• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

istanbul kagithane yardim

Salı günleri 4. Levent Subay Lojmanlarında Salı Pazarı kurulur... Kaliteli ve ihraç fazlası ürünler bulabilirsiniz.
İç çamaşırı tezgahları hesaplı ve iyi... Kağıthane'ye de çok yakın. Topkapı-Seyrantepe minibüsleri Kağıthane'den geçer.
Karşı caddesi'nde bırakırlar sizi....

cok tesekkur ederim ne kadar surer yakinmi acaba burasi buyuksehir gerci illaki uzun suruyordur gerci
Sabah ya çok erken git yada akşam geç git. Öğlen aşırı kalabalık oluyor adım adım ilerliyor resmen. Birde cüzdanına falan dikkat et. Yankesici kaynıyor. Bende bunun bilgisini vermiş oluyım. ;) çarşaflı kadınlar yanaşırsa özellikle dikkat et. Bir kaç sene önce onlar modaydı şuan kim bilmiyorum. Yanlız baya büyük iyi dinlenip git.

etiler pazarı var hafta içi ama unuttum hangi gündü..
ortaköye gidip boğaz turu yapabilirsiniz..
Netten baktimda persembe gunleri var deniliyor umarim dogrudur cok tesekkur ederim biraz daha arastirayim gun konusunda kesinse eger burayida listeme ekleyeyim bogaz turunu kesinlikle degerlendirecegim :)

Ya bende tam onu dicektim acayip naif bi bayan bana da öyle geldi yazım şekli çok hoş. Ben istanbulda yaşamıyorum ama yazmak istedim bu arada yakin mi bilmem ama adalar var gidilebilecek belki alışveriş yapılamaz ama görülmeye deger
Cok Tesekkur ederim mesajinizi okudum ancak yemek yapmakla ugrasiyordum cevap yazamadim o dakikadan beri yuzumDe tebessumle dolasiyorum evde philly arkadasimada sizede ayrica tesekkur ederim.elimden geldigince usLubuma dikkat etmeye calisiyorum normal hayattada sanaldada ancak bazen kk da oyle sacma bir tartismanin icerisinde buluyorumki kendimi .. bu nedenle konuyu acarkende cok tereddut ettim simdi kesin yine birileri cikar buda dertmi der diye dusunmustum. Ancak yorumlarinizla bana gercekten hem keyif verdiniz hemde onyargilarimdan uzaklasmam gerektigini hatirlattiniz. Tekrar tesekkur ederim

Sabah ya çok erken git yada akşam geç git. Öğlen aşırı kalabalık oluyor adım adım ilerliyor resmen. Birde cüzdanına falan dikkat et. Yankesici kaynıyor. Bende bunun bilgisini vermiş oluyım. :KK66: çarşaflı kadınlar yanaşırsa özellikle dikkat et. Bir kaç sene önce onlar modaydı şuan kim bilmiyorum. Yanlız baya büyük iyi dinlenip git.
Ay bunu ogrendigim iyi oldu biz yillardir kucuk sehirlerde gorev yaptigimiz icin bu tarz olaylarla karsilasmadik cok sukur.o yuzden hic aklima gelmemisti

Salı günleri 4. Levent Subay Lojmanlarında Salı Pazarı kurulur... Kaliteli ve ihraç fazlası ürünler bulabilirsiniz.
İç çamaşırı tezgahları hesaplı ve iyi... Kağıthane'ye de çok yakın. Topkapı-Seyrantepe minibüsleri Kağıthane'den geçer.
Karşı caddesi'nde bırakırlar sizi....
Cok tesekkur ederim minibusleri arastirayim.yakin olmasiDa ayrica guzel olmus cocuklarla sicakta yollarda perisan olmayiz

Rica ederim :)
Ordan eminonune gecebilirsiniz pazara erken gidin ama.
sabah kahvalti sonrasi duserim yollara :) emin onunude cok merak ediyorum kizlarima toka yapmak istiyorum onun icin malzemeler almak istiyorum renkli baskili kurdeleler,toka malzemeleri falan.. eminonunde havuzlu han diye biryer varmis sanirim bebek alisverislerinde arkadaslar bahsetmisti hep bu kurdele taRziseyleri o havuzLu handami bulabilirim yada eminonunde nereye gitmeliyim? Cokmu karisik oldu:) istanbulun yabancisi olunca biraz zOr oluyor anlamak

Back
X