- 15 Eylül 2015
- 3.242
- 5.175
- 73
Mutluluklar canım deneyebildiğin kadar gelinlik dene, bol bol giy çıkarÇok çok tesekkur ederim kızlar harikasınız Önerilerinizi kesinlikle dikkate alicam sagolun
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Mutluluklar canım deneyebildiğin kadar gelinlik dene, bol bol giy çıkarÇok çok tesekkur ederim kızlar harikasınız Önerilerinizi kesinlikle dikkate alicam sagolun
Resim alabilir miyim :))eminonunde kurkcuhan in ust katini tavsiye ederim. adi eminonu oldugu icin pek tercih edilmez genelde ama iyi iscilik ve iyi kumasi kesinlikle cok uyguna bulabilirsin. fatih te 4 binlira olan gelinligimi kurkcuhan dan 1.5 a kiraladim. cevremdekiler gelinligimi eminonunden aldim dedigimde hemen burun kivirdi ama stilistim piyasayi biliyorum fatihin kaziklanma mekani oldugunu da cok iyi biliyorum. univ stajimi fatihte bir gelinlikcide yapmistim inanin verilen paralara aciyor insan. sonra nikah gunu geldi ve herkes bayildi gelinligime. 16 aylik evliyim hala herkes ne kadar guzel bir gelin oldugumu soyler. bence oraya bakmadan fatihe gitme. istersen resim bile paylasabilirim
Kürkçü handa birkaç yer var. Hangisinden kiraladınız acaba??
Ben de orayı gezdim pak gelinlik diye bir yerin fiyatı daha uygun geldi ama kaliteli bir şey çıkar mı diye düşünüyorumAcikcasi adini hatirlamiyorum. Ama kurkcuhana girince sagdaki merdivenden yukari cikiyorsun en soldaki dukkandi sanirim
Gelinimiz sevcan gelinlik var orda diktirmisti ve cok memnun kalmisti o daBen de orayı gezdim pak gelinlik diye bir yerin fiyatı daha uygun geldi ama kaliteli bir şey çıkar mı diye düşünüyorum
Teşekkür ederim :) inşallah içime sinerGelinimiz sevcan gelinlik var orda diktirmisti ve cok memnun kalmisti o da
Benimki de onun yanindaki olmasi lazim iste. Ama kuzenim orda baska bir gelinlikciye diktirmisti hic memnun kalmadi kizcagiz. Ama ben de gelinimiz de ne istediysek harfi harfine yaptilar kaliplari da cok guzeldi benim boyum ufak olmasina ragmen kaliplar cok iyi oturdu