• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Onkoloji - Kanser ve Türevleri İstanbul onkolojideyim

Allah kimseyi hastanelere düşürmesin gerçekten zor hele bu illet hastalık daha zor cnm inş. biyopsi sonucu iyi çıkar haberlerini bekliyorum

arkadaşlar ben istanbul ssk okmeydanı eğitim ve araştırma hastanesi onkoloji bölümünde çalışmaktayım.
buradaki çoğu doktorumuz kendi branşında gerçekten iyi ve hepsi uzman olmuş doktorlar
ben doktor yanında çalışmaktayım ne kadar kötü bir hastalık olduğunu biliyorum
sorularınız olursa yardımcı olabilirim

canım devlet hastanelerınde kımse kımseye selam bıle vermezken (hatta cogu ozellerde bıle)
boyle bır davranısta bulunman gercekten cok anlamlı
Ins yolumuz oralara dusmez cok sukur suan ıcın onkolojı hastamız yok
sadece tesekkur etmek ıstedım kendı adıma
Rabbımde senın sıkıntılarını gıdersın ınsallah

canım devlet hastanelerınde kımse kımseye selam bıle vermezken (hatta cogu ozellerde bıle)
boyle bır davranısta bulunman gercekten cok anlamlı
Ins yolumuz oralara dusmez cok sukur suan ıcın onkolojı hastamız yok
sadece tesekkur etmek ıstedım kendı adıma
Rabbımde senın sıkıntılarını gıdersın ınsallah
saol cnm teşekkür ederim Allah rızası için yardım etmeyi seviyorum burda o kadar zor ki hastaların durumu çok iyi bildiğim için elimden gelen bişey varsa yapmak istiyorum inş. kimsenin yolu düşmez bana Rabbim seninde gönlüne göre versin cnma.s.

canım
iyi akşamlar diliyorum
babamın tomografisinde akciğerde 6*5*9 cm lik kitle olduğu
karaciğerde de 3 cm lik kitle olduğu yazıyor
salı günü bronkoskopi yapılacak Yedikule göğüs hastalıkları hastanesinde
bronkoskopinin sonucunu alınca irtibata geçebilirmiyim seninle?

aminnn cnm yaa hastaneler çok zor Allah kimseleri düşürmesin
inş. sonucunuz iyi çıkar

annemin p-anca ve c-anca tahlilleri negatif çıktı ,doktorumuz şimdi salı günü burunkoskopi yapacak anneme ondan sonra belli olacakmış patoloji sonucuna göre ya teşhis konacak yada bişi çıkmazsa gögüs cerrahisine sevk edecek,acaba yedi kule gögüs hastanesine mi gitseydik ???çok zor bi durum bu belirsizlik ,Allah tüm hastalara acil şifalar versin..

canım
iyi akşamlar diliyorum
babamın tomografisinde akciğerde 6*5*9 cm lik kitle olduğu
karaciğerde de 3 cm lik kitle olduğu yazıyor
salı günü bronkoskopi yapılacak Yedikule göğüs hastalıkları hastanesinde
bronkoskopinin sonucunu alınca irtibata geçebilirmiyim seninle?
cnm sonuçlara göre burdan haberleşiriz gelirseniz yardımcı olurum inş. sonuçlarınız iyi çıkar

annemin p-anca ve c-anca tahlilleri negatif çıktı ,doktorumuz şimdi salı günü burunkoskopi yapacak anneme ondan sonra belli olacakmış patoloji sonucuna göre ya teşhis konacak yada bişi çıkmazsa gögüs cerrahisine sevk edecek,acaba yedi kule gögüs hastanesine mi gitseydik ???çok zor bi durum bu belirsizlik ,Allah tüm hastalara acil şifalar versin..
inş. sonuçlarınız iyi çıkar cnm patolojisi yapılsın ondan sonra hangi hastaneye gitceğinize karar verirsiniz

cnm sonuçlara göre burdan haberleşiriz gelirseniz yardımcı olurum inş. sonuçlarınız iyi çıkar

bugün bronkoskopi yapıldı ama net sonuç vermeyebilir, gerekirse sırtından iğneyle girip parça alıcaz dediler,
normalde sonuçlar 1 haftada çıkıyormuş ama 2-3 günde vericekler sanırım
netleşince yazarım tekrar, çok teşekkür ederim ilgin için

evet normalde sonuçlar geç çıkıyor iyi 2-3 günde çıkmasına sevindim cnm tamam ben burdayım haberlerinizi bekliyorum

bugün bronkoskopi yapıldı ama net sonuç vermeyebilir, gerekirse sırtından iğneyle girip parça alıcaz dediler,
normalde sonuçlar 1 haftada çıkıyormuş ama 2-3 günde vericekler sanırım
netleşince yazarım tekrar, çok teşekkür ederim ilgin için
Allah yardımcınız olsun canım
iğne biyopsisi oldu babamda ama akciğere girmek riskliymiş karaciğerinden aldılar ama çok ağrısı var kaç gündür:çok üzgünüm:
bizde sonuç bekliyoruz patolojiden 10 gün var daha :çok üzgünüm:
siz nerde yaptırdınızki bu kadar çabuk alabiliyorsunuz sonucu ?

evet normalde sonuçlar geç çıkıyor iyi 2-3 günde çıkmasına sevindim cnm tamam ben burdayım haberlerinizi bekliyorum

bugün sonucu aldık
kitlenin olduğu yere tam giremedikleri için sırtından iğne ile parça aldılar babamın
onun sonucunu da pazartesi alıcaz
başhekim ilgilendi sağolsun
babamın henüz haberi bile yok hastalığından
ona iltihap var diyorlar
ama göğsünda ağrısı var ve bugün hastanedeyken gözleri karardı bir süre
beynine de mi metastaz yaptı acaba diye sordum dr a
beyin ve kemik taraması da yapıcaz zaten dedi
kanser hücresinin cinsi belli olsun diye bekliyoruz
bişey sorucam canım sana
eğer küçük hücreli ise kemoterapinin ve ışının da faydası olmuyormuş diye sağdan soldan çok duydum
eğer öyleyse babana eziyet ettirme diyor eş dost arkadaş
ne kadar doğru bu
nayapmam gerek
çıldırıcam düşünürken:(

Allah yardımcınız olsun canım
iğne biyopsisi oldu babamda ama akciğere girmek riskliymiş karaciğerinden aldılar ama çok ağrısı var kaç gündür:çok üzgünüm:
bizde sonuç bekliyoruz patolojiden 10 gün var daha :çok üzgünüm:
siz nerde yaptırdınızki bu kadar çabuk alabiliyorsunuz sonucu ?

canım biz yedikule göğüs hastalıkları hastanesinde yaptırdık
normalde orda da bir hafta on gün sürüyor ama bir yakınım başhekimin dostuymuş
o rica edince çok ilgilendi sağolsun, çabuklaştırdı ama bana yine de çok uzun geliyor
beklemek ne kadar zor yarabbim:(
allah kimseye vermesin bu hastalığı

canım biz yedikule göğüs hastalıkları hastanesinde yaptırdık
normalde orda da bir hafta on gün sürüyor ama bir yakınım başhekimin dostuymuş
o rica edince çok ilgilendi sağolsun, çabuklaştırdı ama bana yine de çok uzun geliyor
beklemek ne kadar zor yarabbim:(
allah kimseye vermesin bu hastalığı
madem yedikulede tanıdığınız var orda niye devam etmiyorsunuz canım tedaviye orası bakmıyomu?
biz cerrahpaşaya gidiyoruz daha doğrusu patoloji orda yapıldı sonra okmeydanına devam edicez kısmetse bakalım
küçükhücreliyse kemoterapi olmasın diyolar bizede zaten babamınki yüzde doksan öyle çünkü karaciğer ve gastrit bölgeyede sıçramış ve denge kaybı nörolojik bozukluklarda başladı bazen sona yaklaştığımızı düşünüyorum ağrıları çok hiç uyuyamıyor zaten henüz patoloji çıkmadığı için sadece diye bir ağrı kesici verdiler oda fayda etmiyor

Son düzenleyen: Moderatör:
pazartesi patoloji sonucuna göre dr la konuşup karar vericez artık
allah şifa versin hastalarımıza
acı çekmesinler ne olur:(

cnm sonuç ne çıktı
belin batu senden de ses soluk çıkmadı inş. hastalarınız iyidir bilmiyorumkismile

patoloji sonucu belli oldu pazartesi
adeno kanser türü
beyin mr ve pet ct yapıldı
beyin mr ın sonucunu bugün aldım temiz çıktı
pet ct nin yarın alıcam
o da temiz çıkarsa dr ameliyatı denicek sanırım ama kesin konuşmadı tetkik sonuçlarını bir görelim, konuşalım dedi
bildiğin kadarıyla söylermisin canım
akciğerdeki kitle sadece karaciğer e sıçramışsa ameliyat olup yaşama süresi ne kadar olur
tam bişey söylenemez belki ama yıl olarak 2-3 yıl yaşar mı sence:(

cnm yaşama süresini kimse bilemez Allah tan başka
ama eğer başka yerlere sıçramamışsa ameliyatla temizlenip kontrol altında tutulursa iyi demektir ama metastaz varsa ozaman kötü inş. temiz çıkar cnm

Prensesi babamın patoloji sonuçları canlı hücre bulunamadığı için sonuçlanamadı ne yazıkki
zaten durumuda çok kötü ağrı polikliniğine başladık morfin ve bant verdi dr
bugünde safra kesesine stent takıldı tümörden dolayı tıkanmış
ilgin için sağol canım

cnm yaşama süresini kimse bilemez Allah tan başka
ama eğer başka yerlere sıçramamışsa ameliyatla temizlenip kontrol altında tutulursa iyi demektir ama metastaz varsa ozaman kötü inş. temiz çıkar cnm

maalesef haber kötü çıktı
beyinde yok ama tüm vücütta var:(
ameliyat şansımız yok
kemoterapi ile 1 yıl kadar yaşar dedi dr:(
kemiklere yayılmış yani
karaciğerde de var:(

Back