaşımız yok maalesef eşimde çok yogun.. gerçekten çok zor artık dostluk kurmak(
selam ben de çanakkaleliyim buraya gelin geldim ben de gaziosman paşadayım uzakmışık:gitme:
selam kızlar bende sizlerdenim ankaradan gelin geldim 4 sene olacak beylık düzünde oturuyorum bende alışana kadar ne zorluklar çektim anlatamam çok sıkıntılı dönemler geçirdim şimdi azda olsa alıştım buraya benımde arkadaşım fazla yok tanışmak isterim bende.
Selam gupset,,,uzakmıyız ben çok bilmiyorum gaziosmanpaşayı![]()
Merhaba kızlar...bende İstanbul a geleli 1 yıl olmadı .Ankara ve İzmir de yaşadım bakalım buraya alışabilecekmiyim.. Evlendikten sonra geldim...Bende sizlerle tanışmak isterim, Kağıthane'deyim bende...görüşmek üzere..
selam ben de çanakkaleliyim buraya gelin geldim ben de gaziosman paşadayım uzakmışık:gitme: