- Konu Sahibi PaskalyaYumurta
-
Merhaba seyanslariniz bitmistir heraldem memnun musunuz ve yer tarifi alabilir miyimben bakırköyde ethica hastanesinin hemen arkasında bir klinikte ve doktor gözetiminde epilasyon yaptırıyorum. arkadaşlarımın tavsiyesi ile başladım ve gayet memnunum. tüm vücut 900 tl'ye anlaştım. fiyat konusunda yardımcı oluyorlar ve kesinlikle hizmetlerinden de memnun kalacaksınız. dileyen arkadaşlar msj yoluyla irtibat kurabilir benimle.
Merhaba seyaslariniz bitti mi memnun musunuztıp merkezine değil,metrobüs durağının hemen dibindeki hastaneye gidiyorum. ama bir farkı yok sanırım. aynı kurumun ikisi de.ocak ayında başlamıştım ben koltuk altı+genital paket almıştım.4. seansım bitti bi 10 gün sonra 5. seansa gidicem. ben genel olarak memnunum. yaklaşık 45-50 gün aralıklarla gittim. orada ilk olarak ceyda hanımla görüşmüştüm. randevu sıkıntısı yaşamıyorum. güzellik merkezine giden arkadaşlarım randevu sıkıntısı yaşıyorlarmış çünkü. bir de bana hastane güzellik merkezinden daha güvenli geliyor nedense. aklına başka soru gelirse sor, yardımcı olmak isterim çünkü ben de başlamadan önce çok araştırmıştım.
Eğer ağdanın acısını biliyorsan lazer epilasyonun acısı hiçbir şey gelecektir yanında ve cok kisa sürüyor dert etme :)Merhabalar
Bende bugun arkadas tavsiyesi uzerine nisantasinda bi guzellik merkezine kaydimi yaptirdim. Pazartesi gunu ilk seansima gidicem. Kampanyadan dolayi bi sureligine Genital+bacak+koltuk altı 1000 tl.
Baslicam fakat hafif korku var bende. Yaptiran arkadaslardan biraz bilgi rica etsem cok aciyor mu acaba?
Bacagim haric hic bi yerime agda yaptirmadim. Genital bolgeye yaptirmaya cesaret ble edemedm. Bacagimin acisina bi sekilde dayanirim da genital bolge cok hassas oldugundan korkuyorum. soylemesi ayip jilet kullandigim icin killarim da cok köklü sert ve sık. Tertemiz olur mu olmaz mi soru isaretleri var kafamda.Eğer ağdanın acısını biliyorsan lazer epilasyonun acısı hiçbir şey gelecektir yanında ve cok kisa sürüyor dert etme :)
Anladım ben bikac kez denedim tüm vucidumu agda ile almayi inan sabah basladim aksama bitirdim sadece genital bolgeyi cok aci yaptigi icin. Kil kokleri kalin olanlari makina daha iyi goruyor daha kisa surede sonuc aliniyor diye biliyorum. Bende daha ilk seyansimi yaptirdim suan belli olmaz 3. Seyanstan sonra fark edilir azalma benceBacagim haric hic bi yerime agda yaptirmadim. Genital bolgeye yaptirmaya cesaret ble edemedm. Bacagimin acisina bi sekilde dayanirim da genital bolge cok hassas oldugundan korkuyorum. soylemesi ayip jilet kullandigim icin killarim da cok köklü sert ve sık. Tertemiz olur mu olmaz mi soru isaretleri var kafamda.
Maltepede nerede yaptiriyorsunuz acaba, sogutmali mi?Kızlar ben maltepede biyere gidiyorum tüm vücut +yüz 1000 tl ödedim ve diğer yerler gibi öle yarım kol yarım bacak değil işini hakkıyla yapıyorlar zaten yapan kişi de üni mezunu ve bilgili şimdilik memnunum baya azalma oldu kıllarımda sizede tavsiye ederim
gittiğin yerin adını söyleyebilir misin canımArkadaşlar bende başladım dün umraniyede. 31 araliga kadar genital bolge+koltuk alti 6 seyans 270 tl. Ve guvenilir bir yer tavsiye uzerine gittim bende uzunca arastirma seruvenimden sonra ilgilenen olursa bilgi verebilirim dusunen varsa kacirmasin bence
Pazartesi gunu ilk seansima basladim.
Genital haricinde aci hissetmedim. Ama bisey sormak istiyorum. Simdi kadin bana 14 subata randevu verdi. Ama o zamana kadar killarim epey bi uzuyor hemde dik dik cikiyor. boyleyken daha cok mu acir acaba?
Uygulamaya tüyleriniz uzunken giremezsiniz.Tüylerinizi jilet ile veya tüy dökücü krem ile bir gün önceden almalısınız...Dİode sistemi direkt kıl köküne müdahale eder. Bu yüzden hem çok etkilidir hemde tüylenmenin yüzeyde uzantısı kalmayacak şekilde kısaltılması gerekmektedir.uzun olduğunda hem canınız yanar hemde uygulama etkisi çok zayıf olur.Pazartesi gunu ilk seansima basladim.
Genital haricinde aci hissetmedim. Ama bisey sormak istiyorum. Simdi kadin bana 14 subata randevu verdi. Ama o zamana kadar killarim epey bi uzuyor hemde dik dik cikiyor. boyleyken daha cok mu acir acaba?
Uygulamaya tüyleriniz uzunken giremezsiniz.Tüylerinizi jilet ile veya tüy dökücü krem ile bir gün önceden almalısınız...Dİode sistemi direkt kıl köküne müdahale eder. Bu yüzden hem çok etkilidir hemde tüylenmenin yüzeyde uzantısı kalmayacak şekilde kısaltılması gerekmektedir.uzun olduğunda hem canınız yanar hemde uygulama etkisi çok zayıf olur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?