İstanbul Esenyurt'ta yaşanır mı?

esenyurtun neresinde?
kocaman yer esenyurt e5 in kenarı bile esenyurt diye geçiyor ama esenyurtla alakası yok.

Yaşayan yasiyor neden yaşanmasın. Olay her yerde çıkıyor ama Esenyurt büyük olduğu için ve adı çıktığı için daha çok duyuyuluyor gibi. Ben ordan taşındım. Burda yüksek de kira ödüyorum. Gecenlerde sokak ortasında biri vurulup öldürüldü..bence güvenlik açısından İstanbul'un her yeri aynı. Ben deprem ve çocuklara oyun alanı artı ise yakinlik sebeplerinden taşındım. Yeşilliği bol bir yere tasinmayacaksaniz Esenyurt ile Bağcılar Esenler vs arasında fark yok bence.

Canım Esenyurtun neresi. Benim ailem Saadetdere Mahallesi'nde oturuyor. Evlenmeden önce bende beş sene o mahallede yaşadım. Saadetdere iç kesimlere göre temiz pek fazla olay olmaz. Ama iç kesimler gerçekten dert oralara gitmeyiz bile hiç. Güvenli bir yer değil. Zaten tek düzgün mahallesi Turgut Özal ile Saadetdere. Diğer yerlere Allah düşürmesin
Namık Kemal mahallesi Saadetdere ile bitişik hemen.

Ben Esenyurtta da Fatih'te de ara ara yaşadım. Bana da diyorlardı deli misin diye. Ben yaşadım. Özellikle fatihi çok özlüyorum shsjsjjs

Esenyurt koskoca bir yer, seçimlerde kazanmak için zamanında her yeri Esenyurt’a bağladılar; Cumhuriyet, Mevlana, Güzelyurt gibi E5 civarıysa veya Esenkent Koza taraflarıysa yaşanır. Benim E5’e 700 m Cumhuriyet civarı apartmanlarım var, oturanlar öğretmen, doktor, asker, polis, akademisyen. Civardaki her şey gayet yeni ve her şey elinizin altında.
Allah artırsın maşallah darısı bizim başımıza:dondurma:

Esenyurtdun bazı bölümleri İstanbul'dan bağımsız.

Tamamamen bambaşka bir semt

Her gün başka bir olay var oralarda

Ben varoşta yaşıyorum derken

Beterin beteri var diyorum işte Esenyurt daha beteri

Yine kendini yardim icin paralayan yorumcular ve konusundan manasizca uzaklasan konu sahibi...

Istanbul'da yasamiyorum ama Esenyurt'un olayli bi yer oldugunu biliyorum. Siz Arap ulkesinden gelcekmissiniz, esiniz de Arap mi?

Esenyurt evet haberlerde çok çıkıyor ama 7 senedir burdayım hiç kurşunlanma olayı olmadı benim oturduğum mühitte. Ayrıca çelik yelekle falanda gezmiyorum yani abartmayın. İstanbul'un her yerinde olay var. Esenyurt çok büyük bazı yerleri daha çok olaylı evet ama her an kurşunlancak kadarda abartı değil tabiki. Onun dışında sokakları son senelerde geliştiği için İstanbul'un diğer semtlerine göre gayet geniş parklari bol falan. He ben seviyor muyum hayır sevmiyorum imkanım olsa yaşamam elbette ama çok abartıldığı için belirtmek istedim. Çok kalabalık ve çok uluslu olduğu maalesef gerçek. Eğer imkanınız varsa burdaki evinizi kiraya verip başka bı yerde kiraya gitmenizi öneririm. İmkanınız yoksada, kalabalık seviyosaniz abartıldığı kadar olaylı değil yaşanır.

Bence cesitli sebeblerden Istanbul´un bircok yerinde yasanmaz malesef. Istanbulu cok severdim ama artik gezmek icin bile gidesim yok. 3,5 yasindaki kizim bir asla sevmedi, cok araba cok insan var diye disari cikasi yok. Tek sevdigi yerde AVM oyun alani oldu :D

Arkadaşlar merhaba,

Eşim yurtdışından dönüş yapacak Esenyurtta bir dairemiz var başka yere kiraya gitmek istemiyoruz oraya yerleşeceğiz normal bitişik nizam apartman dairesi.

O bölgede yaşayan var mı gerçekten çok mu kötü? Yaşanabilir mi?
B.k gibi b.mbok gibi :) turkiyenin en b.k yeri :)

Arkadaşlar merhaba,

Eşim yurtdışından dönüş yapacak Esenyurtta bir dairemiz var başka yere kiraya gitmek istemiyoruz oraya yerleşeceğiz normal bitişik nizam apartman dairesi.

O bölgede yaşayan var mı gerçekten çok mu kötü? Yaşanabilir mi?
oldukça kötü durumda diye biliyorum

Namık kemal de ortalama çok çok kötü diyemem. Önlemini alırsın biz asla kapıda ayakkabı birakmiyoruz artık iki defa kapıdan marka ayakkabılar gidince akillaniyor insan. Gece uyurkende kapını camını bı güzel kapatır kitlersin. İnşallah bir sıkıntı olmaz

Back
X