• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İstanbul gelinleri yardım :)

muftak perisi

Guru
Kayıtlı Üye
1 Temmuz 2011
264
263
323
Arkadaşlar ben bu düğün yatağı diye satılan cafcaflı yatak örtülerini sevmiyorum.. Taç'ın çok güzel pike takımı var onlardan almayı istiyorum (evlilik setleri).. internet sitesinden baktım 500 tl fiyatları. herkes eminönüne git ordan 300-400 e alırsın diyor ama ne kadar doğrudur bilemiyorum.. Sonuçta taç yani mağazaların fiyatları bellidir diye düşünüyorum sizce daha ucuz olma ihtimali varmı ya da eminönünden bahsettiğim takımları daha ucuza alan var mı.. Yardımcı olursanız çok sevinirim..

Ben çeyiz için gezmedim ama Eminönü'nü biliyorum Rabia. Orda cidden çok hoş dükkanlar var, çeşit çeşit ürünler var. Bir bak istersen. Fiyat aralığını bilmiyorum ama eğer daha uygunsa, boş yere Taç'tan alma. ;)

Bahsettiğim tarzda daha uygun fiyatlı olanlar varmış. Ama Taç'ın 500 liralık takımını da yine ordaki Taç mağazalarından çok daha indirimli alırsın diyorlar ben bunu merak ettim. Yani bana mantık olarak adidastan bir ayakkabı alacaksam bağcılardaki şubede de fiyat 200dür beşiktaştaki şubede de ben buna anlam veremedim. :) ama gezeceğim renkli bir yer olduğunu duydum gitmeden olmaz şimdi :) en azından fikir olur

Baskılı evlilik setlerini bulursun ama jakarlı sanmıyorum 450 den aşağı bulamazsın. Taç'ın sahtesi yok için rahat olsun tatlım

Arkadaşlar ben bu düğün yatağı diye satılan cafcaflı yatak örtülerini sevmiyorum.. Taç'ın çok güzel pike takımı var onlardan almayı istiyorum (evlilik setleri).. internet sitesinden baktım 500 tl fiyatları. herkes eminönüne git ordan 300-400 e alırsın diyor ama ne kadar doğrudur bilemiyorum.. Sonuçta taç yani mağazaların fiyatları bellidir diye düşünüyorum sizce daha ucuz olma ihtimali varmı ya da eminönünden bahsettiğim takımları daha ucuza alan var mı.. Yardımcı olursanız çok sevinirim..
Anım o setleri bilmiuorum ama normal magzalarda ve internette 120 tl olan nevresimi eminönü taç mağzasından 90 tl ye aldım

Evet fatura almazsan da uygun veriyorlar . Ama iyice kontrol et fatura almazsan garantisi geçersiz olur

Marka sonuçta güvenebilirsin tabi . Ev tekstilinde sahte olayı yok . Taç ın faturalı barkodlu ürünü.
evet ben alışveriş yaptım 3 kez . bir kere ürün kalmamış paramı havale yaptılar.
ayakkabı'da sahte olayı çok oluyor nike adidas özellikle. onları bende almıyorum internetten

Back