Lazer Epilasyon İstanbul da Lazer Epilasyon Fiyatları

ben de bakırköyde riwana güzellik merkezinde yaptırmaya başladım. ilk seansı yaptırdım 10 gün sonra dökülmeler başladı. bakalım nasıl olacak

Şimdi ne durumdasın? Memnun kaldın mı canım ya? Çok merak ettim. Ben de gitmeyi düşünüyorum. O kadar yol gitmene değdi mi gerçekten? Yanıtlar mısın?
Bir de Avrupa yakasından ulaşımı nasıl gerçekleştirdin?

Ben şu an gidiyorum as estetiğe lazere koltuk altı genital bikini 8 seans 232 tl epey uygun ve gerçekten içeri girdiğinizde görüyorsunuz gayet lüks çalışanların hepsi bayan ve inanılmaz ilgili kibarlar:)
İbana fiyatların uygunluğunu artık lazer epilasyonun türkiyede ulaşılması zor bir hizmet olmadığını uçuk fiyatlar eröeye gerek olmadığını söyledi bilemiyorum bence önce gidip görün içinize siniyorsa başlarsınız:)

Ben pendik şubesine gidiyorum şimdiye kadar ilk seansa ve onun rötuşuna gittim, gayet memnunum şu an yaptıralı 17 gün oldu hiç tüy kalmadı. Bir ay kadar çıkması beklenmiyormuş göreceğim onu bakalım.

Ama gidersen önerim satmaya çalıştıkları 158 liralık batık kremini ve 90 küsür liralık nemlendiriciyi almaman çünkü para tuzağından başka bir şey değil batıkların varsa lazerden önce kese yap bir kaç gün düzenli zaten sorun olmaz ama sana batıkların var diyecektir mutlaka

Ben ince taneli bir vücut peelingi aldım ilk 15 gün geçtikten sonra duşta kullanıyorum lazer bölgelerime.

Ulaşıma gelirsek benim beşiktaştan gelen arkadaşlarım vardı ama onlar ümraniye şubesine gidiyorlardı üsküdara geçip oradan ümraniyeye otobüse biniyorlardı, kartal pendik uzak olabilir ama düşünürseniz buraların ulaşımı konusunda da yardımcı olurum

iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Cnm bise sorcam ben ilk seansima gittim ve rötuşe gittim.. 2 hafta snra 2. Seansima gideceğim. . Tuyler hic uzamior ve incecik yani dokununca hissediorm ama gorunurde bise yok o derece ince ve kisalar. Sorun şu; bir arkdsim koltuk altni yaptırdı ve bitirdi. Bana dediki " seans aralarinda mutlaka jiletle almak gerekiormus ki tuyler sertlessin ve bir sonraki seansa lazer kokleri gorsun die." Fakat ben gittiğimde sordum bana sakin dokunmayin hic ellemyin ole gelin dediler.

Arkdsimin soyledigi mantikli geldi cnku tuyler inceyken gidersem lazer gormezki? Etkisi az olur ama jiletle alip gidersem kokleri gorur ve etkili olur diye dusundum ama kararsizm. Hala dokunmadim ne yapmam gerekiyor size ne dediler bu konuda?

___dega___

Hanımlar slm. Ben lazer yaptırmak istiyorum ama bir türlü güvenemıyorum forumlarda da firmaların elemanları üye olup sırf o marka ya da kurum kazansın diye övgüler yapıp insanların parası ve zamanıyla oynuyorlar.
Ben tüm vücut yaptırmak istiyorum önceden genital ve koltukaltı kol dışında hiçbi yermde kıl yoktu hatta bacagmda bile çok azdı. bi ara polikistk over geçirdm. Biraz da jiletin etkisi oldu. Önceleri epilasyn makınasıyla alıyordum son 3 yıldır fln jiletle almaya basladım kıllarım kafam kadar oldu:) genital bölge, bacak ve k.altı çok kalın ama kollarımdakiler çok zayıf jilete vuruyorum kalınlaşsın diye. Bi de tüm vücudumda kıl dönmesi çok fazla. Makinayla da alsam ağda jiletHiç farketmez hep kıl dönmesi oluyor. Meme ucu kenarımda da çıkmaya başladı önceleri cımbızla alıyordum ama zararlıymş jiletle alıyorum. Göğüs aramda ve karnımda göbeğimde tüyler var ama siyah. Beyaz tenliyim. Ben onlardan da kurtulmak istiyorum bunun en kesin çözümü nedir? Bi de lazer de kesin bitmiyormuş 5 yıl sonra tekrar çıkıyormuş diyorlar. Ben halihazırdaki tüylerimi de kıla çevirip ortada kalmak istemiyorum istanbulda oturuyorum çok param da yok nereyi öneriyorsunuz ?
Sorularımı sıralayacak olursam
1.tüm vücut fiyat ne kdr olur (yukarda bahsettiğim benim tüylere olur mu)
2. Cihaz başlığı temizliği nasıl oluyo kadın erkek aynı cihaz mı hastalık bulaşmaz mı
3.istanbul eyüpte oturuyorum nereyi ve hangi cihazı önerirsiniz?
4.göğüs bölgesi karın ve beldeki ince tüyler hakkında ne düşünüyorsunuz.
5.lazer gerçekten kalıcı değil mi yani 5 yıl sonra geri mi çıkacak?

Çok teşekkür ederim verdiğin bilgiler için. Gidip bi görmekte yarar var.

aynı dertlerden yakınıyorum bende.acil bi çözüm bulmam lazım 9 ay sonra evleniyorum

B en ümraniyedeki ümran polikliniğinde koltuk altı+genital bölge 6+2 seans paket aldım.Yani 6 seanta bitmiyosa 2 seans daha yapıyorlar.poliklinik olması beni çok rahatlattı.Asla güzellik salonlarına güvenemezdim.Ben gitmeden önce emla krem kullandım bikini bölgemde.Koltuk altım hiç acımadı zaten.İlk seansta koltuk altım bitti maşaAllah.Bikini bölgemde 5 seanstan sonra bazı bölgelerde daha çok çıktı anlayamadım herhalde oralara atış yapmamıştı.Genel anlamda çok memnunum.Makinenin temizliğini soran olmuş ama makine ile bir temasınız olmuyor.Birde 2. senastan sonra bikini bölgemi jiletle temizlemeden zaten çok az çıkıyordu.Belki onunda etkisiyle müthiş azalma oldu.Sadece çıkan 10 15 kılı makasla kestim.İyice kudurtmak istemedim kıl köklerini.Tek hoşuma gitmeyen oraya gittiğinizde her seferinde başkasının sizinle ilgilenmesiydi.Herkesede oramı buramı açmak hoşuma gitmiyo ama başa gelen çekilir artık.

Merhaba hanımlar, tecrübenizle beni aydınlatırsanız sevinirim.
21 yaşındayım, lazer epilasyon konusunda bilgim sıfır. Öncelikle tüm kol+ bacak yaptırmak istiyorum. Eger memnun kalırsam diger bölgeleri. Şimdi size sorularım şöyle;
Lazer epilasyon sonrası kıllardan tamamen kurtuluyor muyuz?
İlk seans sonrası gözle görülür değişme oluyor mu? Neye göre seanslara devam etmek lazım yada bırakmak lazım?
Seans sayısı kişiye göre mi değişiyor?
Muayeneye gittiğimde kıllı mı olmam gerekiyor yoksa almalı mıyım?
Fiyatlar kişiye göre değişiyor mu yoksa standart mı? (hastane veya klinik için)

Tamamen kurtulmuyosunuz.Lazer yapan yerlerde zaten %100 bitiyo demiyolar.Ayva tüylerinin kalcağını söylüyolar.Azalma kişiden kişiye değişiyo.Mesela benim ilk seanstan sonra müthiş fark oldu.Ama ablam 8 9 seansta hala bitmiyo öyle bir azalma da yok.Seanslarda paket ve seans başına olanlar da var.Ben paket aldım mesela.lazere gitmeden önce 2-3 gün önce jilete vuruyosun ki kıl kökleri belirgin olsun.Fiyatlarında ucu var bucağı yok.Ama ben araştırmalarıma göre güzellik salonlarını tavsiye etmem.

paylaşımın içi teşekkür ederim, ben de güzellik salonu düşünmüyorum :)

Selam hanımlar ben bugun Büyükçekmece deki rose güzellik merkezine kaydoldum bu ay sonuna kadar kampanya yapmışlar tüm vücut 6 seans 850 lirydi tek çekim yaptırdım 750 ye indiler bankadan taksit yaptırdım sonra baya uyguna geldi yani yarın başlıyorum hayirlisiyla

seansı 600 lira tatlım tüm vücut 6 seansta da tamamıyla bitiyor. ama klinikten bahsediyorum garanticiysen eğer
Merhaba arkadaşım;
Epeyidir araştırıyorum.Yaptırmaya karar verdim.Ama seninde dediğin gibi güzellik merkezlerinde problem çıkabilir diye endişe ediyorum.Ben fazlasıyla garantici olduğum için halen bir yere karar veremedim.
Arkadaşım nerede bu yer yardımcı olursan sevinirim.
Tüm vücut mu 600ytl. ,yoksa sadece bir seansı mı?....Tek seans ise toplamda 3600 oluyooor............

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…