- 18 Kasım 2013
- 477
- 131
- 73
- Konu Sahibi PaskalyaYumurta
-
anadolu yakasında as lazere gidiyorum. genital bölge bikini ve kolaltı 240 tl 6 seanslık paket satın almıştım şuanda 290 tl paket fiyatları. açıkçası avrupa yakasındayım ama fiyatlar çok uçuk buralarda ve as lazer gibi 10 taksit yapanda yok taksit sayıları çok az veriyolar. bende kalkıp taaaaa oracıklara gidiyorum :) ilk seansımı yaklasık 20 gün once oldum pamuk gibiyim :) ikinci seansıma gittigimde tüm bacagada baslıcam. hepsi birden bi günde cıksın aradan diyorum yol çunku çok yorucu saatler geciyo tüm günde. tüm bacak için de 1000 tl ye anlaştım birde bunun içinde ricada bulundum iki göğüs ucumda da her birinde 7-8 tane falan sert tuylenmeler vardı bacağa basladıgım gun onlarda yapılacak böyle bi jest yaptılar umarım onlardan da kurtulurum. sadece bayanlara özel olması ve görsellik açısından da begenıyorum burayı. umarım ılerleyen gunlerde sorunsuz daha iyi bahsederim
Şimdi ne durumdasın? Memnun kaldın mı canım ya? Çok merak ettim. Ben de gitmeyi düşünüyorum. O kadar yol gitmene değdi mi gerçekten? Yanıtlar mısın?
Bir de Avrupa yakasından ulaşımı nasıl gerçekleştirdin?
Ben şu an gidiyorum as estetiğe lazere koltuk altı genital bikini 8 seans 232 tl epey uygun ve gerçekten içeri girdiğinizde görüyorsunuz gayet lüks çalışanların hepsi bayan ve inanılmaz ilgili kibarlar:)
İbana fiyatların uygunluğunu artık lazer epilasyonun türkiyede ulaşılması zor bir hizmet olmadığını uçuk fiyatlar eröeye gerek olmadığını söyledi bilemiyorum bence önce gidip görün içinize siniyorsa başlarsınız:)
Ben pendik şubesine gidiyorum şimdiye kadar ilk seansa ve onun rötuşuna gittim, gayet memnunum şu an yaptıralı 17 gün oldu hiç tüy kalmadı. Bir ay kadar çıkması beklenmiyormuş göreceğim onu bakalım.
Ama gidersen önerim satmaya çalıştıkları 158 liralık batık kremini ve 90 küsür liralık nemlendiriciyi almaman çünkü para tuzağından başka bir şey değil batıkların varsa lazerden önce kese yap bir kaç gün düzenli zaten sorun olmaz ama sana batıkların var diyecektir mutlaka
Ben ince taneli bir vücut peelingi aldım ilk 15 gün geçtikten sonra duşta kullanıyorum lazer bölgelerime.
Ulaşıma gelirsek benim beşiktaştan gelen arkadaşlarım vardı ama onlar ümraniye şubesine gidiyorlardı üsküdara geçip oradan ümraniyeye otobüse biniyorlardı, kartal pendik uzak olabilir ama düşünürseniz buraların ulaşımı konusunda da yardımcı olurum
iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Ben şu an gidiyorum as estetiğe lazere koltuk altı genital bikini 8 seans 232 tl epey uygun ve gerçekten içeri girdiğinizde görüyorsunuz gayet lüks çalışanların hepsi bayan ve inanılmaz ilgili kibarlar:)
İbana fiyatların uygunluğunu artık lazer epilasyonun türkiyede ulaşılması zor bir hizmet olmadığını uçuk fiyatlar eröeye gerek olmadığını söyledi bilemiyorum bence önce gidip görün içinize siniyorsa başlarsınız:)
Ben pendik şubesine gidiyorum şimdiye kadar ilk seansa ve onun rötuşuna gittim, gayet memnunum şu an yaptıralı 17 gün oldu hiç tüy kalmadı. Bir ay kadar çıkması beklenmiyormuş göreceğim onu bakalım.
Ama gidersen önerim satmaya çalıştıkları 158 liralık batık kremini ve 90 küsür liralık nemlendiriciyi almaman çünkü para tuzağından başka bir şey değil batıkların varsa lazerden önce kese yap bir kaç gün düzenli zaten sorun olmaz ama sana batıkların var diyecektir mutlaka
Ben ince taneli bir vücut peelingi aldım ilk 15 gün geçtikten sonra duşta kullanıyorum lazer bölgelerime.
Ulaşıma gelirsek benim beşiktaştan gelen arkadaşlarım vardı ama onlar ümraniye şubesine gidiyorlardı üsküdara geçip oradan ümraniyeye otobüse biniyorlardı, kartal pendik uzak olabilir ama düşünürseniz buraların ulaşımı konusunda da yardımcı olurum
iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Hanımlar slm. Ben lazer yaptırmak istiyorum ama bir türlü güvenemıyorum forumlarda da firmaların elemanları üye olup sırf o marka ya da kurum kazansın diye övgüler yapıp insanların parası ve zamanıyla oynuyorlar.
Ben tüm vücut yaptırmak istiyorum önceden genital ve koltukaltı kol dışında hiçbi yermde kıl yoktu hatta bacagmda bile çok azdı. bi ara polikistk over geçirdm. Biraz da jiletin etkisi oldu. Önceleri epilasyn makınasıyla alıyordum son 3 yıldır fln jiletle almaya basladım kıllarım kafam kadar oldugenital bölge, bacak ve k.altı çok kalın ama kollarımdakiler çok zayıf jilete vuruyorum kalınlaşsın diye. Bi de tüm vücudumda kıl dönmesi çok fazla. Makinayla da alsam ağda jiletHiç farketmez hep kıl dönmesi oluyor. Meme ucu kenarımda da çıkmaya başladı önceleri cımbızla alıyordum ama zararlıymş jiletle alıyorum. Göğüs aramda ve karnımda göbeğimde tüyler var ama siyah. Beyaz tenliyim. Ben onlardan da kurtulmak istiyorum bunun en kesin çözümü nedir? Bi de lazer de kesin bitmiyormuş 5 yıl sonra tekrar çıkıyormuş diyorlar. Ben halihazırdaki tüylerimi de kıla çevirip ortada kalmak istemiyorum istanbulda oturuyorum çok param da yok nereyi öneriyorsunuz ?
Sorularımı sıralayacak olursam
1.tüm vücut fiyat ne kdr olur (yukarda bahsettiğim benim tüylere olur mu)
2. Cihaz başlığı temizliği nasıl oluyo kadın erkek aynı cihaz mı hastalık bulaşmaz mı
3.istanbul eyüpte oturuyorum nereyi ve hangi cihazı önerirsiniz?
4.göğüs bölgesi karın ve beldeki ince tüyler hakkında ne düşünüyorsunuz.
5.lazer gerçekten kalıcı değil mi yani 5 yıl sonra geri mi çıkacak?
Tamamen kurtulmuyosunuz.Lazer yapan yerlerde zaten %100 bitiyo demiyolar.Ayva tüylerinin kalcağını söylüyolar.Azalma kişiden kişiye değişiyo.Mesela benim ilk seanstan sonra müthiş fark oldu.Ama ablam 8 9 seansta hala bitmiyo öyle bir azalma da yok.Seanslarda paket ve seans başına olanlar da var.Ben paket aldım mesela.lazere gitmeden önce 2-3 gün önce jilete vuruyosun ki kıl kökleri belirgin olsun.Fiyatlarında ucu var bucağı yok.Ama ben araştırmalarıma göre güzellik salonlarını tavsiye etmem.
seansı 600 lira tatlım tüm vücut 6 seansta da tamamıyla bitiyor. ama klinikten bahsediyorum garanticiysen eğerKızlar istanbul da lazer epilasyon fiyatlarını merak ediyorum.
Uygun bişeyler bulabilirsem gitmek isterim.
Bu konu da gidenler , bilenler fikir verebilir mi ?
Merhaba arkadaşım;seansı 600 lira tatlım tüm vücut 6 seansta da tamamıyla bitiyor. ama klinikten bahsediyorum garanticiysen eğer
ümraniye santalde ümran tıp merkezine gidiyorum çok memnunum tavsiye ediyorum ..fiyatlar çok uygunevet hastane veya kliniklerde yaptırmak en iyisi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?