• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İstanbul Üniversitesi İlk Yıl Ders Seçimi

gizemsemacan

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
16 Ağustos 2011
26
0
36
İstanbul
Arkadaşlar istanbul üniversitesi ne gidicem bu yıl kayıt oldum. ama ilk yıl ders seçimi oluyor mu yoksa ders programını onlar mı veriyor? yani öğrenci numaramızla sisteme girince görücek miyiz programı yoksa yapmamız gereken bir şey var mı? Nedir yani istanbul üniversitesi nde okuyan arkadaşlar yardım edebilir mi kayıttan sonra yapmamız gerekenleri vs.?

canım bende istanbul üniversitesine bu yıl kayıt oldum kayıttan sonra ordaki beyfendi duyuruyu okumamı söylemişti. ayın 16sına kadar derslerimizi seçip gelip hocalarımıza imzalatmamız gerektiği yazıyodu duyuruda. iü nokta otomasyona girip ordan ders seçmen gerk. senin bölümün ne ?

antropoloji benim... ama internet sitesinde hiç bir şey bulamadım yani zaten ders seçimi 10. unda başlıyor sanırım offf her şeyi sıkıntı yani

ders seçimini bazıları yapmş. ben yapamadm açılmıyo bi türlü sayfa 11ine kadar halletmem gerk 12sinde tekrar gidicem çnkü okula

tamam canım söylerm merk etme. yarn erkk arkdşmn pcsinde denicez bakalım benm pcde mi sorn vr dye. eğr olrsa msj atrm özelden

Back