İstanbul İğneli Epilasyon tavsiyesi verin lütfen

Mrb kabuklarınız kaç günde iyileşiyordu kabuklar düştükten sonra iz kalma durumu oldu mu bende zeynep hanımda yaptırıcam ama bekleme listesindeyim ne zmn sıra gelir hiç bilmiyorum:/

Merhaba arkadaşlar. Benimde yüzümde favori bölgemde ve boyun bölgesinde ince ama renkleri hafif koyu tüylenme problemim vardı. Bunun için çok araştırdım. Lazer epilasyon zaten daha beter yaptığı için onu kafamdan eledim. Bazı yerler çok pahalı bazı yerlerdede yer bulamıyordum. Sonra bir tanıdığım vasıtası ile birini buldum. Semra Epilasyonu. Kendisi 30-35 senelik tecrübesi olan biri ancak emekli olduğu için ara vermiş çalışmamış sonra bir yer açma kararı vermiş. Hatta ilk kendisini görünce şaşırdım çünkü oldukça genç gösteriyor bu kadar yıllık tecrübeye göre :) Yeri küçük ve çok tatlı büyük bir güzellik salonu değil ama resmi bir yer. Zaten yerden ziyade önemli olan tecrübeydi benim için. Ben çok ama çok memnunum arkadaşlarımı annemide Semra ablaya götürücem inşallah. Çok tatlı ve çok ilgili bir bayan. Yeri İstanbul Acıbademde. Fiyat olarakta diğer yerlere göre uygun. İnstagram hesabıda var orda bir çok çalışmalarınıda paylaşıyor genel bilgilerde paylaşıyor. İnstagram hesabıda semraepilasyon. Ben çok memnun kaldığım için tavsiye etmek istedim. Çünkü iyi bir yer araştırmanın ve bulmanın ne kadar sıkıntılı olduğunu biliyorum. Umarım yardımcı olabilmişimdir :) sevgiler,

merhaba kabuklarınız için ne yaptınız ne kadar sürede döküldü acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…