İstanbul için önerebileceğiniz burun estetiği doktoru

Gitmeden önce doktor araştırman lazım karar verip randevu alman gerekir daha çok doktorun uygunluğunu göre oluyor ameliyat.
Maddi durumun iyiyse Emre ilhan net.
Sahruz Şeyda
Hanifi Kaya
En iyiler bence
Dr erkin Önsal beye ameliyat olan bilgisi olan arkadaş varmıdır?

Oğuz Kaan Önder 16000 fiyat verdi bana. Çok ilgili birisi..

Ali Alper Bayram 14 dedi.

Evet, bu aralar araştırma yapiyorum.
Ama 7500 e de yaptırmam ben mesela,
O da fazla uygun bir fiyat. 15-20 bin bana normal geliyor.
Gerçi sizin dedıgınız özel hastane mi bilemiyorum.
Malatya için 7500 cok değil ki. Büyük şehirlerde pahalı. Özellikle İstanbulda.

Kötü olmuş canim
Şuan fiyatlar uçuyor resmen
Antibiyotik olayını bilmiyordum. Herşeyi konuştuk, hatta günü bile belirledik. En sonunda antibiyotik kullanmam gerektigini söyleyince olmaz dedim.
Emziren ve kullananlar varmış, o riske de girmek istemedim.

Dr. Mehmet Yazar için fiyat bilginiz var mı? Siz onamı oldunuz? Hokka gibi burunlar yapıyor, ben daha doğal istiyorum ama bazen aklım çeliniyor çünkü çok tatlı duruyor yaptığı burunlar genelde.
merhaba bana 55 dedi revizyon ama yapmadı cildim aşırı ince diye çok cilt filan seçiyor yani adam para için hadi gel yaparım demiyor
bence tam tersi doğal yapıyor adamın felsefesi doğallık, ha hokka isteyene oyle yapiodur belki bilemicem

rica ederim ne demek birbimizi uyarmaliyiz kizlar
kesinlikle serdar bey kasap niyetine kesip biçiyor herkesi

Dr. Mehmet Yazar için fiyat bilginiz var mı? Siz onamı oldunuz? Hokka gibi burunlar yapıyor, ben daha doğal istiyorum ama bazen aklım çeliniyor çünkü çok tatlı duruyor yaptığı burunlar genelde.
ilk kez ameliyat olanlar icin 40'dan basliyor

Geçmiş olsun, siz hangi doktordan memnun kalmadınız?

Kızlar bu arada ben gecen hafta revizyon icin Güncel Öztürkle görüştüm. Revizyonu olmak istememin sebebi burun ucundaki asimetrik. Burnumun sağ tarafi önden dümdüz gayet güzel inerken, sol tarafi hic ameliyat yapilmamis gibi ve burun ucu sol tarafta tombul duruyor. Yani sag tarafım estetikli, sol tarafim estetiksiz hic oynanmamis gibi (ilk ameliyati eyup bozkurt yapmisti, kesinlikle önermiyorum!!) Güncel bey "benim yorum yapmam etik olmaz, doktorunla konus" diye apar topar yolladi. Sonra eve gelip yabanci forumlardaki güncel bey ile ilgili yorumlara (realself diye bi site, oraya mutlaka bakin cunku oradaki olumsuz yorumlari hic bi doktor sildiremiyor!) baktigimda olumsuz yorumlarda bendekiyle birebir ayni asimetri sikayetleri yazdigini gördüm. Onun ameliyatları sonrasi da cok fazla asimetri sikayeti olmus. O yuzden sanirim beni biraz da "benim yaptigim ameliyatlar da zaten böyle" diye düşünüp geri yolladı! Bu arada google yorumlara baktigimda ofisin altindaki yorumlarin %90'ı fake sanirim çünkü yorum yapan kisilerin hep ne hikmetse hesaplarindan sadece 1 yorum yapilmis görünüyor. Doktorlari arastirirken bu detaylara da dikkat edin. Eger bi doktorun googleda ofisinin altinda hep şimdiye kadar sadece 1 yorum, o da sadece doktorun ofisinin altina yapilmis gözüküyorsa, %10000 hepsi fake yorum.

Bu anlattıklarınız gerçekten çok üzücü, ürkütücü ama hiç şaşırmadım çünkü size bunları yapan sayın Dr. Eyup Bozkurt benim kuzenimide ameliyat etti ve tavır aynı tavır. Allahtan onda sizinki kadar büyük ve tehlikeli komplikasyonlar olmamıştı ama burundan nefes alması çok kötü oldu ameliyattan sonra. Zaten ameliyat sonrası eğrilik oluştu ve burun büyük olmuş hatta eskisinden büyük olmuş nasıl becerdi bilmiyorum. Ağlanacak haline gülüyoruz artık çünkü kıza resmen fil hortumu gibi bir burun yapmış ve ilgisizliği şaka gibi Dr. Eyüp Bozkurt beyin. Yaptığı ameliyattan sonra burnundan nefes alması bozulan hastasının burnunun içine zahmet edip endoskopla bakmazmı bir cerrah? Yok! Muayenelerde çıplak gözle yalandan bakıp yolluyordu. Tamamen geçiştirmeye yönelik. Hayatımda böyle şey görmedim. Tavrını değiştirip insanlara saygıyla davranmayı sorumluluk almayı öğreneceğine hala asistanlarını sosyal medya ekibini eşini dostunu falan mutsuz hastalarına saldırtarak insanları sindirme peşinde. Asistanlarıda zaten böyle işleri yapmaya çok uygun. Ona göre itinayla seçilmişler. Korkunç bir çark dönüyor.

Güncel beyide inceledim ve onla ilgili yorumlarınızada katılıyorum zaten böyle aynı tip doktorlar birbirlerini çok tutuyorlar birbirlerinin başarısızlıklarını oyunlarını örtüyorlar olan hastalara oluyor. Gittiğiniz görüştüğünüz doktorlarla ilgili güncelleme yapmaya devam edin lütfen. Ben ilk ameliyat için doktor arayışındayım kimseyi bulamadım içime sinen ve neredeyse vazgeçmek üzereyim, benim eyüp bozkurt mağduru kuzenede revizyon için iyi doktor lazım. Belki aynı doktora iki kişi gidince doktorlar biraz indirim yapar diye umuyoruz çünkü fiyatlar çok uçmuş durumda.

Dr Erhan Eryılmaz yaptı bir ay oldu, herkesin anlattığı şikayetler bende yok, eğriydi burnum beklediğimden çok iyi buldum, herkes aynı fikirde. 100 cerrahisi nde on numara bir doktor
Merhaba, ücreti paylaşabilir misiniz rica etsem
Erhan Eryılmaz ve Yusuf Öztürkçü var listemin başında benim de..

Merhabalar burnunuzdaki uzama düzeldi mi ne durumda şuan? Bende Ahmet beye ameliyat oldum birinci ayım ve burnum sağa doğru hafif meyilli bu hafta kontrole gideceğim umuyorum düzelir

Ben Ahmet İslam'a bir hafta önce ameliyat oldum. Revizyon değil ama burnumda kırık eğrilik ve et sorunu vardı. Süreç çok rahat geçti. Memnun kaldım.
Merhabalar burnunuz ne durumda acaba memnun musunuz. Bende Ahmet beye ameliyat oldum eğriliğim hala var gibi geliyor sizin ne durumda acaba ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…