- 13 Ekim 2011
- 4.213
- 508
- 163
- 34
- Konu Sahibi PaskalyaYumurta
-
ben Bakırköy Ethica hastanesiyle anlastim. komple bacak+genital+kolalti+yüz 1340 tl 6 sean kampanya varmis. haftaya basliyorum buraya giden varmi aranizda memnunmusunuz ? 6sean yeterlimi sizce ?
ben bakırköy de yaptırıyorum tüm bacak+genital+koltuk altı+yüz(bıyık çene altı)paket olarak bitme garantili yani bitene kadar 1300 lira..
arkadaşlar okmeydanın da mavi poliklinik var.hem hastane şartlarında,hem cildiye hekiminin eşliğinde hemde fiyatşar çok uygun.ilgilenen arkadaşlar msj atsınlar fiyat konusunda da yardımcı olurum.
Genital- koltuk altı 50 tl oldu benim gittiğim yerde kızlar 5. seansıma gittim memnunum sana mesajla yerin adını verdim adres yok.
Benim gittiğim yerde bacak- genital-koltuk altı 225 tl
canım tam adres yazarmısın bi de memnunmusun kaçıncı seansın
anadolu yakasında as lazere gidiyorum. genital bölge bikini ve kolaltı 240 tl 6 seanslık paket satın almıştım şuanda 290 tl paket fiyatları. açıkçası avrupa yakasındayım ama fiyatlar çok uçuk buralarda ve as lazer gibi 10 taksit yapanda yok taksit sayıları çok az veriyolar. bende kalkıp taaaaa oracıklara gidiyorum :) ilk seansımı yaklasık 20 gün once oldum pamuk gibiyim :) ikinci seansıma gittigimde tüm bacagada baslıcam. hepsi birden bi günde cıksın aradan diyorum yol çunku çok yorucu saatler geciyo tüm günde. tüm bacak için de 1000 tl ye anlaştım birde bunun içinde ricada bulundum iki göğüs ucumda da her birinde 7-8 tane falan sert tuylenmeler vardı bacağa basladıgım gun onlarda yapılacak böyle bi jest yaptılar umarım onlardan da kurtulurum. sadece bayanlara özel olması ve görsellik açısından da begenıyorum burayı. umarım ılerleyen gunlerde sorunsuz daha iyi bahsederim
bahsettiğin yeri biliyorum bende düşünüyorum orayı ama henüz konuşmadım. görsellik olarak güzel evet ama bide icraat nasıl onu merak ediyorum.
Kızlar bende tüm vücut lazer yaptırıyorum.
Gittiğim yerde hala kampanya var. (Nişantaşında bir merkez)
Tüm vücut tek seans ücreti 300 TL.
3.seansdan itibaren indirimde yapılıyor. Ayrıca kesinlikle paragöz bir yer değil.
Ben gitmeden önce bir çok yeri araştırdım. Burayı tavsiye edebilirim size.
İsteyen olursa özelden mesaj atabilirim.
ben anadolu yakasında bir yer arıyorum. uzun zamandır aklımdaydı, karar veremiyorum bir türlü. genelde çok pahalı fiyatlar. koltukaltı ve bikini bölgesini yaptırmak istiyorum. memnun kaldığınız bir yer var mıdır? (özellikle kadıköy civarı)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?