- 6 Mayıs 2017
- 335
- 661
- 33
- 37
- Konu Sahibi pembebalerin
-
cok tesekkur ederim ne kadar surer yakinmi acaba burasi buyuksehir gerci illaki uzun suruyordur gerci
Hic bilmiyordum hemen arastirip listeye ekleyeyim cok tesekkur ederim hafta ici haftasonu vs farketmez sanirim degilmiEyüp piyerlotiye yakınsın. Oraya çıkmadan gitme
Cok tesekkur ederim guzel dusunceleriniz icin bogaza gittik kardesim emniyet mensubu istanbulda buyuk sehir olunca polislerin calisma sartlari malum. Yinede isten gelir gelmez hadi cikalim abla skilmissinizdir diyor yavrum kiyamiyorum onada cok yoruluyor.Kibarlığın ve yazım şeklin çok hoşuma gitti. Önerilen yerler iyi, Bakırköy de epey güzel şey bulursun. Ama gezlicek çok yer İstanbul da , gitmediyseniz Boğaz'a gidin.
ay int ten baktim cok guzelmis gercekten simdiden cok heyecanlandim :) peki arkadaslar hafta ici gidecbilecegim farkli yerler varmi yada istanbula gelMissin surayida gormeden gitme diyeceginiz yerler.. her turlu onerinize acigim
akvaryum falan gidecegiMiz yerler araSindaydi
Rica ederim.Hic bilmiyordum hemen arastirip listeye ekleyeyim cok tesekkur ederim hafta ici haftasonu vs farketmez sanirim degilmi
Kibarlığın ve yazım şeklin çok hoşuma gitti. Önerilen yerler iyi, Bakırköy de epey güzel şey bulursun. Ama gezlicek çok yer İstanbul da , gitmediyseniz Boğaz'a gidin.
Taksime gidip, İstiklalden Eminönüne inip balık ekmek yemelisiniz mutlaka.ay int ten baktim cok guzelmis gercekten simdiden cok heyecanlandim :) peki arkadaslar hafta ici gidecbilecegim farkli yerler varmi yada istanbula gelMissin surayida gormeden gitme diyeceginiz yerler.. her turlu onerinize acigim
Taksime gidip, İstiklalden Eminönüne inip balık ekmek yemelisiniz mutlaka.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?