İğneli Epilasyon istanbul kadikoydeki gul hanima nasil ulasabilirim??

TDEMEZUN

CANIM OGLUM
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
21 Nisan 2007
15.988
46
408
İstanbul
kizlar ist kadikoydeki gul hanima igneli epilasyon yaptiran herkes cok memnun gordugum kadariyla..yaptiran arkadaslar nasil ulasabilirim biri bana merkezin yerini tarif edebilirmi telefon numarasini bilen varsa ozelden yollasin lutfen!!!a.s.

mehay arkadaşım bazı forumların aralarında yer tarifi vermişti arkadaşlar ama hangi forum veya forumlar hatırlayamıyorum.Bağdat caddesi diyorlardı Gül Abbasoğlu ve google dan ismini yazınca telefon numarasına ulaşabilirsin.Ancak bukadar yardımcı olabilirim sana ben.

bana özel mesaj atmışsınız ama ben özel mesaj gönderemiyorum henüz.Yukarıda söylendiği gibi googleden Gül Abbasoğlu diye aratısanız 539 la başlayan numarası çıkıyor.ılker yavrutürkle beraber çalışıyor.ve yeri göztepe parkının yanında

bende merak ettim gül hanımı bayada giden var galiba burdan ona baya bir memnuniyet var burda yaptığı epilasyonda denesemmi acaba

hiç vakit kaybetmeden gidin ve deneyin derim kızlar, Gül hanım a neredeyse tüm vücut iğneli epilasyon yaptıran biri olarak:)) :lepi: her anlamda çok memnun kalırsınız emin olun. bu kadar da emin konuşuyorum çünkü benden başka giden herkes de çok memnun forumdan takip ettiğim kadarıyla. e düşünsenize temizlik- hijyen kurallarına dikkat ediyo, kabuksuz izsiz çalışıyo, rahat da çalıştığı için sizi rahat ettiriyo, hoşsohbet biri, asla paragöz değil:)) çok yardımcı oluyo, her sorunuzu hiç sıkılmadan cevaplıyo.. ya ne biliyim benim acayip içime sinerek gittiğim bir uzman Gül Abbasoğlu.. her yerde söylüyorum bunu tüm ortamlarda bu forumda da söyleyebilirim NAMBIR VAN KADIN yani

canim bazi sorularim olacak cevaplarsan sevinirim...

1- gitmeden ne kadar zaman once randevu almam lazim cok yogunmu???
2- dakikasini ne kadara yapiyor?
3-bir seansta en fazla kac saat surekli calisiyor??
4-ilk etapta cok aci hissi oluyormu?
5- butun vucudunu yaptiran biri olarak soruyorum bunu sana benim yaptirmak istedigim yer aslinda ust bacaklarin kilot hizasina gelen yerleri yayildikca yayildi..rahatsiz ediyor beni goruntusu o bolge 10 cm asagiya kadar kac seansta biter sence??cunku benim vaktim kisitli olacak istanbulda...

gitmeye karar verdiğimde çalışacağımız zamana göre beraber karar veriyoruz randevu saatine ve gününe, dakikasını kol gibi fazla bölge çalışırsam 1tl den yaparım demişti ama peşin ödeme yapınca daha da indirimli geldi ben yanlış yönlendirmek istemem fiyatı siz sorun ama o konuda çok kolaylık yapıyo zaten müşterisine bunu söyleyebilirm. en erken 11 gibi veriyo randevuyu akşam kuaför salonu kapanana kadar çalıştığımızı bilirim:)) ama ben kollar koltukaltı göbek çene altı alt bacak çalışıyorum düşün. deneme seansında zaten hepsini konuşursunuz bence öylesi çok daha iyi olur. İlk etaptaki acı benim için gayet kabul edilebilir ölçüdeydi, tabiki acı var, olmak zorunda ama önceden lazer epilasyona gittiğimde çektiğim acının yanından bile geçmemişti mesela ama gerçi geçen seansta koltukaltı bölgesi daha çok acıdı sanki( e kökler sağlam naapsın kadın? acıya dayanıksızsanız sprey var ondan sıkıyo ama sanırım o uyuşturucu türü şeyler epilasyonun seyrini kötü etkiliyomuş bunu internette ekşi sözlükten okumuştum sanırım orda da iğneli epilasyon anlatılıyo komik bir şekilde:)) sırnaşık şey en iyisi bizzat Gül hanım ın kendisine danışmak tüm bunları hem deneme seansınızı yapmış olursunuz. bakarsınız o ufak bölgede vücut nasıl tepki veriyor? bence en doğrusu bu :1hug:

Kizlar bacaklar komple kac seansta biter ortalama ustler seyrekse bilgisi olan varmi???
tamamen bölgenin kıl yoğunluğuna ve uzmanın elinin çabukluğuna bağlıdır bence. eğer kıllar çok işlem gördüyse ya da dipleri güçlendiyse birazcık daha uzayabiliyo süre noluyo mesela tek kıla çift akım oluyo ya da dayanabilirsen biraz daha yüksek akım ama sen ikide bir mola istiyosun mecburen. yani bana öyle oluyo. tamamen kişiye ve gittiği uzmana bağlı. Allahtanki benim uzmanımın eli çok çabuk o konuda benim gibi tarzan a öylesi lazım:))

en güzelide işlem bittiği zaman oh dünya varmış diyorsun

banada burdan arkadaşlar yardımcı oldu bulmama sağ olsunlar sonra googlede gördüm telefon numarasını.

kızlar gül abbasoğlu telefonlara kendisi bakıyo randevuları kendis iveriyo bu biraz beni düşündürdü yani bi uzman değil mi o , ben mi basit düşünüyorum acaba mirmirmirmir tuhafıma gitti biraz

evet angelina34 ben gittim ve devam ediyorum bende çok memnunum gül hanımdan hiç iz kabuk olmadı yaptığı bölgelerde 1 tl çok uygun yapıyor bağdat caddesinde öyle bir merkezde neden bu kadar ucuz yapıyorsunuz diye sordum kendisine müşteriye çok külfetli oluyor bu işlem dedi insanlar işlemine devam edebilsin diye bu fiata yaptığını söyledi her defasında solüsyon veriyor para almıyor tüm bölgeler bitene devam edicem epilasyona. gül hanıma.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…