- Konu Sahibi UmutsuzKedi
-
ben de arıyorum canım ya ama kimse yok herhalde önerecekTecrübelerinize ihtiyacım var bi yer olsun adam akıllı olsun daha yaşım 22 çenemde kıllar var çok utanıyorum. Polikist olduğumu öğrendikten sonra son 2 senede çenem kıllandı favori bölgem felan psikolojim çok kötü
Maalesef ben bi yer kafama yattı görüşmeye gitmedim ama videolarda eli hızlı tecrübeli yorumlarda iyi bitme garantili zeynep polat baya popüler ama randevu zor alınıyormuş hemde bitmiş bi cilt paylaşımı yok ve çok tercih edilen yer bana göre iyi değil hizmet kalitesi düşüyor yoğunluktanben de arıyorum canım ya ama kimse yok herhalde önerecek
Tecrübelerinize ihtiyacım var bi yer olsun adam akıllı olsun daha yaşım 22 çenemde kıllar var çok utanıyorum. Polikist olduğumu öğrendikten sonra son 2 senede çenem kıllandı favori bölgem felan psikolojim çok kötü
Zaman girmiş araya ama okuyanlar için yazıyorum. Lazer derseniz detayı çok ama iğneli çok basit. İğneyi siz alıyorsunuz. Gittiğiniz yer uyguluyor. Ben çok da populer olmayan bir yerde yaptırmıştım. Gayet memnun kaldım. Atış hesabı ücret ödüyorsunuz. Yani on dk da da yapsa 15 dk da da yapsa kıl kökü sayısınca para ödediğiniz için endişeye mahal yok.ben de arıyorum canım ya ama kimse yok herhalde önerecek
canım zeynep polat işinde iyi ama ne randevu var ne bişey dakikası da 4 tl bence pahalı çünkü benim yüzüm yoğun hem zaten işlemleri büyük ihtimalle asistan yapıyodur çok yoğunlar çünküMaalesef ben bi yer kafama yattı görüşmeye gitmedim ama videolarda eli hızlı tecrübeli yorumlarda iyi bitme garantili zeynep polat baya popüler ama randevu zor alınıyormuş hemde bitmiş bi cilt paylaşımı yok ve çok tercih edilen yer bana göre iyi değil hizmet kalitesi düşüyor yoğunluktan
Zaman girmiş araya ama okuyanlar için yazıyorum. Lazer derseniz detayı çok ama iğneli çok basit. İğneyi siz alıyorsunuz. Gittiğiniz yer uyguluyor. Ben çok da populer olmayan bir yerde yaptırmıştım. Gayet memnun kaldım. Atış hesabı ücret ödüyorsunuz. Yani on dk da da yapsa 15 dk da da yapsa kıl kökü sayısınca para ödediğiniz için endişeye mahal yok.
Fiyat konusunu dert etmezseniz eğer ben gittiğim yeri önerebilirim,en azından görüşme yapıp kararı siz verirsiniz
sena hanıma mı gittiniz? ne gibi soru işaretleri var. Ben gitmedim sosyal medyada denk geldimBenTek seans gittim ama aklımda soru işaretleri yok değil. Siz gittiniz mi?
Evet, ben ilk defa iğneli epilasyona gittim, bence yeni başlamış gibi ama değerlendirmem mümkün değil ne yazık ki ilk deneyimimdi dediğim gibi, kendisi çok şeker ama, epilasyonu iyi ya da kötü yaptığı hakkında pek fikrim yok. Yüzümde bolca küçük kabuk oluştu iz kalmaması için duacıyım ama ne olacak bilmiyorum. Bi de bence çok yavaş ilerliyor ama belkide iğnelinin olabileceği ortalama hız budur bilemiyorum açıkçası. Bunlar hep muammasena hanıma mı gittiniz? ne gibi soru işaretleri var. Ben gitmedim sosyal medyada denk geldim
kabuklar çok normal pudra dökün 1 haftaya gecer.. Umarım sonuç alırsınız 1 tık yavaş çalışıyor ama teknik doğru gibi videolarda:)Evet, ben ilk defa iğneli epilasyona gittim, bence yeni başlamış gibi ama değerlendirmem mümkün değil ne yazık ki ilk deneyimimdi dediğim gibi, kendisi çok şeker ama, epilasyonu iyi ya da kötü yaptığı hakkında pek fikrim yok. Yüzümde bolca küçük kabuk oluştu iz kalmaması için duacıyım ama ne olacak bilmiyorum. Bi de bence çok yavaş ilerliyor ama belkide iğnelinin olabileceği ortalama hız budur bilemiyorum açıkçası. Bunlar hep muamma
Bende küçük bölge için deneme yapabilirim sizde be durumdaEvet, ben ilk defa iğneli epilasyona gittim, bence yeni başlamış gibi ama değerlendirmem mümkün değil ne yazık ki ilk deneyimimdi dediğim gibi, kendisi çok şeker ama, epilasyonu iyi ya da kötü yaptığı hakkında pek fikrim yok. Yüzümde bolca küçük kabuk oluştu iz kalmaması için duacıyım ama ne olacak bilmiyorum. Bi de bence çok yavaş ilerliyor ama belkide iğnelinin olabileceği ortalama hız budur bilemiyorum açıkçası. Bunlar hep muamma
Oznur hanim, siz yaptirmissiniz sanirim igneli epilasyon. Ben yurtdisindayim burda ülkemizdeki kadar yaygin degil tabi sarisin cok olunca. Bir merkez buldum 40 senedir yapiyorlarmis. Gecen hafta favori bölgem icin gittim, yarin tekrar gidecegim. Igneli epilasyonu cok arastirdim herkes ay soyle aciyor ay boyle aciyor dediler ama benim canim cok tatlidir, ben hic oyle bi dayanilmayacak aci hissetmeyince acaba derece mi hafif diye dusunmeye basladim. Tuylerim cok ince ama favori bölgesi oldugu icin, bide hic almamistim daha önce. Lazer ile bacaklarimi aldirmistim ve aci hissetmistim. Igneli epilasyonda derece var mi biliyor musunuz?Fiyat konusunu dert etmezseniz eğer ben gittiğim yeri önerebilirim,en azından görüşme yapıp kararı siz verirsiniz
Öncelikle merhaba,çok uzun süre lazer epilasyona gittim yüzüm için takdir edersiniz ki çoğaldı,iğneli epilasyona aralık ayında başladım,acı konusuna bi şey diyemem çünkü öncesinde iğne ile uyuşturuyorlar o yüzden acı değil hiç bi şey hissetmiyorum ama şunu söyliyim uyuşmayan yerlere işlem yapıldığı zaman müthiş bi acı olmasa bile fark edilir bi sızı oluyor..İlk göğüs yaptırdım zaten 2 seans bitiş garantisi veriyor gözle görülür fark var..keza göbeğim ve kol altımda aynı şekilde..Ama en son kaş dudak altı ve çene yapıldı kabuklanma olmadı ve azalmış gibi de gelmedi sadece bana yüz bölgesi hassas olduğu için yavaş akım çalışıyoruz denilmişti,muhtemelen akım olarak farklı dereceleri olabilir o yüzdenOznur hanim, siz yaptirmissiniz sanirim igneli epilasyon. Ben yurtdisindayim burda ülkemizdeki kadar yaygin degil tabi sarisin cok olunca. Bir merkez buldum 40 senedir yapiyorlarmis. Gecen hafta favori bölgem icin gittim, yarin tekrar gidecegim. Igneli epilasyonu cok arastirdim herkes ay soyle aciyor ay boyle aciyor dediler ama benim canim cok tatlidir, ben hic oyle bi dayanilmayacak aci hissetmeyince acaba derece mi hafif diye dusunmeye basladim. Tuylerim cok ince ama favori bölgesi oldugu icin, bide hic almamistim daha önce. Lazer ile bacaklarimi aldirmistim ve aci hissetmistim. Igneli epilasyonda derece var mi biliyor musunuz?
bir de kac seans sürdü sizin islem, hangi bölgeydi ve tamamen bitti mi?
Ben gittim Zeynep polata. Tüylerimi ağda vs ile almıştım ama inceydi, tek seansta bitti. Asistanı çok nadir yapıyordu, genel olarak hep kendi yaptı. İğneli epilasyon çok uzun bir süreç olduğu için bitmiş halini koyması her zaman mümkün olmayabilir. Ama var instagramında bitmiş halleri. Yani güvenilir bir yer, o yüzden popüler :) ama tabi fiyat tuzlu ve randevu bulması zor. Ben gittiğimde yurtdışından gelenler felan vardı.Maalesef ben bi yer kafama yattı görüşmeye gitmedim ama videolarda eli hızlı tecrübeli yorumlarda iyi bitme garantili zeynep polat baya popüler ama randevu zor alınıyormuş hemde bitmiş bi cilt paylaşımı yok ve çok tercih edilen yer bana göre iyi değil hizmet kalitesi düşüyor yoğunluktan
Nereye gidiyorsunuz acabaÖncelikle merhaba,çok uzun süre lazer epilasyona gittim yüzüm için takdir edersiniz ki çoğaldı,iğneli epilasyona aralık ayında başladım,acı konusuna bi şey diyemem çünkü öncesinde iğne ile uyuşturuyorlar o yüzden acı değil hiç bi şey hissetmiyorum ama şunu söyliyim uyuşmayan yerlere işlem yapıldığı zaman müthiş bi acı olmasa bile fark edilir bi sızı oluyor..İlk göğüs yaptırdım zaten 2 seans bitiş garantisi veriyor gözle görülür fark var..keza göbeğim ve kol altımda aynı şekilde..Ama en son kaş dudak altı ve çene yapıldı kabuklanma olmadı ve azalmış gibi de gelmedi sadece bana yüz bölgesi hassas olduğu için yavaş akım çalışıyoruz denilmişti,muhtemelen akım olarak farklı dereceleri olabilir o yüzden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?