• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Onkoloji - Kanser ve Türevleri İstanbul onkolojideyim

maalesef haber kötü çıktı
beyinde yok ama tüm vücütta var:(
ameliyat şansımız yok
kemoterapi ile 1 yıl kadar yaşar dedi dr:(
kemiklere yayılmış yani
karaciğerde de var:(
:çok üzgünüm: çok üzüldüm canım
kemiklere sıçramışsa hızla yayılanı demek
malesef babam 1 ayda yatağa düştü
biz patolojiden sonuç alamadığımız için kemoterapi yaptıramıyoruz
bir dahada patoloji için hırpalattırmayız zaten çok kötü
Allah daha fazla çektirmez inşallah

sağol canım
Rabbim hepsine acil şifa versin
ecelleri geldiyse de acı çekmeden kurtarsın inşallah
ateş düştüğü yeri yakıyor:(

Prensesi babamın patoloji sonuçları canlı hücre bulunamadığı için sonuçlanamadı ne yazıkki
zaten durumuda çok kötü ağrı polikliniğine başladık morfin ve bant verdi dr
bugünde safra kesesine stent takıldı tümörden dolayı tıkanmış
ilgin için sağol canım

ağrılarını dindirmeye çalışıyorlar yani cnm inş. iyi olur ne diyim elimden daha fazlası gelse keşke

maalesef haber kötü çıktı
beyinde yok ama tüm vücütta var:(
ameliyat şansımız yok
kemoterapi ile 1 yıl kadar yaşar dedi dr:(
kemiklere yayılmış yani
karaciğerde de var:(

üzüldüm cnm yaaa senağlama
hangi hastanede başlıcaksınız kemoterapiye kimin ne kdr yaşayacağını Allah tan başkası bilemez tatlım bizim burda aynı durumda olan yüzlerce hasta var hepsinin ömrü kısmetleri ne kadarsa o kadar

üzüldüm cnm yaaa senağlama
hangi hastanede başlıcaksınız kemoterapiye kimin ne kdr yaşayacağını Allah tan başkası bilemez tatlım bizim burda aynı durumda olan yüzlerce hasta var hepsinin ömrü kısmetleri ne kadarsa o kadar

bugün ilk kemoterapiyi aldık
şu an için sorun yok ama yarın ve sonrasında mide bulantısı kusma halsizlik olabileceğini söylediler
ilaç verdiler
yedikule de başladık kemoterapiye
kan tablosu düşmez umarım
kara üzüm aldım mısır çarşısından
küçük minik bir kaseyle verdim
aşırıya kaçıp da şekerini yükseltmek istemem
kefir mayalıyorum her gün babam için
yaklaşık 10 gündür severek içiyor
bir nevi ekşi ayran gibi zaten
başka neler yapabilirim ona faydası olabilecek????
yeme içme konusunda nelere dikkat etmek gerek
kızartmadan uzak tutuyorum
hergün değişik çorbalar yapıyorum
sebze ağırlıklı yemekler ve karışık sebze salataları yediriyorum
havuç, tere, roka gibi
bana bu konuda yardımcı olabilir misin canım

tatlım kemoterapinin etkisi bünyeden bünyeye değişiyor mide bulantısı falan fazla olursa korkmayın yani canı ne isterse yiyebilir yiyebildiği kadar eğer yeme de zorluk çekiyorsanız mamalar var cnm

Kızlar hastalarınıza acil şifalar, size de güç vermesini diliyorum Rabbim'den.Yaşamayan bilmez bu acıları.Yalnız eğer çare yoksa kemo ile hastanızı fazladan süründürmüş olursunuz.Trabzonda bir adam bal ve poleni ile bu hastalığı tedavi ettiğini iddia ediyormuş.Bir hastasına uygulayıp çok başarılı sonuç alan bir gazetecinin yazısını okumuştum.Bugünlerde yine bu hastalıkla savaşıyoruz.Moral bozuk ruh yorgun.Ben artık bu adama müracaat edeceğim.Lütfen bana tıptan klasik kanser tedavisinden bahsetmeyin.Ben inanmıyorum çünkü.Tüm bu olanlar kanser cinayetleriii......

Kızlar hastalarınıza acil şifalar, size de güç vermesini diliyorum Rabbim'den.Yaşamayan bilmez bu acıları.Yalnız eğer çare yoksa kemo ile hastanızı fazladan süründürmüş olursunuz.Trabzonda bir adam bal ve poleni ile bu hastalığı tedavi ettiğini iddia ediyormuş.Bir hastasına uygulayıp çok başarılı sonuç alan bir gazetecinin yazısını okumuştum.Bugünlerde yine bu hastalıkla savaşıyoruz.Moral bozuk ruh yorgun.Ben artık bu adama müracaat edeceğim.Lütfen bana tıptan klasik kanser tedavisinden bahsetmeyin.Ben inanmıyorum çünkü.Tüm bu olanlar kanser cinayetleriii......

insan başa gelince herşeyi denemk istiyor cnm inş. başarılı olur
ben içinde olduğum için biliorum bazen bu berbat hastalık öyle kötü oluyor ki ne yapsan boş geliyor tıpta bi yerde çaresiz kalıyor tabi sadece rahatlatacak ilaçlar veriliyor ama hastalık o kadar ilerlenmemişse tıp işe yarıyor bizim 15-20 senelik kontrol hastalarımız var artık senede 1 geliyorlar bütün hastaları acil şifalar diliyorum :Saruboceq:

kemoterapi sonrası sıkıntılar normal cnm siz hangi hastanede tedavi görüyorsunuz?

Yedikule Göğüs te tedavi görüyoruz
kemoterapiden 1 hafta sonra ve diğer seanstan 3 gün önce kan sayımları var
düzenli olarak gidiyoruz
allah yardımıcımız olsun inşallah
küçük hücreli dışı, ama kemik metastazı var
drlar kemoterapi ile 1-1,5 yıl dedi
bunun 3 ayı geçti bile:(
babam iyileşecek sanıyor kendini
iyileşmeyceğini bilse hiç gitmez tedaviye
allahtan ümit kesilmez:(

Yedikule Göğüs te tedavi görüyoruz
kemoterapiden 1 hafta sonra ve diğer seanstan 3 gün önce kan sayımları var
düzenli olarak gidiyoruz
allah yardımıcımız olsun inşallah
küçük hücreli dışı, ama kemik metastazı var
drlar kemoterapi ile 1-1,5 yıl dedi
bunun 3 ayı geçti bile:(
babam iyileşecek sanıyor kendini
iyileşmeyceğini bilse hiç gitmez tedaviye
allahtan ümit kesilmez:(

cnm Allah tan başka kimse bilemez zamanını ben burda öyle şeylere şahit oldum ki bi örnek vereyim kötü durumda kanser hastası ölecek diye beklerken sapasağlam eşi öldü dualarınızı esirgemeyin inş. acıları hafifler

cnm Allah tan başka kimse bilemez zamanını ben burda öyle şeylere şahit oldum ki bi örnek vereyim kötü durumda kanser hastası ölecek diye beklerken sapasağlam eşi öldü dualarınızı esirgemeyin inş. acıları hafifler

canım haklıymışsın:)
babam dördüncü evrede olmasına rağmen iyileşme gösterdi
metastazlar yok olmuş
sadece akciğerde kaldı
% 50 ye yakın gerileme olmuş ciğerde de
ışın tedavisi de başarılı olursa ne mutlu bize
rabbim hepimizin dualarını kabul etsin

canım inan çok sevindim
babamı bu hastalıktan kaybedeli 3 ay oldu Rabbim sizinkilere şifa versin inşallah

allah rahmet eylesin canım
size bol sabır versin
tamamen şifa bulmak mümkün değil ama sağkalım süresi biraz uzadı diyor doktor
bu bile çok mutlu etti bizi:)

Back