Bence baska klinikde deneyin sansinizi aret kamari tavsiye ederim..Merhaba arkadaşlar kafam çok karışık bana fikir verir misiniz? sperm sayısının az olması sebebiyle tüp bebek tedavisi olduk.1. deneme bahçeci cem çelik negatif sonuç.sebep olarak dna hasarı yüksek çıktı.tedavi oldu eşim düştü.2.deneme aynı klinik ve doktor. 13 yumurtadan döllenen 3 tane embriyolar 5.güne gidemedkleri iiin tedavi iptal.raporkullandığımız için bu bahçeci umut kliniğini tercih etmiştik.sizce 3.denemeyi de raporlu olarak burda devam mı etmeliyim.yoksa yenibir merkezde raporsuz.memorial var aklımda
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
İstanbul tüp bebek merkezi önerisii???
- Konu Sahibi shewa
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 15 Mart 2014
- 2.171
- 1.710
- 133
- 34
Kesinlikle gördüğüm onca doktor arasında en iyisi Aret Kamar dı hamile kaldığım için değil gerçekten kişiye uygun tedavi uyguladığı paragöz olmadığı vicdanı olduğu için Aret Kamar zor hasta sevdiği için,çoğu hastaya babalık yaptığı için,,en önemlisi vicdanı oluğu için Aret Kamar..Bence baska klinikde deneyin sansinizi aret kamari tavsiye ederim..
- 24 Ekim 2017
- 1.369
- 1.523
- 48
- 32
Kesinlikle gördüğüm onca doktor arasında en iyisi Aret Kamar dı hamile kaldığım için değil gerçekten kişiye uygun tedavi uyguladığı paragöz olmadığı vicdanı olduğu için Aret Kamar zor hasta sevdiği için,çoğu hastaya babalık yaptığı için,,en önemlisi vicdanı oluğu için Aret Kamar..
hibele. ilaclar hakkinda soru soracaktim. ozelden mesaj atmayi bilmiyorum.sen atabilir misin.
- 8 Aralık 2017
- 3
- 0
- 1
- 37
- 25 Şubat 2016
- 5.895
- 8.675
- 198
Merhaba arkadaşlar kafam çok karışık bana fikir verir misiniz? sperm sayısının az olması sebebiyle tüp bebek tedavisi olduk.1. deneme bahçeci cem çelik negatif sonuç.sebep olarak dna hasarı yüksek çıktı.tedavi oldu eşim düştü.2.deneme aynı klinik ve doktor. 13 yumurtadan döllenen 3 tane embriyolar 5.güne gidemedkleri iiin tedavi iptal.raporkullandığımız için bu bahçeci umut kliniğini tercih etmiştik.sizce 3.denemeyi de raporlu olarak burda devam mı etmeliyim.yoksa yenibir merkezde raporsuz.memorial var aklımda
Merhaba;
başka bir bölüme yazdığımı buraya da kopyalıyorum.
ben de Aret Hoca da tedavi olanlardanım.
Aret Hoca gerçekten çok iyi, çok sıcak kanlı biri.O dönem çok hassas oluyorsun ,fakat Aret hoca seni çok iyi motive ediyor.Biliyorsun bu süreçte moral motivasyon gerçekten en üst seviyelerde olmalı.
Fakat Aret Hoca da benim 2 tüp bebek tedavimde tutmadı.
İkiside 3.gün emriyosuydu.İlkinde tek embriyo,2.transferde iki embriyo konuldu.
Fakat maalesef hamile kalamadım.
Şuan 2 tane daha dondurulmuş embriyom var,fakat Aret hoca da yaptırmayacağım.
Çünkü tekrarlayan bir tüp bebek başarısızlığı mevcut, bunu asla irdeleme yoluna gitmediler.
Telefon da hemşire ile görüştüm,çok normal sıradan bir durum gibi bir sonraki transfer için reglinin 3-5. gunu gelin dedi.
Durum değerlendirme yok , bilgilendirme yok.
Şunu beklerdim,çünkü hep söyleniyor ya,kişiye özel tedavi hizmeti veriliyor diye.
Şöyle demeleri gerekiyor,2 tedavide de her sey normal olmasına karsın başarısızlıkla sonuçlandı, olmadı bir pıhtılaşma testi,genetik testi veya benim bilmediğim başka testler vs yapalım ondan sonra 3.tedaviye başlayalım demeleri gerekti.
Sağolsun bir arkadaşım bana genetik test yaptır dedi.İyiki yaptırmışım.Daha yeni sonucu elimize geçti,bizim kesinlikle pgt ile tüp bebek yaptırmamız gerekiyor.
Bu test 1 ay önce elimde olsaydı, gerçekten 2.tüp bebeği bile direkt yaptırmazdım.
Ayrıca şunu söylemek gerekirse benim anladığım kadarıyla tüp bebek merkezinin kalbi emriyolog.
O ne kadar iyi ise,tüp bebek başarı oranı o kadar yüksek çıkıyor.
Ayrıca genetik test için; hem sizin hemde eşinizin kanından bakılaraktan herhangi bir kromozal anomali var mı diye araştırılıyor. Test ortalama 1,5-2 ay gibi bir süreçte çıkıyor.
Ben kartal lutfi kırdar hastanesinde yaptırdım .Genetik tanı bölümünden hem eşiniz hemde siz randevu alıyorsunuz,1 tüp bebek başarıszılıgım var derseniz,dr saolsun yardımcı oluyor ve test istiyor.
Ayrıca pıhtılaşma testi de mutlaka yaptırın.Yine aynı yerden randevu alıp,yaptırabiliyorsunuz ikisinide aynı anda.
merhaba, tekrar tedavinize başladınız mı? hangi merkezi seçtiniz? benimde aret beyde 2. negatif denemem. beni arayan hemşirede 43 yaşındaki hastalarda 10 kişiden 3ü hamile kalabiliyor siz kalamadınız dedi. Ben Aret beyin yaklşamını sevdiğim için kendi bulduğum farklı tedavi yöntemlerini uygulamasını isteyeceğim bir sonraki adetimde. eğer ben bu tedavilere inanmıyorum uygulamıyorum derse donmuş embriyolarımla başka merkeze gideceğim.Merhaba;
başka bir bölüme yazdığımı buraya da kopyalıyorum.
ben de Aret Hoca da tedavi olanlardanım.
Aret Hoca gerçekten çok iyi, çok sıcak kanlı biri.O dönem çok hassas oluyorsun ,fakat Aret hoca seni çok iyi motive ediyor.Biliyorsun bu süreçte moral motivasyon gerçekten en üst seviyelerde olmalı.
Fakat Aret Hoca da benim 2 tüp bebek tedavimde tutmadı.
İkiside 3.gün emriyosuydu.İlkinde tek embriyo,2.transferde iki embriyo konuldu.
Fakat maalesef hamile kalamadım.
Şuan 2 tane daha dondurulmuş embriyom var,fakat Aret hoca da yaptırmayacağım.
Çünkü tekrarlayan bir tüp bebek başarısızlığı mevcut, bunu asla irdeleme yoluna gitmediler.
Telefon da hemşire ile görüştüm,çok normal sıradan bir durum gibi bir sonraki transfer için reglinin 3-5. gunu gelin dedi.
Durum değerlendirme yok , bilgilendirme yok.
Şunu beklerdim,çünkü hep söyleniyor ya,kişiye özel tedavi hizmeti veriliyor diye.
Şöyle demeleri gerekiyor,2 tedavide de her sey normal olmasına karsın başarısızlıkla sonuçlandı, olmadı bir pıhtılaşma testi,genetik testi veya benim bilmediğim başka testler vs yapalım ondan sonra 3.tedaviye başlayalım demeleri gerekti.
Sağolsun bir arkadaşım bana genetik test yaptır dedi.İyiki yaptırmışım.Daha yeni sonucu elimize geçti,bizim kesinlikle pgt ile tüp bebek yaptırmamız gerekiyor.
Bu test 1 ay önce elimde olsaydı, gerçekten 2.tüp bebeği bile direkt yaptırmazdım.
Ayrıca şunu söylemek gerekirse benim anladığım kadarıyla tüp bebek merkezinin kalbi emriyolog.
O ne kadar iyi ise,tüp bebek başarı oranı o kadar yüksek çıkıyor.
Ayrıca genetik test için; hem sizin hemde eşinizin kanından bakılaraktan herhangi bir kromozal anomali var mı diye araştırılıyor. Test ortalama 1,5-2 ay gibi bir süreçte çıkıyor.
Ben kartal lutfi kırdar hastanesinde yaptırdım .Genetik tanı bölümünden hem eşiniz hemde siz randevu alıyorsunuz,1 tüp bebek başarıszılıgım var derseniz,dr saolsun yardımcı oluyor ve test istiyor.
Ayrıca pıhtılaşma testi de mutlaka yaptırın.Yine aynı yerden randevu alıp,yaptırabiliyorsunuz ikisinide aynı anda.
- 23 Eylül 2015
- 88
- 96
- 88
- 38
kızlar merhaba,
4 yıllık evliyiz 3 senedir anne olmaya çalışıyorum. 3. Aşılamam da tutmadı maalesef doktorum artık tüp bebek tedavisi olacak dedi.
Aşılama tedavimi izmirdeki kendi doktoruma yaptırıyordum fakat aslında istanbulda oturuyorum.
İstanbulda memnun kaldığınız bildiğiniz önerebileceğiniz bir tüp bebek merkezi ve doktor var mı?
Ben günlerdir araştırıyorum aklıma bir tek alle sağlık- serkan aydoğdu ve furkan kayabaşoğlu yattı ama ondan da emin değilim hiç gidip de memnun olan olmayan bir tanıdığım yok.
Kızlar lütfen yardımcı olun canlarım
Fiyat konusunda da bildiklerinizi paylaşırsanız çok sevinirim
Kızlar bu başlığı açmıştım, gelişmeleri haber vereyim belki bir yrdımı dokunur diye düşündüm.
Ben doktor ulun uluğ ile tedaviye başladım. Bir arkadaşımız tavsiye etmişti.
Ulun hoca ilk gittiğimizde 4 tane vitamin bir tane de başka bir ilaç verdi iki adet sönemi tedaviye başlamadan doğal yoldan deneyelim dedi.(mesela bu çok hoşuma gitti çünkü para için direkt atlamadı hemen yapalım diye)
Maalesef doğal yolla olmadı iğnelere başladım dün de medikal park göztepe’de yumurtalarım alındı. 3 tane döllendi, sanırım az ama hayırlısı bakalım
Ulun hocayı çok tavsiye ediyorum konuşmalarıyla tavırlarıyla insanı inanılmaz rahatlatıyor. Hiç olmazsa gidin bir kere görüşün derim.
Bir kişiye bile bebek hayalini gerçekleştirmede yardımcı olabilirsem ne mutlu bana. Sorularınız olursa çekinmeyin sorun elimden geldiğince yanıtlarım
- 23 Mayıs 2018
- 23
- 3
- 36
- 41
Merhaba, olumlu sonu alabildiniz mi? Ben de Ulun Ulug da on gorusme muayene oldum. Yeni doktor arayisidayim. Fikrinizi alabilir miyim?Kızlar bu başlığı açmıştım, gelişmeleri haber vereyim belki bir yrdımı dokunur diye düşündüm.
Ben doktor ulun uluğ ile tedaviye başladım. Bir arkadaşımız tavsiye etmişti.
Ulun hoca ilk gittiğimizde 4 tane vitamin bir tane de başka bir ilaç verdi iki adet sönemi tedaviye başlamadan doğal yoldan deneyelim dedi.(mesela bu çok hoşuma gitti çünkü para için direkt atlamadı hemen yapalım diye)
Maalesef doğal yolla olmadı iğnelere başladım dün de medikal park göztepe’de yumurtalarım alındı. 3 tane döllendi, sanırım az ama hayırlısı bakalım
Ulun hocayı çok tavsiye ediyorum konuşmalarıyla tavırlarıyla insanı inanılmaz rahatlatıyor. Hiç olmazsa gidin bir kere görüşün derim.
Bir kişiye bile bebek hayalini gerçekleştirmede yardımcı olabilirsem ne mutlu bana. Sorularınız olursa çekinmeyin sorun elimden geldiğince yanıtlarım
- 9 Temmuz 2012
- 2.814
- 2.062
- 333
- 23 Mayıs 2018
- 23
- 3
- 36
- 41
Ulun Ulug da olumsuz bir hizmet tecrubeniz oldu mu hicbende doktor ve fiyat araştırmasındayım
- 9 Temmuz 2012
- 2.814
- 2.062
- 333
Ulun Ulug da olumsuz bir hizmet tecrubeniz oldu mu hic
yok ben adını ilk duydum açıkcası
- 23 Eylül 2015
- 88
- 96
- 88
- 38
Merhaba şükürler olsun ikinci tüp bebek denememizde tuttu, 8 haftalık şu anda. Ulun beyden çok memnunuz biz eşimle, umarım sizin de elektriğiniz tutmuştur. Soracağınız sorular olursa sorun mutlaka yardımcı olmaya çalışırım elimden geldiğince. Hayırlısıyla bebeklerimizi kucağımıza alırız sağlıkla.Merhaba, olumlu sonu alabildiniz mi? Ben de Ulun Ulug da on gorusme muayene oldum. Yeni doktor arayisidayim. Fikrinizi alabilir miyim?
- 23 Mayıs 2018
- 23
- 3
- 36
- 41
Cok sevindim Allah saglikla nasip etsin. Bana fazla kilonu vermeden tedaviye baslama bir de daha once cekilen 2 hsg var artik cektirme ben istemiyrum demisti on gorusmede. Kilo verip nasipse baslamak istiyorum.Merhaba şükürler olsun ikinci tüp bebek denememizde tuttu, 8 haftalık şu anda. Ulun beyden çok memnunuz biz eşimle, umarım sizin de elektriğiniz tutmuştur. Soracağınız sorular olursa sorun mutlaka yardımcı olmaya çalışırım elimden geldiğince. Hayırlısıyla bebeklerimizi kucağımıza alırız sağlıkla.
- 11 Aralık 2019
- 9
- 13
- 3
- 31
Allah tamamına erdirsin. Şey sormak istedim, burda okuyunca ulun beye internet üzerinden baktım. herhangi bir merkezde çalışmıyor, kendi muayenehanesi varmış. yumurta toplama ve transfer işlemleri süreçlerini nerde yapıyor?Merhaba şükürler olsun ikinci tüp bebek denememizde tuttu, 8 haftalık şu anda. Ulun beyden çok memnunuz biz eşimle, umarım sizin de elektriğiniz tutmuştur. Soracağınız sorular olursa sorun mutlaka yardımcı olmaya çalışırım elimden geldiğince. Hayırlısıyla bebeklerimizi kucağımıza alırız sağlıkla.
- 23 Eylül 2015
- 88
- 96
- 88
- 38
Bağdat caddesinde kendi muayenehanesi var, bizim yumurta toplama ve transfer medikal park göztepe’de oldu ama sanırım anlaşmalı olduğu bir kaç tane hastane var. Bizim iki sefer de medikal park’ta olduğu için diğerlerini bilmiyorum.Allah tamamına erdirsin. Şey sormak istedim, burda okuyunca ulun beye internet üzerinden baktım. herhangi bir merkezde çalışmıyor, kendi muayenehanesi varmış. yumurta toplama ve transfer işlemleri süreçlerini nerde yapıyor?
- 23 Eylül 2015
- 88
- 96
- 88
- 38
Bana da kilo ver demişti ama ben ikinci tedaviye başlayana kadar verdiklerimi geri aldım. Eğer başarabilirsen olabildiğin en düşük kiloda tedaviye başla, ben tedavi süresince 10 kilo aldım şişlikle ödemle falan, çok zorlandım. İnşallah senin çok kolay geçer hayırlısıylaCok sevindim Allah saglikla nasip etsin. Bana fazla kilonu vermeden tedaviye baslama bir de daha once cekilen 2 hsg var artik cektirme ben istemiyrum demisti on gorusmede. Kilo verip nasipse baslamak istiyorum.
- 23 Mayıs 2018
- 23
- 3
- 36
- 41
Insallah hepimize Allah kolayligini gostersin . Ben bugun siki bir diyete basladim. Bir kac ayda halledip kararli sekilde oyle tedaviye baslamak istiyorum. Bol sanslarBana da kilo ver demişti ama ben ikinci tedaviye başlayana kadar verdiklerimi geri aldım. Eğer başarabilirsen olabildiğin en düşük kiloda tedaviye başla, ben tedavi süresince 10 kilo aldım şişlikle ödemle falan, çok zorlandım. İnşallah senin çok kolay geçer hayırlısıyla