• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

istanbul kagithane yardim

sabah kahvalti sonrasi duserim yollara :) emin onunude cok merak ediyorum kizlarima toka yapmak istiyorum onun icin malzemeler almak istiyorum renkli baskili kurdeleler,toka malzemeleri falan.. eminonunde havuzlu han diye biryer varmis sanirim bebek alisverislerinde arkadaslar bahsetmisti hep bu kurdele taRziseyleri o havuzLu handami bulabilirim yada eminonunde nereye gitmeliyim? Cokmu karisik oldu:) istanbulun yabancisi olunca biraz zOr oluyor anlamak

eminönüne inince sorun gösterirler size.. otobüsten indiğiniz yerden içeri yürümeniz gerekecek.. hanlar aradığınız şeyleri satan yerler iç tarafta..

sabah kahvalti sonrasi duserim yollara :) emin onunude cok merak ediyorum kizlarima toka yapmak istiyorum onun icin malzemeler almak istiyorum renkli baskili kurdeleler,toka malzemeleri falan.. eminonunde havuzlu han diye biryer varmis sanirim bebek alisverislerinde arkadaslar bahsetmisti hep bu kurdele taRziseyleri o havuzLu handami bulabilirim yada eminonunde nereye gitmeliyim? Cokmu karisik oldu:) istanbulun yabancisi olunca biraz zOr oluyor anlamak
Anladim ne demek istedigini :)
Havuzlu handa kurdele bulamazsin bebek kiyafeti var orda.
Kurukahveciden yukariya dogru cikarken bol bol kurdele cicek tul var.Toka malzemelerinide bulabilirsin.Baskili kurdelelerin cesitlerine bakarken 5 saatin gider :)

Eger tel toka falan istersen zaza han var kuafor malzemeleri satar kuaforlerde saca tutturulan metaller falan orda.

Anladim ne demek istedigini :)
Havuzlu handa kurdele bulamazsin bebek kiyafeti var orda.
Kurukahveciden yukariya dogru cikarken bol bol kurdele cicek tul var.Toka malzemelerinide bulabilirsin.Baskili kurdelelerin cesitlerine bakarken 5 saatin gider :)

Eger tel toka falan istersen zaza han var kuafor malzemeleri satar kuaforlerde saca tutturulan metaller falan orda.

şehir rehberi mübarek:KK70:

Bir gunde cok yer gezmeye calisma hava asiri sicak, yarinda pazarda cok sicak olacak. Muhtemelen gunduz gezeceksin. O sicak, toplu tasima rezilligi, trafik, kalabalik derken gözün güzellik filan gormez eve kendini zor atarsin. Cikacaksan erken saatlerde cik ogleye kalma bari. Iyi gezmeler

Back
X