hiç vakit kaybetmeden gidin ve deneyin derim kızlar, Gül hanım a neredeyse tüm vücut iğneli epilasyon yaptıran biri olarak:)) :lepi: her anlamda çok memnun kalırsınız emin olun. bu kadar da emin konuşuyorum çünkü benden başka giden herkes de çok memnun forumdan takip ettiğim kadarıyla. e düşünsenize temizlik- hijyen kurallarına dikkat ediyo, kabuksuz izsiz çalışıyo, rahat da çalıştığı için sizi rahat ettiriyo, hoşsohbet biri, asla paragöz değil:)) çok yardımcı oluyo, her sorunuzu hiç sıkılmadan cevaplıyo.. ya ne biliyim benim acayip içime sinerek gittiğim bir uzman Gül Abbasoğlu.. her yerde söylüyorum bunu tüm ortamlarda bu forumda da söyleyebilirim NAMBIR VAN KADIN yani
canim bazi sorularim olacak cevaplarsan sevinirim...
1- gitmeden ne kadar zaman once randevu almam lazim cok yogunmu???
2- dakikasini ne kadara yapiyor?
3-bir seansta en fazla kac saat surekli calisiyor??
4-ilk etapta cok aci hissi oluyormu?
5- butun vucudunu yaptiran biri olarak soruyorum bunu sana benim yaptirmak istedigim yer aslinda ust bacaklarin kilot hizasina gelen yerleri yayildikca yayildi..rahatsiz ediyor beni goruntusu o bolge 10 cm asagiya kadar kac seansta biter sence??cunku benim vaktim kisitli olacak istanbulda...
tamamen bölgenin kıl yoğunluğuna ve uzmanın elinin çabukluğuna bağlıdır bence. eğer kıllar çok işlem gördüyse ya da dipleri güçlendiyse birazcık daha uzayabiliyo süre noluyo mesela tek kıla çift akım oluyo ya da dayanabilirsen biraz daha yüksek akım ama sen ikide bir mola istiyosun mecburen. yani bana öyle oluyo. tamamen kişiye ve gittiği uzmana bağlı. Allahtanki benim uzmanımın eli çok çabuk o konuda benim gibi tarzan a öylesi lazım:))Kizlar bacaklar komple kac seansta biter ortalama ustler seyrekse bilgisi olan varmi???
tamamen bölgenin kıl yoğunluğuna ve uzmanın elinin çabukluğuna bağlıdır bence. eğer kıllar çok işlem gördüyse ya da dipleri güçlendiyse birazcık daha uzayabiliyo süre noluyo mesela tek kıla çift akım oluyo ya da dayanabilirsen biraz daha yüksek akım ama sen ikide bir mola istiyosun mecburen. yani bana öyle oluyo. tamamen kişiye ve gittiği uzmana bağlı. Allahtanki benim uzmanımın eli çok çabuk o konuda benim gibi tarzan a öylesi lazım:))
mehay arkadaşım bazı forumların aralarında yer tarifi vermişti arkadaşlar ama hangi forum veya forumlar hatırlayamıyorum.Bağdat caddesi diyorlardı Gül Abbasoğlu ve google dan ismini yazınca telefon numarasına ulaşabilirsin.Ancak bukadar yardımcı olabilirim sana ben.
kızlar gül abbasoğlu telefonlara kendisi bakıyo randevuları kendis iveriyo bu biraz beni düşündürdü yani bi uzman değil mi o , ben mi basit düşünüyorum acaba mirmirmirmir tuhafıma gitti biraz[/QUOTE
gül abbasoğluna gittiniz sanırım bu konuda şimdi ne düşünüyorsunuz acaba merak ettim.
kızlar gül abbasoğlu telefonlara kendisi bakıyo randevuları kendis iveriyo bu biraz beni düşündürdü yani bi uzman değil mi o , ben mi basit düşünüyorum acaba mirmirmirmir tuhafıma gitti biraz[/QUOTE
gül abbasoğluna gittiniz sanırım bu konuda şimdi ne düşünüyorsunuz acaba merak ettim.
evet gittim memnumum. müşteriyi düşünüyo fiyat normal fiyat 1 lira. iz de kalmıyo .iğne parası almıyo solüsyon veriyo
memnunum yani
siz gittinizm?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?