• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Onkoloji - Kanser ve Türevleri İstanbul onkolojideyim

önümüzdeki hafta sonu bitecek ama öksürük başladı babamda
radyoterapi öksürüğe neden olur mu?
cnm rt nin birçok yan etkisi olabiliyor o da bünyeden bünyeye değişiyor ama öksürüğe sebep olduğnu görmedim ben radyoterapiyle o bölgeyi yakıyorlar öksürük yaparmı yinede sorun cnm doktoruna

radyoterapi bitti canım
şimdi bekliyoruz
yılbaşından sonra pet ct çekilecek durumunu görmek için
öksürüğü azaldı, pek bir şikayeti yok gibi ama kemoterapiden kaynaklanan bacaklarındaki uyuşukluk geçmedi hala, hareketleri kısıtlı o yüzden, dengesini kaybedip düşebiliyor bazen:(
2 ay oldu kemoterapi biteli
ilaçlar sinirleri mi yıprattı acaba, ya hiç geçmezse:(

radyoterapi bitti canım
şimdi bekliyoruz
yılbaşından sonra pet ct çekilecek durumunu görmek için
öksürüğü azaldı, pek bir şikayeti yok gibi ama kemoterapiden kaynaklanan bacaklarındaki uyuşukluk geçmedi hala, hareketleri kısıtlı o yüzden, dengesini kaybedip düşebiliyor bazen:(
2 ay oldu kemoterapi biteli
ilaçlar sinirleri mi yıprattı acaba, ya hiç geçmezse:(

rt nin bitmesine sevindim cnm pet-ct şu an en gelişmiş film tüm vücudu tarıyor mutlaka çektirin
kt nin pek çok yan etkisi olabiliyor inş. bütün sıkıntıları geçer tatlım

arkadaşlar ben istanbul ssk okmeydanı eğitim ve araştırma hastanesi onkoloji bölümünde çalışmaktayım.
buradaki çoğu doktorumuz kendi branşında gerçekten iyi ve hepsi uzman olmuş doktorlar
ben doktor yanında çalışmaktayım ne kadar kötü bir hastalık olduğunu biliyorum
sorularınız olursa yardımcı olabilirim

mehaba ,kayınvalidem hepatit c hastası ve sedimentasyonu 96 çıkmış bu nedemektir yorumunuzu bekliyorum.teşekkür ederim

Son düzenleme:
öncelikle geçmiş olsun cnm sadece sedimantasyonun sonucuna bakılarak kanser teşhisi konmaz
kan tahlilini isteyen doktor neden istemişti?
diğer sonuçları nasıl?

mrb prensesi. Buralarda mısın acaba? Sana birşey danışmak istiyordum.

mrb prensesi. Buralarda mısın acaba? Sana birşey danışmak istiyordum. Bayağıdır msj atılmamış konuya inşallah cevaplarsın.

Merhabalar, güzel tesadüf oldu. Annem de Okmeydanı'nda tedavi görüyor.
Medikal onlokoji doktoru: Meltem Selam
Radyasyon ................: Ömür Alan :16:

Ben şunu merak ediyorum. Bu dosyalar yenilenmeyecek mi? Kaç yıldır aynı dosyayı kullanıyoruz, içi doldu taştı.Evraklar düşcek diye korkuyoruz ve dosyayı bantlamadıgımız yer kalmadı. Buna bi el atslar çok güzel olacak aslında
:26: :26: :26:

Son düzenleme:
Benimde babam okmeydanı onkolojide tedavi gördü. Yaklaşık 39 seans şua tedavisi ve bunun haricinde 45 gün onkoloji servisinde yattı. Gerçekten çok zor bi süreç ve ne yazık ki o ortamın psikolojisi bile çok etkiliyor insanı. Her gece bir hasta ex oluyordu resmen. Mehmet Amca, Hüseyin Amca ikisi de nurlar içinde yatsınlar gözümün önünden hiç gitmiyorlar...
Şimdi boynunda yeni bir kitle çıktığı için kbb servisinde tedavi görüyor. Doktoru İlhan Topaloğlu hayatımda gördüğüm en sevecen insan. İyi ki karşımıza çıkmış
Ve onkoloji servisindeki doktorumuz Tanju Berber, o da gerçekten iyi birisi. Önce Allah'ın izniyle sonrada babamın çabası, annemin babama destek olması ve sağlık çalışanlarının gayretiyle her geçen gün herşey yoluna giriyor...

Benim de annem 56 yaşında 1 hafta önce kitle alındı. 2 gün önce ise patoloji sonucu kötü huylu olduğunu öğrendik.Kitlenin farkındaydı ancak hiç bir rahatsızlık duymuyordu. Geçen hafta iltihaplanmış kırmızı olmuştu sol göğsü. Bu yüzden gittik doktora ve iki gün içinde kitleyi aldılar. Şimdi kitle kötü çıktığından göğsünün alınacagını söylediler ayrıca koltukaltındaki lenfler alınıp yine patolojiye gidecekmiş oralara da yayılmıs mı anlasılmak için. Kitle bir yıla yakındır vardı bildiğimiz kadarıyla.Ancak doktor erken evre diyor. Kaybetmekten korkuyorum ...

Herkese geçmiş olsun benimde babam akciğer kanseri, radyoterapi ışın tedavisi alması gerekiyordu. Hem devlette hemde tıp fakültesinde çok bekletilince birazda ilgisizliği görünce özelleri araştırdık ve şişli kolan hastanesinde doktor Mehmet Fatih Akyüz'ü bulduk. Allah razı olsun gerçekten çok ilgili ve güven veren bir doktor. Üstelik hiç bir ücret ödemeden radyoterapi ışın tedavimizi yaptı doktorumuz.

Bu hastalık çok zor ama doğru insanları bulunca şifasıda var Allah'ın izniyle.

Back