• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İstanbul tüp bebek Merkezi Ve doktor önerisi 2025

Mtargetins

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
10 Aralık 2024
11
3
1
29
arkadaşlar merhaba, İstanbul içi Anadolu ve Avrupa yakası fark etmez başarı oranı yüksek, tüp bebek merkezleri ve doktor önerilerinize açığız. Tabii ki herkesin deneyimi kendine özgü ancak yine de tecrübelerinizi benimle paylaşmanızı istiyorum. Teşekkür ederim..

arkadaşlar merhaba, İstanbul içi Anadolu ve Avrupa yakası fark etmez başarı oranı yüksek, tüp bebek merkezleri ve doktor önerilerinize açığız. Tabii ki herkesin deneyimi kendine özgü ancak yine de tecrübelerinizi benimle paylaşmanızı istiyorum. Teşekkür ederim..
Anadolu yakası Bahçeci umut tüp bebek merkezi. Prof dr Ebru Öztürk. İlk deneme pozitif. Tavsiye ederim.

Istanbul tüp bebek merkezi aret kamar

Merhaba . Bende düşünüyorum hocamız ile görüşmeyi . Söyledikleri gibi bekleme durumu çok fazla mı ? Ve bazı kişiler ilgisiz olduğunu söylemiş çok fazla …
Ben Aret kamardayim 1 başarısız tubbebek denemem var. Aret hoca her muayeneye girmiyor arada başka doktorlara muayne oluyorsun herşeyle Aret kamar ilgilensin istersen extra para ödemen lazım geçen yıl 20 bin liraydı bu yıl ne kadar bilmiyorum. Evet bekleme süresi malesef çok rendavu verilen saatten 1 saat sonra anca sıra geliyor. Bana transfer için sabah 8.bucukta burda olun dediler akşam saat 6 falandı transfer oldum. Aret hoca zaten 5 dk muayene edip çıkıyor pek fazla görmüyorsun bile ama transferi Aret hoca yaptı.

Ben Aret kamardayim 1 başarısız tubbebek denemem var. Aret hoca her muayeneye girmiyor arada başka doktorlara muayne oluyorsun herşeyle Aret kamar ilgilensin istersen extra para ödemen lazım geçen yıl 20 bin liraydı bu yıl ne kadar bilmiyorum. Evet bekleme süresi malesef çok rendavu verilen saatten 1 saat sonra anca sıra geliyor. Bana transfer için sabah 8.bucukta burda olun dediler akşam saat 6 falandı transfer oldum. Aret hoca zaten 5 dk muayene edip çıkıyor pek fazla görmüyorsun bile ama transferi Aret hoca yaptı.
Kilo sorunum var. 3 yıldır deniyorum . Bir tüp bebek denedik berbat bir deneyim oldu . Şimdi yeniden başlamak var hayallerimde . Ama hoca olarak ne yapmayalım bilmiyorum hiç 😢 çok sağolun bilgiler için

Kilo sorunum var. 3 yıldır deniyorum . Bir tüp bebek denedik berbat bir deneyim oldu . Şimdi yeniden başlamak var hayallerimde . Ama hoca olarak ne yapmayalım bilmiyorum hiç 😢 çok sağolun bilgiler için
Allah yardımcın olsun inşallah bi git görüş bence istersen ona göre kendin karar verirsin

merhabalar serdar koça gidiyorum transfer günümü bekliyorum giden var mı aranızda pozitif biri işlemleri uzatmıyor

Merhaba . Bende düşünüyorum hocamız ile görüşmeyi . Söyledikleri gibi bekleme durumu çok fazla mı ? Ve bazı kişiler ilgisiz olduğunu söylemiş çok fazla …
Merhaba Aret hoca çok yoğun bir doktor bekleme süresi muayne için zaman zaman uzun olabiliyor. Yoğunluğundan ötürü bir muayne kendisi bakıyo diğer kontrol de merkezde bulunan diğer doktor bakıyor ama yine ilaç dozunuzu, gerekliyse tahlili Aret hoca istiyor. Bakan doktor Aret hocaya durum bildirimi yapıyor. Siz Aret hoca'nın hastası olduğunuz için kendisi tedavinize müdahale etmiyor. Sadece Aret hocanın yoğunluğunu hafifletmek adına böyle bir yola gittiler. Yani ekstra sürekli Aret hoca baksın diye ödeme yapmanız anlamsız. Çünkü herseye sizin hakkınızda hakim oluyor zaten. Opu yu yapmıyor onu baştan söylüyor. Ama opuya gelene kadar ki süreci ve opu sonrasını takip ediyor. Transferi kendisi yapıyor.

evet bekleme süresi oluyor çünkü merkez çok yoğun bu her hastanede bu sekilde ama doktor işinin ehli. Diğer merkezlere gitmeyi hiç düşünmedim. Sürec için hep takipteler sorduğunuz her soruya yanıt alıyorsunuz. Gereksiz seylerle kafanızı doldurmaya izin vermiyor hoca. Birde para odaklı merkez değil hoca da o sekilde ben çok memnun kaldım. Diğer doktorlar kontrol ediyor evet ama 5 muayene diyelim 1 veya ikisini onlarda ölçüm için sadece baska müdahale yok çünkü aret hoca nederse o oluyor. Gönülden tavsiyemdir. İlk denememde hamileyim dün öğrendim. Gereksiz iğne ve ilaç vermiyor diğer merkezler gibi . Kişi odaklı ilaçlar var değişiyor bunlarda benim ilk etapta hapla ilerledi mesela düşük rezerv olduğu için bende. Baska yere giden kuzenimde o sekildeydi amh 0.01 dolu dolu iğne vermişler mesela tek yumurta çıkıp başirız oldu o yüzden içinize ne sinerse. Ben de çok araştırdım olumsuz yorumlar vardı evet ama şuan iyiki diyorum. Kişilerin deneyimleri olumsuz olunca mutlaka yorumda bahsedilince insanın aklı karışıyor

Komşum Bahçeci Tüp Bebek Merkezinde yine sancılı bir denemeye hazırlanıyor.
Arabayı sattılar, 4. denemeyi gerçekleştirecekler.

Bekleme süresi çok fazla randevu saatinden en az 40 dk sonra alıyorlar. Aret hoca muayene ediyor gerekli bilgileri veriyor ve hemen gidiyor çünkü diğer hastalar bekliyor :) odaya gelmesi ile çıkması 2-3 dkdır . Ama ben memnunum kendisine güveniyorum. Bilgili ve tecrübeli biri . Bana çok güven veriyor :) Bazen kontrolleri o yapmıyor . Mesela benim yarın randevum var yumurta takibindeyiz ozan hoca bakacak . Ama orada olan diğer doktorlar da hepsi çok başarılı . Benim ablam be bir arkadaşım Aret beyde tedavi oldu hepsi de olumlu sonuç aldu

Bekleme süresi çok fazla randevu saatinden en az 40 dk sonra alıyorlar. Aret hoca muayene ediyor gerekli bilgileri veriyor ve hemen gidiyor çünkü diğer hastalar bekliyor :) odaya gelmesi ile çıkması 2-3 dkdır . Ama ben memnunum kendisine güveniyorum. Bilgili ve tecrübeli biri . Bana çok güven veriyor :) Bazen kontrolleri o yapmıyor . Mesela benim yarın randevum var yumurta takibindeyiz ozan hoca bakacak . Ama orada olan diğer doktorlar da hepsi çok başarılı . Benim ablam be bir arkadaşım Aret beyde tedavi oldu hepsi de olumlu sonuç aldu
Oh ne güzel . Darısı başınıza olsun inşallah.
Yarın akşam muayenem var bakalım . Bi incelesin yorumlasın istiyorum .
Eşimle de aram açık biraz arada kaldım gider miyim gitmez miyim bilmiyorum hiç …😣

Back