- Konu Sahibi pembebalerin
Havuzbaşı :) ama pazara uzakBakırköy'e gitmişken de, meydandan aşağı inerken ardarda sıralı 2 cafe var, caddenin tam ortasında, en baştakine gidip kumpir yemelisiniz :)
Ayyy keşke ben de gitseydim, nasıl özledim.

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Havuzbaşı :) ama pazara uzakBakırköy'e gitmişken de, meydandan aşağı inerken ardarda sıralı 2 cafe var, caddenin tam ortasında, en baştakine gidip kumpir yemelisiniz :)
Ayyy keşke ben de gitseydim, nasıl özledim.
istiklale uğramışken kokoreçte yemeliler bence:))
Otobüse atlayıp gidebilirsiniz?Havuzbaşı :) ama pazara uzak![]()
Evet olabilir, ben et yemediğim için bilmiyorum öyle yerler :)
Keşke ben de yiyebilsem.pff her türlü pis şeyi yerim:)
Sabah ya çok erken git yada akşam geç git. Öğlen aşırı kalabalık oluyor adım adım ilerliyor resmen. Birde cüzdanına falan dikkat et. Yankesici kaynıyor. Bende bunun bilgisini vermiş oluyım.cok tesekkur ederim ne kadar surer yakinmi acaba burasi buyuksehir gerci illaki uzun suruyordur gerci
Ben giderim sorun yokta konu sahibi buraların yabancısı ya ondan dedim :))Otobüse atlayıp gidebilirsiniz?
Biz incirliden yürüyerek bile gidiyorduk, pazardan doğru :)
Netten baktimda persembe gunleri var deniliyor umarim dogrudur cok tesekkur ederim biraz daha arastirayim gun konusunda kesinse eger burayida listeme ekleyeyim bogaz turunu kesinlikle degerlendirecegim :)etiler pazarı var hafta içi ama unuttum hangi gündü..
ortaköye gidip boğaz turu yapabilirsiniz..
Cok Tesekkur ederim mesajinizi okudum ancak yemek yapmakla ugrasiyordum cevap yazamadim o dakikadan beri yuzumDe tebessumle dolasiyorum evde philly arkadasimada sizede ayrica tesekkur ederim.elimden geldigince usLubuma dikkat etmeye calisiyorum normal hayattada sanaldada ancak bazen kk da oyle sacma bir tartismanin icerisinde buluyorumki kendimi .. bu nedenle konuyu acarkende cok tereddut ettim simdi kesin yine birileri cikar buda dertmi der diye dusunmustum. Ancak yorumlarinizla bana gercekten hem keyif verdiniz hemde onyargilarimdan uzaklasmam gerektigini hatirlattiniz. Tekrar tesekkur ederimYa bende tam onu dicektim acayip naif bi bayan bana da öyle geldi yazım şekli çok hoş. Ben istanbulda yaşamıyorum ama yazmak istedim bu arada yakin mi bilmem ama adalar var gidilebilecek belki alışveriş yapılamaz ama görülmeye deger
Ay bunu ogrendigim iyi oldu biz yillardir kucuk sehirlerde gorev yaptigimiz icin bu tarz olaylarla karsilasmadik cok sukur.o yuzden hic aklima gelmemistiSabah ya çok erken git yada akşam geç git. Öğlen aşırı kalabalık oluyor adım adım ilerliyor resmen. Birde cüzdanına falan dikkat et. Yankesici kaynıyor. Bende bunun bilgisini vermiş oluyım.çarşaflı kadınlar yanaşırsa özellikle dikkat et. Bir kaç sene önce onlar modaydı şuan kim bilmiyorum. Yanlız baya büyük iyi dinlenip git.
Carsamba rotamiz belli oldu o zaman cok tesekkur ederim :)Tesetture uygun en guzel pazar fatih carsamba pazari kesinlikle git yakin ustelik.
Fatih camisini gorursun kariye balat tarihi yerleri gezmek istersen ama cok sicak az gez :)
Waffle bayilirim :) pazari falan bosverdim waffle ekledim listeye :)Ortaköy'e giderseniz de waffle yemeği unutmayın![]()
Cok tesekkur ederim minibusleri arastirayim.yakin olmasiDa ayrica guzel olmus cocuklarla sicakta yollarda perisan olmayizSalı günleri 4. Levent Subay Lojmanlarında Salı Pazarı kurulur... Kaliteli ve ihraç fazlası ürünler bulabilirsiniz.
İç çamaşırı tezgahları hesaplı ve iyi... Kağıthane'ye de çok yakın. Topkapı-Seyrantepe minibüsleri Kağıthane'den geçer.
Karşı caddesi'nde bırakırlar sizi....
Rica ederim :)Carsamba rotamiz belli oldu o zaman cok tesekkur ederim :)
sabah kahvalti sonrasi duserim yollara :) emin onunude cok merak ediyorum kizlarima toka yapmak istiyorum onun icin malzemeler almak istiyorum renkli baskili kurdeleler,toka malzemeleri falan.. eminonunde havuzlu han diye biryer varmis sanirim bebek alisverislerinde arkadaslar bahsetmisti hep bu kurdele taRziseyleri o havuzLu handami bulabilirim yada eminonunde nereye gitmeliyim? Cokmu karisik oldu:) istanbulun yabancisi olunca biraz zOr oluyor anlamakRica ederim :)
Ordan eminonune gecebilirsiniz pazara erken gidin ama.