• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İstanbul tüp bebek merkezi önerisii???

shewa

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
23 Eylül 2015
88
96
88
38
kızlar merhaba,

4 yıllık evliyiz 3 senedir anne olmaya çalışıyorum. 3. Aşılamam da tutmadı maalesef doktorum artık tüp bebek tedavisi olacak dedi.
Aşılama tedavimi izmirdeki kendi doktoruma yaptırıyordum fakat aslında istanbulda oturuyorum.

İstanbulda memnun kaldığınız bildiğiniz önerebileceğiniz bir tüp bebek merkezi ve doktor var mı?

Ben günlerdir araştırıyorum aklıma bir tek alle sağlık- serkan aydoğdu ve furkan kayabaşoğlu yattı ama ondan da emin değilim hiç gidip de memnun olan olmayan bir tanıdığım yok.

Kızlar lütfen yardımcı olun canlarım :(

Fiyat konusunda da bildiklerinizi paylaşırsanız çok sevinirim

Ben bahçecide tedavi görüyorum tüp işine girdiğimden beri merkez klinik doktor dört dörtlük ancak yoğun oluyor sıra beklemek oluyor. Bunları göze alarak bahçecide başlayabilirsin laboratuvar koşulları falan da iyiymiş . Kendinde araştırabilirsin fiyat 6750 ama senin tedavine göre değişiyor. Ben de mesela az ilaç kullanılıyor dolayısıyla az tutuyor ilaç ücretim falan .

Ben bahçecide tedavi görüyorum tüp işine girdiğimden beri merkez klinik doktor dört dörtlük ancak yoğun oluyor sıra beklemek oluyor. Bunları göze alarak bahçecide başlayabilirsin laboratuvar koşulları falan da iyiymiş . Kendinde araştırabilirsin fiyat 6750 ama senin tedavine göre değişiyor. Ben de mesela az ilaç kullanılıyor dolayısıyla az tutuyor ilaç ücretim falan .

Teşekkür ederim. O kadar yoğun bir yer olsun istemiyorum ama araştıracağım. Allah hayırlı haberler almayı nasip etsin

Bende bahceci fulyadayim canim. 15 bine yakin harcadik ama helali hos olsun . Islerini cok iyi yapiyorlar. Ben cok memnunum. Evet cok yogun bekleme sureniz oluyor . Ben aliyorum bulmacayi elime bide cay vaktin nasil gectigini anlamiyorum bile

kızlar merhaba,

4 yıllık evliyiz 3 senedir anne olmaya çalışıyorum. 3. Aşılamam da tutmadı maalesef doktorum artık tüp bebek tedavisi olacak dedi.
Aşılama tedavimi izmirdeki kendi doktoruma yaptırıyordum fakat aslında istanbulda oturuyorum.

İstanbulda memnun kaldığınız bildiğiniz önerebileceğiniz bir tüp bebek merkezi ve doktor var mı?

Ben günlerdir araştırıyorum aklıma bir tek alle sağlık- serkan aydoğdu ve furkan kayabaşoğlu yattı ama ondan da emin değilim hiç gidip de memnun olan olmayan bir tanıdığım yok.

Kızlar lütfen yardımcı olun canlarım :KK43:

canim ben istanbul emsey hastanesinde yapttirdim nesrin bastuga bende cok arastirmistim ama hem fiyat olarak bana uyuyordu hemde ben tek guven aldigin hastane ve doktor buradi oldu il disindan cok hastasi geliyor ve her konustugum hastasi benim gibi cok seviyo doktoru isinide cok iyi yapiyo be her aradigimda mutlaka cevap verdi yardimci oldu 8 sene o doktor senin bundoktor benim gezmistim taki doktoruma rastlayana kadar rabbimin ve onun sayesinde yavruma kavustum bi arastir istersen canim insallah tez zamanda kavusursun yavrusuna

İstanbul tüp bebekte 6.tedavimde hamile kaldım Aret Kamar doktorum tedavi değişikliğine gitmeseydi şu anda hala tedavi oluyordum sanırım çok iyi bir doktor sayısız doktor gezdim ancak onun kadar vicdanlı ve bilgili bir doktora rastlamadım çok şükür son tedavimde ona karar verdim ve yavruma kavuştum

kızlar merhaba,

Kesinlikle Bahceci

kızlar merhaba,

Tüp bebek fiyatı hastaliga göre değişiyor cnm bizimki 5.000 felan tutmuştu 2. denememle hamile kaldım göztepe medical park da yaptirmistik sonucta sen nerde olacağına inaniyorsan orda yaptır doktorlar vesiledir olacagi varsa olur zaten hayırlısıyla olur inşallah.

Ben alle klinik e gitmeyi düşünüyorum, biraz buradan da araştırdım herkes furkan beyden memnun. Sadece ücret konusu üzüyor beni biraz pahalı.

bende araştırma aşamasındayım..aret kamarı tavsiye edenler var.istanbul tüp bebek ve bir iki merkez arasında daha netleşmedim..istanbul tüp bebek de aret bey dışında dr tercıh ettiğimizde yine aynı sonucu alırmıyız acaba ?

İstanbul tüp bebekte 6.tedavimde hamile kaldım Aret Kamar doktorum tedavi değişikliğine gitmeseydi şu anda hala tedavi oluyordum sanırım çok iyi bir doktor sayısız doktor gezdim ancak onun kadar vicdanlı ve bilgili bir doktora rastlamadım çok şükür son tedavimde ona karar verdim ve yavruma kavuştum
Sizdeki sorunneydi?

Bende aret beyde tedavi görüyorum.
Ne tur tedavi uygulandi.ignemi klomenmi?
Kac adet yumurtaniz vardi.
Cok soru sordum affiniza sığınıyorum

Bende aret beyde tedavi görüyorum.
Ne tur tedavi uygulandi.ignemi klomenmi?
Kac adet yumurtaniz vardi.
Cok soru sordum affiniza sığınıyorum
Nedemek olurmu öyle şey yardımım dokunacaksa ne mutlu bana
Klomenle tedavi gördüm baskılayıcı için bile iğne vermedi sadece klomen ve çatlatma iğnesi oldum 3 yumurtadan 2 si olgun çıktı döllendi iyi kalite 2 adet embriyo transfer ettiler bitanesi tutundu

Bizde eşimle 8 yıldır evliyiz çocuğumuz olmuyor diye doktora gittik tüp bebek yaptırmamız gerekti. Bir makalede yazılan tavsiyeye uydum açıkçası Çetin Bey isminden bahsediyordu, numarası da yazıyordu aradık konuştuk, kendisi tüp bebek merkezlerinde danışmanlık yapıyormuş, bizi konu ile ilgili yönlendirdi güzelce bilgilendirdi :) Şimdi tedavi aşamasındayım embriyo transferim yapıldı ve tuttu şu an karnımda bir bebek taşıdığıma inanamıyorum <3

Bizde eşimle 8 yıldır evliyiz çocuğumuz olmuyor diye doktora gittik tüp bebek yaptırmamız gerekti. Bir makalede yazılan tavsiyeye uydum açıkçası Çetin Bey isminden bahsediyordu, numarası da yazıyordu aradık konuştuk, kendisi tüp bebek merkezlerinde danışmanlık yapıyormuş, bizi konu ile ilgili yönlendirdi güzelce bilgilendirdi :) Şimdi tedavi aşamasındayım embriyo transferim yapıldı ve tuttu şu an karnımda bir bebek taşıdığıma inanamıyorum <3

Para için insan sağlığını satan haysiyetsizce yorumlar....
Diğer üyelikleriniz ; (gizemkaraman, zeyneepcelik)

Kesinlikle Bahceci
Neden ki İstanbul'da bi çok merkez var bende karar veremiyorum Fulya merkezlerini aradım görüştüm 7.750 isteniyor çok pahalı olduğunu düşünüyorum Altunizade de yerleri varmış bi de İstanbul tüp bebek merkezini iyi diye duydum deneyimli arkadaşlar yardımcı olursa..

Ben alle klinik e gitmeyi düşünüyorum, biraz buradan da araştırdım herkes furkan beyden memnun. Sadece ücret konusu üzüyor beni biraz pahalı.
Merhaba, ücret konusunda nasıl bir yol izliyorlar acaba ? küçük ve tatlı bir kliniğe benziyor. Benim evime de çok yakın. Tüp bebek konusunu bilmiyorum ama yakında doğum yapacağım. Biraz araştırıp fikir sahibi olmak istiyorum aslında...

Merhaba arkadaşlar kafam çok karışık bana fikir verir misiniz? sperm sayısının az olması sebebiyle tüp bebek tedavisi olduk.1. deneme bahçeci cem çelik negatif sonuç.sebep olarak dna hasarı yüksek çıktı.tedavi oldu eşim düştü.2.deneme aynı klinik ve doktor. 13 yumurtadan döllenen 3 tane embriyolar 5.güne gidemedkleri iiin tedavi iptal.raporkullandığımız için bu bahçeci umut kliniğini tercih etmiştik.sizce 3.denemeyi de raporlu olarak burda devam mı etmeliyim.yoksa yenibir merkezde raporsuz.memorial var aklımda

Nedemek olurmu öyle şey yardımım dokunacaksa ne mutlu bana
Klomenle tedavi gördüm baskılayıcı için bile iğne vermedi sadece klomen ve çatlatma iğnesi oldum 3 yumurtadan 2 si olgun çıktı döllendi iyi kalite 2 adet embriyo transfer ettiler bitanesi tutundu
Masallah allah kucahiniza almayida naaip etsin.bizlerede.benim onceki tedavimde klomen ve catlatma.ikinci tedavimde klomen ve 3.kere igne kullandi.bakalim sonuc ne olucak..korkuyorum kalutesiz olur diye

Back