- 18 Ağustos 2016
- 5.120
- 21.259
- 348
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Namık Kemal mahallesi Saadetdere ile bitişik hemen.Canım Esenyurtun neresi. Benim ailem Saadetdere Mahallesi'nde oturuyor. Evlenmeden önce bende beş sene o mahallede yaşadım. Saadetdere iç kesimlere göre temiz pek fazla olay olmaz. Ama iç kesimler gerçekten dert oralara gitmeyiz bile hiç. Güvenli bir yer değil. Zaten tek düzgün mahallesi Turgut Özal ile Saadetdere. Diğer yerlere Allah düşürmesin
O bölgeler sonradan Esenyurt’a bağlandı.esenyurtun neresinde?
kocaman yer esenyurt e5 in kenarı bile esenyurt diye geçiyor ama esenyurtla alakası yok.
Namık Kemal MahallesiEsenkent ise olur. Koza ise mecbur kalırsan olur. Kalanı olmasa daha iyi olur.
Tem otoyolu güzel ayırıyor bu tarafı esenyurttan.
Namık Kemal Mahallesiesenyurtun neresinde?
kocaman yer esenyurt e5 in kenarı bile esenyurt diye geçiyor ama esenyurtla alakası yok.
Allah artırsın maşallah darısı bizim başımızaEsenyurt koskoca bir yer, seçimlerde kazanmak için zamanında her yeri Esenyurt’a bağladılar; Cumhuriyet, Mevlana, Güzelyurt gibi E5 civarıysa veya Esenkent Koza taraflarıysa yaşanır. Benim E5’e 700 m Cumhuriyet civarı apartmanlarım var, oturanlar öğretmen, doktor, asker, polis, akademisyen. Civardaki her şey gayet yeni ve her şey elinizin altında.
B.k gibi b.mbok gibi :) turkiyenin en b.k yeri :)Arkadaşlar merhaba,
Eşim yurtdışından dönüş yapacak Esenyurtta bir dairemiz var başka yere kiraya gitmek istemiyoruz oraya yerleşeceğiz normal bitişik nizam apartman dairesi.
O bölgede yaşayan var mı gerçekten çok mu kötü? Yaşanabilir mi?
oldukça kötü durumda diye biliyorumArkadaşlar merhaba,
Eşim yurtdışından dönüş yapacak Esenyurtta bir dairemiz var başka yere kiraya gitmek istemiyoruz oraya yerleşeceğiz normal bitişik nizam apartman dairesi.
O bölgede yaşayan var mı gerçekten çok mu kötü? Yaşanabilir mi?