• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

istanbul lokumları

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU2
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Evet, bol bol gezdim bugün arkadaşlarımla... Sonra da annemle çıktım dışarıya. Ancak eve varabildim ve ilk işim KK'ye girmek oldu. :enbuyukkk:

oh oh gez bakalım bende kocam yüzünden evde oturdum bi ara capıtole gittim ama hemen geldim o sayılmaz :delphin:bitli ve esse kızlar sizede geçmiş olsun :teselli:anam herkese bi şeyler oldu nazaramı geldiniz ne aman maşallah diyelimde üzerimize kalmasın. kızlar kendinize çok çok dikkat edina.s.

oh oh gez bakalım bende kocam yüzünden evde oturdum bi ara capıtole gittim ama hemen geldim o sayılmaz :delphin:bitli ve esse kızlar sizede geçmiş olsun :teselli:anam herkese bi şeyler oldu nazaramı geldiniz ne aman maşallah diyelimde üzerimize kalmasın. kızlar kendinize çok çok dikkat edina.s.

sğl cnm yaa hıc sorma ne oldu anlamadım agrı va r hep bıdahakı gorusmeye topalaıyarka ondan sonrakınede herhalde kompe alcıyla gelıcezz bıtlıyleesırnaşık şeydelikafaduldenkaydirigubbakcemile3

allah korusun:1no2: bidahaki buluşmaya nazar boncuğu takın bide biyerlerinizi kaşıyın hiç bişecik olmazyerimseniben

fıstıgım benım ya senı gercketen coksevdım her bulusmada bekleırm senı aılen ızn vermezse kacırım merak etmee:)şş duymasınlarkaydirigubbakcemilevereliniortak

Sıkıyorsa izin vermesinler. Alırım bohçamı kaçarım lokum ablalarıma kaydirigubbakcemile3 Ben de çok çok çok sevdim. Keşke en kısa zamanda yeniden görüşme düzenlense. En güzel günlerimden biriydi o gün :):utangac:

Sıkıyorsa izin vermesinler. Alırım bohçamı kaçarım lokum ablalarıma kaydirigubbakcemile3 Ben de çok çok çok sevdim. Keşke en kısa zamanda yeniden görüşme düzenlense. En güzel günlerimden biriydi o gün :):utangac:

kar ı zorlaa ozelden uye poanelden mesaja t cıldırt gorusme ayarlasın:)

anam anam
yemek yidim şiştim :(
az yiyom ama şişiyom mide mi küçülüyo ne :(

essem dadlı yidim :)

şu pikniki kesin belli edinde
ben şimdiden izin çalışmalarına başlıyım:)

anam anam
yemek yidim şiştim :(
az yiyom ama şişiyom mide mi küçülüyo ne :(

essem dadlı yidim :)

şu pikniki kesin belli edinde
ben şimdiden izin çalışmalarına başlıyım:)

cnm cok ye az yeme ayıp okada remek verıp onune getırılıyo yemek ne bulursann yee:):)
pıknık ıcın kar ıle bulusup mekan bakmamız lazım du ne onu bi silkeliyim bıseyler dusunek

Back