- Konu Sahibi EU2
kazen ne alaka yahu ?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kazen ne alaka yahu ?
bende gelcem pikniğe bananeee....offf helikopterimde tam bozulacak zamanı buldu..... :roflol:
Günaydın lokum ablalar... :)
Dua edin bakalım, bugün iş görüşmesine gideceğim. N'olur kabul edileyim...:Saruboceq: Yoksa açıkta kalacağım. Staj yapamayacağım. Sonra da diploma alamayacağım. Of of mafoldumben
Halloldu!hihoyyythihoyyyt
Gıcık oldum herife ya... Sorunlu mudur nedir aynı soruyu bin kez yöneltti bana. Ama neyseki sonunda kabul edildim işe. Oh be... delikafadulden
Şimdi de okulda dersteyim. Karnım çok acıktı ders bitince yani tenefüste çay ve poğaça yesem iyi olacak. Acıktım cokacimcoook
Henüz parayı konuşmadık... Çünkü vermese de olabiliyor. Staj çünkü bu. :1no2: Ekstra fazladan çalışmayı başka bir yerde yapacağım ya da hiç yapmam. Bilmiyorum. Planladığım gibi olmadı, o nedenle hayal kırıklığı var azcık. Ama harçlıklarımı biriktiriyorum zaten. Beraber gideriz Fethi Paşa'ya ablacım. cimcime eses'i de alırız, eğleniriz. hihoyyythihoyyythadı hayırlısı seker cok sevındım artık ılk maasınla benı fethpaşaya goturursun:))
Henüz parayı konuşmadık... Çünkü vermese de olabiliyor. Staj çünkü bu. :1no2: Ekstra fazladan çalışmayı başka bir yerde yapacağım ya da hiç yapmam. Bilmiyorum. Planladığım gibi olmadı, o nedenle hayal kırıklığı var azcık. Ama harçlıklarımı biriktiriyorum zaten. Beraber gideriz Fethi Paşa'ya ablacım. cimcime eses'i de alırız, eğleniriz. hihoyyythihoyyyt
oy cnm bneım ben ısmarlarım sana kıss:))
sen daha yolun basındasın ılerde sabancı holdınge gıdınce bızı kızkulesıne goturursun:):)
Henüz parayı konuşmadık... Çünkü vermese de olabiliyor. Staj çünkü bu. :1no2: Ekstra fazladan çalışmayı başka bir yerde yapacağım ya da hiç yapmam. Bilmiyorum. Planladığım gibi olmadı, o nedenle hayal kırıklığı var azcık. Ama harçlıklarımı biriktiriyorum zaten. Beraber gideriz Fethi Paşa'ya ablacım. cimcime eses'i de alırız, eğleniriz. hihoyyythihoyyyt
heralde kızıım kambersiz düğün olurmu gelürüm tebi...
Biriktir anacım harçlıklarını götüreceğin günden önce haber verde ne yiyeceğimi düşünem...İlk gidişimde tecrübesizlikten simite talim ettik :))cokacimcoook