İstanbul Gaziosmanpaşa Medical Park hastenesinde doğum yapan veya yapıcak olan var mı?

kozmopolitoykuler

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
9 Aralık 2015
59
21
32
Arkadaşlar merhaba, ben daha önce Özel Gaziosmanpaşa hastanesine gidiyordum, ancak dr'um ayrıldı ordan ve özel muayeneye geçti. Medical Park'la beraber çalışıyormuş, burdaki medical park yeni açıldı (ekim ayında) orda doğum yapmış veya yapıcak arkadaşlar var mı? Varsa hastaneden memnunlar mı? hiç sorun yaşadınız mı?

Arkadaşlar merhaba, ben daha önce Özel Gaziosmanpaşa hastanesine gidiyordum, ancak dr'um ayrıldı ordan ve özel muayeneye geçti. Medical Park'la beraber çalışıyormuş, burdaki medical park yeni açıldı (ekim ayında) orda doğum yapmış veya yapıcak arkadaşlar var mı? Varsa hastaneden memnunlar mı? hiç sorun yaşadınız
Peki doktorunuz kim hastane gayet temiz ve ilgili bende burayı düşünüyorum

Merhaba ben orada ameliyat geçirdim fakat burun ameliyati. :KK54: Odalar çok güzel, görevliler hemşireler çok ilgiliydi. Ne zaman ağrım var desem hemen geldiler. Buzlarımı biz haber vermeden degistirdiler çoğu zaman. Ve güleryüzlüydüler en aranılan özelliklerden biri. :anneadayı: Şükür 3 yıldan sonra bizde bebek bekliyoruz. Istanbul da otursaydim kesin oradaki doktorlardan arastirirdim düzenli gideceğim doktorumu. :KK200:

merhabalaar kusura bakmayın daha önce kontrol ettim ama nedense göremedim cevabınızı. Dr.um Bülent Tekin, kontrollere onun yerine gidiyorum. Ancak doğumu orda yaptıramıyorlar tabi, medical parkı tavsiye etti. Gittim inceledim ben de biraz, temiz ve ilgili gözüküyor. Ancak ilgilenecek hemşireler, ebeler nasıldır hiç bilmiyorum :KK43: önceden gidip tanışmak mümkün mü acaba ebeyle? yurt dışında böyle uygulamalar oluyor ancak Türkiye'de var mı bilmiyorum. Siz orda mı takip ettiriyorsunuz gebeliğinizi?

Merhaba ben orada ameliyat geçirdim fakat burun ameliyati. :KK54: Odalar çok güzel, görevliler hemşireler çok ilgiliydi. Ne zaman ağrım var desem hemen geldiler. Buzlarımı biz haber vermeden degistirdiler çoğu zaman. Ve güleryüzlüydüler en aranılan özelliklerden biri. :anneadayı: Şükür 3 yıldan sonra bizde bebek bekliyoruz. Istanbul da otursaydim kesin oradaki doktorlardan arastirirdim düzenli gideceğim doktorumu. :KK200:

Çok sevindim memnun kalmanıza, inşallah doğum hemşireleri de bahsettiğiniz gibidir :) Allah sağlıkla büyütmeyi nasip etsin bebeğinizi :)

Çok sevindim memnun kalmanıza, inşallah doğum hemşireleri de bahsettiğiniz gibidir :) Allah sağlıkla büyütmeyi nasip etsin bebeğinizi :)
Bende doğum için orada yapıcam inşallah yasemin hanim var salı gidicem tabiki bu durumda ebe ve hemsilere önemli ama hastane çok önem verio ilgiye personel öyleyse hemşire ebe de haliyle öyledir yeni açıldığı için şimdilik hastaları onemsiuolar bana odaları gezebiliriz dediler ama vaktim yoktu ki az çok belli oluo hijyen ve temizliği bide doktoroda ilk kez gidicem umarım iyi elektrik alırım

Bende doğum için orada yapıcam inşallah yasemin hanim var salı gidicem tabiki bu durumda ebe ve hemsilere önemli ama hastane çok önem verio ilgiye personel öyleyse hemşire ebe de haliyle öyledir yeni açıldığı için şimdilik hastaları onemsiuolar bana odaları gezebiliriz dediler ama vaktim yoktu ki az çok belli oluo hijyen ve temizliği bide doktoroda ilk kez gidicem umarım iyi elektrik alırım
çok az kalmış doğumunuza sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah :)
Doğumdan sonra haberlerinizi bekliyoruz :)

Merhaba, doğumunuz oldu mu , bende şubatta yasemin hanıma gidicem ilk defa, hem doktor hem hastane yeni olacak benim için ama denemk istiyorum o hastaneyi sanırım fiyatlarıda uygunmuş.

için[/QUOT
Merhaba ben bu ayin 5 de 14 haftalık bebeğimi erken su boşalma sebebiyle kaybettim bende Gaziosmanpaşa medical park hastanesine gidiyordum bnm doktorun Algüldu kürtaj etmedi büyük olduğu için bana hastaneden dışarı çıkması yasak olan bi ilaç verip eve yolladı bebeği normal şekilde doğurmak için yolda kanamam çoğalınca tekrar döndüm ve hastanenin tuvaletinde düşük yaptım sonrada ilgilenmedi bile bi bebeği aldı kaba koydu sonra tlfnla uğraştı hep bir daha kesinlikle o hastaneye gitmicem orada sadece çok iyi bir tane doktor var oda bahattin bey sonra beni kürtaj eden doktor anlicaniz sadece hastanenin adi var

İlk basta bende diyodum doğumu burada Yapacam çok iyi hastane çok iyi ilgileniyolar DİE ama hepsi gösteriş ayrıca fiyatlarida hic uygun değil 1500 normal doğum parası

İlk basta bende diyodum doğumu burada Yapacam çok iyi hastane çok iyi ilgileniyolar DİE ama hepsi gösteriş ayrıca fiyatlarida hic uygun değil 1500 normal doğum parası
aa size mi öyle geldi acaba ben gittim gezdim muayene de oldum, çok beğendim hastaneyi, normal 1.000 tl sezeryan 1500 TL demişlerdi, ne zaman gittniz zam mı geldi acaba?

aa size mi öyle geldi acaba ben gittim gezdim muayene de oldum, çok beğendim hastaneyi, normal 1.000 tl sezeryan 1500 TL demişlerdi, ne zaman gittniz zam mı geldi acaba?
Yılbaşından sonra sormustum ve bebeğim oleli tam 2 hafta oldu kürtaj flan orda oldum ve odedigim para 1 milyar

Egerki giderseniz bahattin beye gidin gerçekten harika bir doktor arkadaş gibi içiniz rahat oluyor herşeyi anlatıyor en ince ayrıntısına varana kadar güler yüzlü cana yakin

Egerki giderseniz bahattin beye gidin gerçekten harika bir doktor arkadaş gibi içiniz rahat oluyor herşeyi anlatıyor en ince ayrıntısına varana kadar güler yüzlü cana yakin

Merhabalar. Ben ilk kez gidecegim hastaneye. Yeni olmasi,ilgilenmeleri ve fiyatlarinin da diger hastanelere ve medicalparka gore ucuk olmamasi dikkatimi cekmisti. Internet uzerinden Bahattin Beydene randevu alamiyorum o sebeple Ibrahim Beye randevu aldim 27 Subata. Acikcasi randevu alamayinca Bahattin Bey in gittigini dusunmustum, siz baya memnunsunuz anladigim kadariyla ne mutlu :)

Merhabalar. Ben ilk kez gidecegim hastaneye. Yeni olmasi,ilgilenmeleri ve fiyatlarinin da diger hastanelere ve medicalparka gore ucuk olmamasi dikkatimi cekmisti. Internet uzerinden Bahattin Beydene randevu alamiyorum o sebeple Ibrahim Beye randevu aldim 27 Subata. Acikcasi randevu alamayinca Bahattin Bey in gittigini dusunmustum, siz baya memnunsunuz anladigim kadariyla ne mutlu :)
Evet gerçekten çok memnunum hatta bugün nöbeti varsa bugün son kontrolume gidecem tlfndan almayı deneyin

Evet gerçekten çok memnunum hatta bugün nöbeti varsa bugün son kontrolume gidecem tlfndan almayı deneyin

Aaa tamam o zaman arayayim mutlaka. Ne yalan soyleyeyim ozellikle istemistim Bahattin Beyle tanismak ve kismetse onunla devam etmek. Cok sevindim simsi:) Umarim hersey cok guzel olur sizin icin.

Hiç memnun kalmadm 20 gün önce doğum yaptım ama Bahattin bey iyi bi doktora benziyo sancilanip hastaneye gittiğimde Bahattin bey nobetciydi güzel ilgilendi keşke dogumuma da girebilseeydi ama biraz tecrubesizlik var personel açısından

Merhaba ben eyupte ikamet ettiğim den dolayi 3 hastane arasında kalmıştım. Gaziosmanpaşa Hastanesi, medikal park ve şafak hastanesi gaziosmanpaşa medikal parkta doğum yapmayı planlıyordum ama hala emin değilim. Benim doktorum mine hatipoğlu ve bu hastanelerle çalışıyor. Doktordan yana tamam ama kuzenim Bahçelievler tarafinda 5 yıl önce doğum yapmıştı ve sancı çekerken ( 3-4 st sancı çekti) hemşirelerin öğle yemeği yada dizi sohbet etmelerinden nefret etmişti ve o normal Yapacakken o anlık sinirle yada hangi hisle olduğunu bilmiyorum sezeryan olmuştu. Buna istinaden doktor önemli evet ama hastane ve çalışanları bir okadar önemli. Bilgisi olan tecrübesi olan her kim varsa bilgi paylaşımında bulunursa çok sevinirim.

Hiç memnun kalmadm 20 gün önce doğum yaptım ama Bahattin bey iyi bi doktora benziyo sancilanip hastaneye gittiğimde Bahattin bey nobetciydi güzel ilgilendi keşke dogumuma da girebilseeydi ama biraz tecrubesizlik var personel açısından
Sezeryan dogum mu normal mi yaptiniz acaba nelerden memnun kalmadiniz? Hastane yeni olunca hep bir soru isareti var kafamda

X