İstanbul uygun fiyatlı göğüs büyütme

Merlin53

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
9 Ağustos 2019
2
1
33
Merhabalar.
Benim maalesef küçük göğüs problemim var ve bu aralar göğüs büyütme ameliyatını iyice kafama takmış durumdayım. Ama fiyatlara bakınca hepsi 14 binden başlıyor kliniklerde ve hiçbiri taksit imkanı sağlamıyor. Ben araştırmamı google'dan yapıyorum ve elime başka bişey geçmedi. Var mı Istanbul'da tavsiye ettiğiniz ve daha uygun bir fiyata göğüs ameliyatı yapan doktor? Veya bi devlet hastanesi? Teşekkürler şimdiden.:)

bende devlet hastanesinde meme büyütme operasyonu yapan arkadaşlardan öneri ve fikirlerini beklşiyorum ama kimse henüz paylaşmadı, siz naptınız ne durumdasınız?

Maddi durumun nasıl bilmiyorum ama çok ucuza kaçma. Bir ameliyat geçireceksin, hafife alınacak bir şey değil. Sonrası kötü olabilir. İstanbul’da bir çok doktor ucuz fiyat verip hastalar ameliyattan istemedikleri bir şekilde çıktı ve bir çok sürprizle karşılaştı.. bol bol muayenelere git, o esnada illa şu fiyata olacak diye düşünme. Kendi kafanda görüştüğün doktorlarla bir fikir edin. En sonunda içine Sinen doktorlarla bir kıyaslama yap ve paranı ona göre biriktir. Ameliyatın geç olsun ama güzel olsun

Ben Sinem hanıma burun ameliyatı için gittim hatta ameliyat sirasina yazildim benden burun estetiği için 1750 TL istedi. Başka bayan da göz kapağı için gelmisti onada aynı fiyatı vermişler galiba aşağı yukarı aynı fiyat

Merhabalar. Bende uzun zamandir dusunuyorum;( umarim bigun nasip olur tum isteyenlere. Acaba 1750 derken bir sifiri unutmus olabilir misiniz yoksa binyediyuzelli olmasi mumkun mu aklim karisti;(

Merhaba,bu konu ciddi bir konu,ben göğüs,karın germe,vaser lipo,popo yağ dolgusu,ve vajina ameliyatı oldum,,çok doktor dolaştım..psikolojik olarak tamam diyebildiğim tek doktor Serkan Baltaydı..1 yıl arayla bu ameliyatları oldum..çok şükür hiç sorunum olmadı fiyat olarak görüşebilirsiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…