istanbul dershane yorumlarınızı bekliyorum arada kaldım

lessie

Guru
Kayıtlı Üye
24 Ağustos 2009
739
299
323
İstanbul
kızlar bugün dershanelerle konuşmaya gittim murat, beyaz kalemi ihtiyaç ve tasarıyla konuştum. birde pegemle konuştum onun hafta içi akşam dersleri yokmuş muratı önerdi. Tasarıda murat için aöf de iyi ama kpss de o kadar iyi değil dedi napıcağımı şaşırdım alan yok bende yorumlarınızı bekliyorum çok az vaktim kaldı çünkü

Canim dershanelerin birbiri hakkinda yorumlara aldirma önemli olan dershaneyle görustugunde senin icine sinip sinmemesi. Rehberlik hocalarinin ilgili olmasi. Ben bakirkoy de degilim ama genelde forumlar da murat ve beyaz kalemi goruyorum bakirkoy dersane tavsiyesi olarak. Hangisi daha fazla icine sindiyse oraya kayit olabilirsin

Tüm dershaneler çok ilgiliydi bi murattaki bayan tuhaftı. Muratın günleri bana tam uyuyo ama hocalarıda önemli. Tasarı ve beyaz kalemle baya konuştuk onlarda iyi gibilerdi ama bi türlü karar veremiorum. Birde Murat derslere 19 kasımda başlıyormuş diğerleri bayramdan sonraki hafta çok mu geç ondada kararsız kaldım ne zor işmiş ya

19 kasim biraz gecmis gerci alan dersi almayacaksin ama sonradan konulari yetistirememe genel tekrar dersi vermeme sorunu yasama hicbir anlami kalmaz yoksa dershanenin. Neden gec basliyorlarmis ki o kadar, olmadi ikinci bi gorusme yapip hocalarla gorusebilirsin eger tasarim ya da beyaz kaleme gitme imkanin varsa ders günleri olarak cok zorlanmayacaksan onlar uzerinde dur bana tarih biraz gec gibi geldi

bende söyledim neden bu kadar geç diye haftaiçi akşam grubu öyleymiş saat olarak 7-10 na kadar haftada 3 gün ve haziranda bitiomuş

bende söyledim neden bu kadar geç diye haftaiçi akşam grubu öyleymiş saat olarak 7-10 na kadar haftada 3 gün ve haziranda bitiomuş
Benim bildigim diger dershaneler haftada 2 gun ders veriyor ama gk gy ve egitim her gun 6 saat oluyor. Haftada 3 gun ama 3 saat olucak saatler sadece ustelik gec baslayacak cok anlayamadim. Konular yetisse bile genel tekrar derslerinin verilmesinde sorun olabilir diye dusundum ben. Sen yine memurlar nette falan da arastir bakirkoyde ki dershaneler ilgili yorumlar gormustum ben orada.

tamam canım ilgin için çok saol çok sıkıntılı bir iş ya kafam allak bullak bakalım inşallah doğru karar veririm

tamam canım ilgin için çok saol çok sıkıntılı bir iş ya kafam allak bullak bakalım inşallah doğru karar veririm
Ben de cok arastirmistim dershaneleri o yuzden yardimci olmaya calistim :) internetteki yorumlara guvenemiyorsun kafa karistiriyorlar biri iyi dedigi dershaneye digeri cok kotu seyler yaziyor. Insallah memnun olacagin en doğru dershaneyi secersin :)

aynen yaa sen nereye yazıldın?

Ben mecidiyeköydeyim. Beyaz kalem e yazildim. Tarih ve matematik derslerine girdim kayit olmadan önce hocalarini anlatimlarini begendim kayit oldum daha sonra.

bi ara bende düşündüm mecidiyeköyü okulum göztepede çünkü bahçelievlerden gidip geliorum akşamları oraya geçmemde kolay olur gibi ama sonra bakırköye döndüm bakırköydede kararsızım gerçi

Canim ben mecidiyekoy de tarih ve matematik hocalarini dinledim o konuda memnunum. Rehberlik hocasi da ilgili. Ama dershane de yerin sana yakin olmasi daha rahat gidip gelme acisindan daha iyi oluyor sanirim. Bi de aksam gidiceksin derslere gec vakitte eve geri dönmen kolay olucak mi, mümkün oldugunca rahat gidip gelecegin bi yer secmek her zaman daha avantajli olur, evde calismaktan sıkıldıgında dershanen yakin olursa gidip orada calisirsin mesela.

Arkadasim bende bu sene sinava girdim bakirkoy murata gittim hocalar gayet iyi anlatimlar super fakat gidip geldiğin yol yoruyor dersleri tekrar edip unutmaman gerek yoksa kendi ayarladiklari etutler sana uymaz gidemezsen bir daha tekrari yok yogunluktan hocalari birebir yakalama imkanin yok birde matematik haricinde diğer derslerde dershanenin hicbi faydasi olmadi zaten gereksiz ayrintilara girildi tanimlar es gecildi sinavdada hep kesin bilgi soruldu benim simdiki aklim olsa dershaneye gidip o kadar para vermezdim cok guzel uzaktan egitim programlari var en azından tekrar tekrar eksik oldugun konulari izleyebiliyorsun ben tarihteki yapabildigim butun sorulari youtubeda tarih anlatan ramazan yetgini son gunlerde öylesine bi dinliyim diyerek yaptim ilk defa duydugum seyler sinavda cikti dershanede hic bu kadar verimli bi ders alamadim bi dusun arkadasim zamaninda kisitliysa uzaktan egitim arastir cunku basya kayit edene kadar her vaadi veriyorlar sonra ortada hoca yok arada bulasin

çok teşekkür ederim yorumun için resim öğretmeniyim bu yüzden evde kendim çalışarak yapamam die düşünüyorum o yüzden dershaneye gitmek istiyorum hiç olmazsa bi düzen içinde çalışırım diye teşekkürler yorumun için

Rica ederim canim inşallah istedigin gibi bi yer bulursun yalniz kesin kayit yaptirmadan once bir hafta misafir olarak derslere katilmani tavsiye ederim az cok bir fikir edinirsin herkesin calisma sistemi farklidir bende evde calisamiyorum diye dershaneye gidiyordum bos sinif bulursak calisabiliyorduk kutuphane ayarladim eve yakin daha rahat ettim evde videolari izliyordum sorulari kutuphanede cozuyordum drshanede bana cok gurultulu geliyordu ve yol yordugu icin pek verim alamadim evine yakin bir yerde tercih edersen cok rahat edersin

Az vaktim kaldı 2 dershane arasındayım hala tasarı ve murat karar verebilirseö yarın gidip yazılıcam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…