• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

istanbul tüp bebek tedavisiyle ilgili bilgi verebilecek olanlar?

ofsistimcidden

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
3 Haziran 2022
2.120
5.029
78
kızlar selam ben de tüp bebek tedavisine başlayacağım 2 senedir korunmuyoruz dr gittik sorun da yok fakat bebeğimiz olmadı mayıs gibi tedaviye başlamak niyetimdeyim. bu konuda deneyimli olanlar nelere dikkat etmeliyiz merkez seçerken? önereceğiniz merkez var mı? ben bahçeciye gitmeyi düşünüyorum burayla ilgili fikirleriniz nedir? bir de ilaç fiyatları tedavi ücreti vs ortalama masraf nedir? istanbulda yaşıyorum.

kızlar selam ben de tüp bebek tedavisine başlayacağım 2 senedir korunmuyoruz dr gittik sorun da yok fakat bebeğimiz olmadı mayıs gibi tedaviye başlamak niyetimdeyim. bu konuda deneyimli olanlar nelere dikkat etmeliyiz merkez seçerken? önereceğiniz merkez var mı? ben bahçeciye gitmeyi düşünüyorum burayla ilgili fikirleriniz nedir? bir de ilaç fiyatları tedavi ücreti vs ortalama masraf nedir? istanbulda yaşıyorum.
Ben Florya Medicalpark’a gidiyorum 2. Tedavi sürecimiz masraflarımız 55bini buldu toplamda transfer süreci de dahil bu fiyata

Şişli memorial yeni başlayanlara 36.000 diyor. Embriyolar oluştuktan sonra yaklaşık 2 ay bi Rahim dinlendirme olabiliyor onda ek ücret almıyorlar. İlaçlar size ne gerektireceğine bağlı olarak artabilir 15 i rahat bulur.
İlk görüşme ücretsiz.
Sonra embriyolarınızın durumuna göre saklama ücreti var onlar da dolar endeksli 5 yıl saklama ücreti onu tam bilmiyorm görüşmeye giderseniz anlatırlar zaten.

Bahçelievler medicalpark Serdar hocaya gidiyorum ben de. Sadece 45 bin tutuyor embriyo dondurma ücreti de alıyorlar eğer dondurma olursa. 50-55 bin civarında.

Bahçelievler medicalpark Serdar hocaya gidiyorum ben de. Sadece 45 bin tutuyor embriyo dondurma ücreti de alıyorlar eğer dondurma olursa. 50-55 bin civarında.
Bende serdar hocada tüp bebek yaptırmıştım tabi 2020 yılında o zaman 15 bin tutmuştu herşey. Çok şükür ilk denemede tuttu 2 yaşında kızım. Şimdi 2. İçin gideceğiz embriyom var 16 bin sadece transfer ücreti.

Bende serdar hocada tüp bebek yaptırmıştım tabi 2020 yılında o zaman 15 bin tutmuştu herşey. Çok şükür ilk denemede tuttu 2 yaşında kızım. Şimdi 2. İçin gideceğiz embriyom var 16 bin sadece transfer ücreti.
Allah bağışlasın MaşaAllah. Serdar hoca ile benim ilk denemem olacak. Farklı merkezlerde denedim daha önce tutmadı. İşinin ehli ve severek işini yapıyor Serdar hoca. İnşaAllah bana da nasip olur bu kez 😊

Allah bağışlasın MaşaAllah. Serdar hoca ile benim ilk denemem olacak. Farklı merkezlerde denedim daha önce tutmadı. İşinin ehli ve severek işini yapıyor Serdar hoca. İnşaAllah bana da nasip olur bu kez 😊
İnşallah sanada nasib olsun canım. Ben çok araştırmıştım 6 sene olmadı bebeğim benim Serdar hocayı zaten takip ediyordum. Tüp bebek yaptırırsam ona gidicem diyordum hep çok şükür ilk denemede tuttu. Ramazan biter bitmez kardeş için gideceğiz çünkü yine olmuyor gebelik

Serdar hoca çok başka bir doktor çok ilgili istediğim herşeyi rahatlık ile soruyordum. Hatta numarası yoktu insta da ne zaman soru yazsam hâlâ cevap yazar

İnşallah sanada nasib olsun canım. Ben çok araştırmıştım 6 sene olmadı bebeğim benim Serdar hocayı zaten takip ediyordum. Tüp bebek yaptırırsam ona gidicem diyordum hep çok şükür ilk denemede tuttu. Ramazan biter bitmez kardeş için gideceğiz çünkü yine olmuyor gebelik
Allah razı olsun canım İnşaAllah ben de 2 buçuk senedir deniyorum. 4. Tüp bebek olacak. Adenomiyozis varmış bende. Bu zamana kadar kaç doktora gittim hiçbiri anlamadı. Serdar hoca hemen teşhis koydu. Rabbim sana da ikinci bebeğini nasip etsin İnşaAllah. Nisan’da transferim olacak nasip olursa 😊

Allah razı olsun canım İnşaAllah ben de 2 buçuk senedir deniyorum. 4. Tüp bebek olacak. Adenomiyozis varmış bende. Bu zamana kadar kaç doktora gittim hiçbiri anlamadı. Serdar hoca hemen teşhis koydu. Rabbim sana da ikinci bebeğini nasip etsin İnşaAllah. Nisan’da transferim olacak nasip olursa 😊
Ben sadece 1 aşılama yaptırdım hiç bir sıkıntı yok dedi doktorlar serdar hocaya gidince pco olduğumu söyledi. Kaç doktora gittim 6 sene içinde biri bile anlamadı. Büyük ihtimalle bu ay başlıyorum bende regl işe başlıcam randevu alıyorum. Rabbim hakkımızda hayırlısını nasib etsin 😊

Biz Dr Emre Bakırcı oğlu ve Süleyman Tosun hocaya gittik klinik adı Unimed Center Şişli de işin açıkçası tüp bebek biraz masraflı söyle söyleyim eşim azospermi olduğu için 10 bin onun operasyonu,25 bin benim opum+transferim, 5.500 sperm dondurma 5.500 yumurta dondurma. 3 bin yumurta cozdurme. Biz tabi il dışından geldiğimiz için bize daha fazla paraya mal oldu. Uçak geliş gidiş iki kere sonra orda kalma yeme içme vs eğer İstanbul'daysan zaten yukardaki gibiydi ama bu aralık 2022 şimdi değişmiş olabilir malum Türkiye de hiçbir şey yerinde kalmıyor

Bizde şuan araştırma kısmındayız. Size tavsiyem Şişli memorial Semra hocadan bi öngörüşme randevusu alın. Ücretsiz ve inanın her ayrıntıya kadar inceliyorlar. Benim muayahhene sürecim yaklaşık 2 saat sürdü. Ekibinden bir doktorla birlikte yapıyorlar bu muyahaneyi ben özellikle kadın doktor rica ettim onada ipek hanımı verdiler. Dediğim gibi ikiside çok iyiydi. En azından sizin için bi öngörü olur

Back