istanbul lokumları

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU2
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Baktim biraz ama kafam iyice karisti,bir de acaba önceden yer ayirttirmak gereklimi?Yoksa gittigimiz vakit hemen bilet alabilirmiyiz.Kis tarifesi var,ve günde üc kezdi sanirim Bandirma ya
mine istersen bana özelden ulaş korsan taxi bilgisi vereyim ben her ist seyahatimde kullanırım

kızlar nasılsınız bakalım dünden berihihoyyyt bende akşam baş ağrısından ölüyordum boynum falan tutulmuş sanırım hava çarptı bizi-tatlicadiarzu-

kızlar nasılsınız bakalım dünden berihihoyyyt bende akşam baş ağrısından ölüyordum boynum falan tutulmuş sanırım hava çarptı bizi-tatlicadiarzu-

of gecmıs olsun cnm bende yenı yenı kendıme geldım:)

sendemi cnm geçmiş olsun. ben sabah iyi kalktım çok şükür hatta gezmeye bile gittim ablama.ee nerde bu diğer lokumlar yav:sm_confused:

sendemi cnm geçmiş olsun. ben sabah iyi kalktım çok şükür hatta gezmeye bile gittim ablama.ee nerde bu diğer lokumlar yav:sm_confused:

cnm sonrada acıldım 1 sat kosu bandında 6km yaptım malum gunumun 2.gunundeyken suan bomba gıbıym hhehe kötülere bişey olmaz:)turkbayragi

maşallah cnm azmine hayran kaldım valla sen bu hızla gidersen hedefe ulaşmak kolay olacak cnm . ama okadarda zorlama kendini cnm sonra hepten bıkarsın

slm fıstıklar nasılsınız...dıger bulusma ıcın fıkrı olan varmı acep :)..

maşallah cnm azmine hayran kaldım valla sen bu hızla gidersen hedefe ulaşmak kolay olacak cnm . ama okadarda zorlama kendini cnm sonra hepten bıkarsın

cnm cok kararlıyımm:)

slm fıstıklar nasılsınız...dıger bulusma ıcın fıkrı olan varmı acep :)..

ben demedımmı sen durmassın yenı bı bulusma ayarlarsın bıde dıyodun erken kıs sus bak baka bak yakalıdm seniiiiiiiii[B]:1hug::teytey:[/B]

yahu resımlerı bıle gormedım nereye gıttı resımler elifi goremedım : )

oh ne guzel sen gez bız spr yapaıp olek bıtekk:)

oh ne guzel sen gez bız spr yapaıp olek bıtekk:)
Siz de gezin, gezmekten daha keyifli ne var? :)
Zaten gezmekten kilo alamıyorum ben. O kadar çok yürüdüm ki, bacaklarım tutmuyor resmen kaydirigubbakcemile3
Bir kahve yapayım kendime geçer. Kafein bağımlısı oldum, durmadan nescafe...:1no2:

Allahtan kahve ıcmem ben hele busaatte uyku kacırırr kızz ayrıca hele benım yasıma gel evlen bak nasıl gelıyo kılolar 1 7dılık cıtır

Allahtan kahve ıcmem ben hele busaatte uyku kacırırr kızz ayrıca hele benım yasıma gel evlen bak nasıl gelıyo kılolar 1 7dılık cıtır
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
Türk kahvesine de bayılırım. Ne mide var bende... Nescafe ve Türk kahvesini indirdim mideye kaydirigubbakcemile3
Ay! evet birkaç yıl sonraki halimi düşünemiyorum. Düzensiz ve çok yiyorum... cokacimcoook Ama kilo alamamamın rahatlığı var üzerimde. Hatta kilo alabilmek için vitamin hapları da kullanmıştım. Şimdi formumdayım zemuszemus

ben geldım selamın hello bebkler ya kzılar bu kar ın msn sorunu bıtmedımı ya daha ben resımlerımı ıstıorum yaaaa bananeee kzıcam ha bu arda ıkı gundur gıremıorum esse len nazarınmı degdı ne oldu dun dustum dısarı cıkarken adımımn bırını atım ıkıncıyı atayım derken hopp dengemı kaybetım allahtan toparladım kendımıde yuz ustu dustum yoksa bacak gıtmıstı ufak sıyrıklarla atlattım sımdılık sol bacagımın dız kısmı sarılı bukemıorum canım acıı esse ne bıcım bakın len bana ınsan carıyesıne bolemı bakar

şş yavrımm hele bı gel sen bakım ozle haremıme ben sana ozel ılgı gosterem soyle osmnalı tokadıyla başlıyak:):):) skaa bı yana cok gecmıs olsun cn benımde gorusmedne berı osl ayaıgm agrıyo arada aksıyo

mafoldumben kıyamma sana oyyyyyyyy gel masaj yapalım bırbırmızı n bacakına heheh gorende he artık bızı sapık sanıcak

mafoldumben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…