Lazer Epilasyon İstanbul da Lazer Epilasyon Fiyatları

Merhaba seyanslariniz bitmistir heraldem memnun musunuz ve yer tarifi alabilir miyim

Merhaba seyaslariniz bitti mi memnun musunuz

Ben kadikoy şifa hastanesiyle anlaştım ilk seansimi oldum ama hiç memnun kalmadım tavsiye etmiyorum.tüm bacak ,genital tüm kol,koltuk altı,göbek deliği çevresi ve göğüs arası 3300tl . Hem kaziklandim hemde başından savar gibi yaptilar.çok pişmanım sözleşme yaptığım için.konum var hatta bunlar ilgili uygulamayı merak edenler okuyabilir.

Arkadaşlar bende başladım dün umraniyede. 31 araliga kadar genital bolge+koltuk alti 6 seyans 270 tl. Ve guvenilir bir yer tavsiye uzerine gittim bende uzunca arastirma seruvenimden sonra ilgilenen olursa bilgi verebilirim dusunen varsa kacirmasin bence

Merhabalar
Bende bugun arkadas tavsiyesi uzerine nisantasinda bi guzellik merkezine kaydimi yaptirdim. Pazartesi gunu ilk seansima gidicem. Kampanyadan dolayi bi sureligine Genital+bacak+koltuk altı 1000 tl.
Baslicam fakat hafif korku var bende. Yaptiran arkadaslardan biraz bilgi rica etsem cok aciyor mu acaba?

Eğer ağdanın acısını biliyorsan lazer epilasyonun acısı hiçbir şey gelecektir yanında ve cok kisa sürüyor dert etme :)

Eğer ağdanın acısını biliyorsan lazer epilasyonun acısı hiçbir şey gelecektir yanında ve cok kisa sürüyor dert etme :)
Bacagim haric hic bi yerime agda yaptirmadim. Genital bolgeye yaptirmaya cesaret ble edemedm. Bacagimin acisina bi sekilde dayanirim da genital bolge cok hassas oldugundan korkuyorum. soylemesi ayip jilet kullandigim icin killarim da cok köklü sert ve sık. Tertemiz olur mu olmaz mi soru isaretleri var kafamda.

Anladım ben bikac kez denedim tüm vucidumu agda ile almayi inan sabah basladim aksama bitirdim sadece genital bolgeyi cok aci yaptigi icin. Kil kokleri kalin olanlari makina daha iyi goruyor daha kisa surede sonuc aliniyor diye biliyorum. Bende daha ilk seyansimi yaptirdim suan belli olmaz 3. Seyanstan sonra fark edilir azalma bence

Maltepede nerede yaptiriyorsunuz acaba, sogutmali mi?

gittiğin yerin adını söyleyebilir misin canım

Bağdat caddesinde soprano sistem ile ağrısız acısız ve gerçekten kalıcı epilasyon yaptırabileceğiniz yer var arkadaşlar.Üstelik çok özel kampanyalar mevcut.Bence kaçırmayın.Herkez memnun.Benim henüz 2. seansım mükemmel sonuç alıyorum.arkadaşımın tavsiyesi ile geldim çok memnun kaldım...herkeze tavsiye ederim..
Sahra Bulut Estetik

Üstelik Soprano sistemler kullanıyorlar...Tek gerçek ütüleme diode sistemi soprannca araştırmadan sonra geçte olsa öğrendim...İnanın çok farklı...

Pazartesi gunu ilk seansima basladim.
Genital haricinde aci hissetmedim. Ama bisey sormak istiyorum. Simdi kadin bana 14 subata randevu verdi. Ama o zamana kadar killarim epey bi uzuyor hemde dik dik cikiyor. boyleyken daha cok mu acir acaba?

Uygulamaya tüyleriniz uzunken giremezsiniz.Tüylerinizi jilet ile veya tüy dökücü krem ile bir gün önceden almalısınız...Dİode sistemi direkt kıl köküne müdahale eder. Bu yüzden hem çok etkilidir hemde tüylenmenin yüzeyde uzantısı kalmayacak şekilde kısaltılması gerekmektedir.uzun olduğunda hem canınız yanar hemde uygulama etkisi çok zayıf olur.

Pazartesi gunu ilk seansima basladim.
Genital haricinde aci hissetmedim. Ama bisey sormak istiyorum. Simdi kadin bana 14 subata randevu verdi. Ama o zamana kadar killarim epey bi uzuyor hemde dik dik cikiyor. boyleyken daha cok mu acir acaba?
Uygulamaya tüyleriniz uzunken giremezsiniz.Tüylerinizi jilet ile veya tüy dökücü krem ile bir gün önceden almalısınız...Dİode sistemi direkt kıl köküne müdahale eder. Bu yüzden hem çok etkilidir hemde tüylenmenin yüzeyde uzantısı kalmayacak şekilde kısaltılması gerekmektedir.uzun olduğunda hem canınız yanar hemde uygulama etkisi çok zayıf olur.

Bu arada yüz bölgesi 30 günde bir diğer bölgeler 45 günde bir uygulamaya alınmalıdır...Seanslara katılım sağlandıkça bu süreler uzayabilmektedir.Ancak kısalamaz.

Ikinci seansima persembe gunu gittim.
Bu kadar rahat gececegini tahmin etmemistim. Artik aci en aza indi. Genitalde bile pek aci hissetmedim.

Levent de lazer epilasyon var ozel levent hastanesi içinde lazer bölümü var .ben oraya gidiyorum. ben 3 seans gittim memnunum tavsiye ederim arkadaşlar.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…