- Konu Sahibi pembebalerin
Rica ederim ne demek. dikkatli olun sizAy bunu ogrendigim iyi oldu biz yillardir kucuk sehirlerde gorev yaptigimiz icin bu tarz olaylarla karsilasmadik cok sukur.o yuzden hic aklima gelmemisti
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Rica ederim ne demek. dikkatli olun sizAy bunu ogrendigim iyi oldu biz yillardir kucuk sehirlerde gorev yaptigimiz icin bu tarz olaylarla karsilasmadik cok sukur.o yuzden hic aklima gelmemisti
sabah kahvalti sonrasi duserim yollara :) emin onunude cok merak ediyorum kizlarima toka yapmak istiyorum onun icin malzemeler almak istiyorum renkli baskili kurdeleler,toka malzemeleri falan.. eminonunde havuzlu han diye biryer varmis sanirim bebek alisverislerinde arkadaslar bahsetmisti hep bu kurdele taRziseyleri o havuzLu handami bulabilirim yada eminonunde nereye gitmeliyim? Cokmu karisik oldu:) istanbulun yabancisi olunca biraz zOr oluyor anlamak
Anladim ne demek istedigini :)sabah kahvalti sonrasi duserim yollara :) emin onunude cok merak ediyorum kizlarima toka yapmak istiyorum onun icin malzemeler almak istiyorum renkli baskili kurdeleler,toka malzemeleri falan.. eminonunde havuzlu han diye biryer varmis sanirim bebek alisverislerinde arkadaslar bahsetmisti hep bu kurdele taRziseyleri o havuzLu handami bulabilirim yada eminonunde nereye gitmeliyim? Cokmu karisik oldu:) istanbulun yabancisi olunca biraz zOr oluyor anlamak
Anladim ne demek istedigini :)
Havuzlu handa kurdele bulamazsin bebek kiyafeti var orda.
Kurukahveciden yukariya dogru cikarken bol bol kurdele cicek tul var.Toka malzemelerinide bulabilirsin.Baskili kurdelelerin cesitlerine bakarken 5 saatin gider :)
Eger tel toka falan istersen zaza han var kuafor malzemeleri satar kuaforlerde saca tutturulan metaller falan orda.
Oyle mi oldu :)
Gezelimmi birlikte![]()
Korktumgezelim bebeğim gezdir beni![]()
Korktum![]()
Ahhahaşuraya bir ilaçlı gazoz emojisi kondurmak istedim ama imkanlar kısıtlı..![]()
Ahhaha
Eminonunde simit yiyelim biz seninle :)
Bogazda balik mi demeliydim balikta var evinde yemek disinda dusunemiyorum birseysimiti evimdede yiyorum ben bir simit için tee eminönüne gidemem..
çok sıkıcı bir teklif![]()
Bogazda balik mi demeliydim balikta var evinde yemek disinda dusunemiyorum birsey![]()
Emekli pabuciçin kurumuş senin![]()
Emekli pabuc
Bugun emekliler gunuymus kutlayalim sekersiz acik cayla :)
Martilara simitte atardik ama istemedin :)hah açık çay uydu bak:)