İstanbul Esenyurt'ta yaşanır mı?

sfnr04

Üye
Kayıtlı Üye
11 Haziran 2024
130
87
13
30
Arkadaşlar merhaba,

Eşim yurtdışından dönüş yapacak Esenyurtta bir dairemiz var başka yere kiraya gitmek istemiyoruz oraya yerleşeceğiz normal bitişik nizam apartman dairesi.

O bölgede yaşayan var mı gerçekten çok mu kötü? Yaşanabilir mi?

Esenyurt hangi bölgesi olduğuna göre değişir bence yaşanılırlık düzeyi..
Beylikdüzüne yakın böylesi ise yaşanabilirliği olabilir. Aksi takdirde silahlı çatışmalara ve çok uluslu bir yaşama adapte olmanız gerekir. Medeniyetten uzak gece dısarı cıkarken tereddüt edersiniz..

Esenyurt hangi bölgesi olduğuna göre değişir bence yaşanılırlık düzeyi..
Beylikdüzüne yakın böylesi ise yaşanabilirliği olabilir. Aksi takdirde silahlı çatışmalara ve çok uluslu bir yaşama adapte olmanız gerekir. Medeniyetten uzak gece dısarı cıkarken tereddüt edersiniz..
Esenyurtun Beylikdüzüne bakan kısmı şuan ırak Cezayir ve afrikadan gelen eskort tiktokcu hatunlarla dolu hiç tavsiye etmem .

IMG_20240717_165611.webp

Çelik yelekle dolaşın diye boşuna demiyoruz 😁

Esenyurtla ilgili tek bilgim her gün düzenli olarak televizyonda çıkan haberler. Öldürsen yaşamam. Orada sadece yolda yürürken bile hayatta kalmak mucize gibi bir şey bence

Esenyurt koskoca bir yer, seçimlerde kazanmak için zamanında her yeri Esenyurt’a bağladılar; Cumhuriyet, Mevlana, Güzelyurt gibi E5 civarıysa veya Esenkent Koza taraflarıysa yaşanır. Benim E5’e 700 m Cumhuriyet civarı apartmanlarım var, oturanlar öğretmen, doktor, asker, polis, akademisyen. Civardaki her şey gayet yeni ve her şey elinizin altında.

Son düzenleme:
Sana tavsiyemi söyliyim mi? Nerede iş güc olacak bilemiyorum ama esenyurttaki evi kiraya verin veya satın büyükçekmece mimaroba sinanoba tarafına taşının. İstanbula uzak olduğu için bir tık daha uygun fiyatlar. Metrobüs de direkt gitmediği için yabancı uyruklu insan sayısı daha az diğer bölgelere göre...

Arkadaşlar merhaba,

Eşim yurtdışından dönüş yapacak Esenyurtta bir dairemiz var başka yere kiraya gitmek istemiyoruz oraya yerleşeceğiz normal bitişik nizam apartman dairesi.

Kesinlikle yaşanmaz.

nezih bir ortam olmasada kendi halinde çiftsen yaşarsın benimde evim orda sevmesemde yaşıyorum

Arkadaşlar merhaba,

İğrenç bi yer.

Canım Esenyurtun neresi. Benim ailem Saadetdere Mahallesi'nde oturuyor. Evlenmeden önce bende beş sene o mahallede yaşadım. Saadetdere iç kesimlere göre temiz pek fazla olay olmaz. Ama iç kesimler gerçekten dert oralara gitmeyiz bile hiç. Güvenli bir yer değil. Zaten tek düzgün mahallesi Turgut Özal ile Saadetdere. Diğer yerlere Allah düşürmesin

Back
X