- 12 Ocak 2015
- 15
- 2
- 3
- 39
- Konu Sahibi PaskalyaYumurta
-
arkadaşlar ben haseki hastahanesinin yan tarafında bir dermatoloji polikliniğine gidiyorum cihaz çok araştırdım ve alexandrate candele ve b.bacak+kol altı+genital :1200 tl ye yaptırıyorum, arkadaşım anlaştı y.bacak+kol altı+genital :1000 tl ye anlaştık bu numaradan bilgi alabilirsiniz çok tatlı bir hanım efendi ve çok memnunuz kıllardan kurtulduk sayılır :) tavsiye ederim her kese kılsız bir hayat diliyorumben anadolu yakasında bir yer arıyorum. uzun zamandır aklımdaydı, karar veremiyorum bir türlü. genelde çok pahalı fiyatlar. koltukaltı ve bikini bölgesini yaptırmak istiyorum. memnun kaldığınız bir yer var mıdır? (özellikle kadıköy civarı)
kk bayanlari merhaba
aci nasil bi aci biraz Tarif etseniz.
yanma gibi mi
canim cevabin icin tsk ederim.canım ben ütüleme epilasyona gidiyorum el ve ayak parmak uçları ve genitalin üst kısmı hariç hiç acı sızı yok saydığım bölgelerde zaten hafif bir sıcaklık hissediyorsun acımadan uyuşuyor hiç anlamıyorsun acıdığını ama ütüleme epilasyonu iyi araştır FDA onay belgesi sor canım bitiş garanytisi için o lazım
canim cevabin icin tsk ederim.
ütüleme derken IPL mi Diode mu? hangisine gidiyorsun IPL yi tavsiye etmiyorlar tekrar cikiyor diyorlar.
yurtdisindayim ben gel git yapacagim mecburen.simdi baslasam diyorum yazin uzun seyler giysem napsam acaba.
ıpl modern ağda gibi canım tekrar çıkarıyor ya da bitirmiyor soprano diode ye gidiyorum ben
canim ilk muayeneye gidiyorsun ya killar nasil olmali uzun mu?
gidicemde duramiyorum uzun uzun nsl göstericem yaaaaaaaa of.
bide seanslardan sonra neyle kisaltiyorsun tüylerini?
Canim cok tsk ederim cevabin icin. Bende öyle bi makine düsündüm. Tamam canim koltuk alti ve genital rahatsiz ediyor kisaltayim ben. Agda yapiOrdum biraktim iste aslinda zamani geldi ama almayayim dedim lazer icin. Of cekinirim ben yaaaaaaa.ikinci seansa haziran ortalarında ramazandan önce gidicem bilgileri paylaşırım ayrıca ben seansa giderken tüm vücudu jiletle almıştım kızarıklıklar oldu ister istemez çıkınca rahatsız edici durdu ama bu defa yüzeyde hiç tüy bırakmadan ve tüyleri yaymadan almak için erkeklerin kullandıgı makinalardan ucuz birşey araştırıyorum ondan alıcam canım jilet kalınlaştırır sertleştirir diyorlar
Canim cok tsk ederim cevabin icin. Bende öyle bi makine düsündüm. Tamam canim koltuk alti ve genital rahatsiz ediyor kisaltayim ben. Agda yapiOrdum biraktim iste aslinda zamani geldi ama almayayim dedim lazer icin. Of cekinirim ben yaaaaaaa.
Arkadaşlar göbek bölgesinin fiyatı nedir biliyor musunuz?
tümden değil de göbek deliğinin alt kısmını istiyorum aslında ama tamamı ne kadar olur merak ettim. :)
ilk seansa kısaltarak gidiyorsun zaten
ama sadece ilk muaynede ben koltukaltı genitali jiletle aldım göbek bel kolun üst kısımlarını ve dğer heryeri hiç kısaltmadan gittim zaten kökten almaman lazım zaten sadece göbek bel üst bacak ve üst kollara baktı diğer yer komple yapılacagı için bakmama gerek yok dedi ona göre fiyat verdi
göbek bel ve kolun üst kısmını kısaltma orda bölgesel çalışıcam ince olanlara yapmayalım dedi (diğer seansda oraları da rica edicem )ben kısaltırım dedi diğer yerleri hiç uzantısı olmayacak şekilde tamamen kısalt tüy dökücü de kullanabilirsin ded
zaten farzet ki ağdaya gidiyorsun utanma bende çok çekinerek karar verim ama hala dökülenlerin çogu çıkmadı çok rahat birsey lazer jiletle tertemiz yap rahatsız olduklarını o zaten lazere giderken yönlendirir seni
tamam canim cok sagol.
sen hangi merkeze gidiyorsun?
ben bakırköyde ethica hastanesinin hemen arkasında bir klinikte ve doktor gözetiminde epilasyon yaptırıyorum. arkadaşlarımın tavsiyesi ile başladım ve gayet memnunum. tüm vücut 900 tl'ye anlaştım. fiyat konusunda yardımcı oluyorlar ve kesinlikle hizmetlerinden de memnun kalacaksınız. dileyen arkadaşlar msj yoluyla irtibat kurabilir benimle.
MsrKızlar şuan medi life beylikdüzünde kampanya devam ediyor Ama 1.000 tl değil 1.250 tl
Ben randevu aldıktan sonra ilk görüşmeye gittim
Kıl köküne bakıyor
Bilgi veriyor
Regliden bir hafta sonraya randevu veriyor
Bugun gideceğim ilk seansıma durumdan sizleride haberdar edeceğim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?