istanbul' da Hangi Semtlerdeyiz Kızlar

aaa ne güzel bende meydanda oturuyorum

Bende Sultangazi de oturuyorum

Sultangazi hangi mah. Uğur mumcuya gelip gidiyorum çok sık

tErdem, post: 38484380, member: 597585"]Sultangazi hangi mah. Uğur mumcuya gelip gidiyorum çok sık
Sultangazi 50 yil[/QUOTE]

Sultangazi 50 yıl. Mah. Oturuyorum buraya gelin geldim..

bende sultangazı cumhurıyette oturuyorum
ne kadarda yakınmısız

İstanbul halkalı çevresi gündelik temizliğe gidiyorum .... cam kapı pencere tam anlamıyla evin bütün işleri yapılır deneyimliyim gerektiğinde referans verebilirim

merhaba ben biyoloji öğretmeniyim. Kızım 9aylık. Esenyurt kıraç bölgesinin metrobüs tarafında oturuyorum. Bebeğim kız ve küçük olduğu için kız ve 2 yaş üstü çocuk bakabilir eğitimine de katkıda bulunabilirim. Bebeğim olduğu için kendi evimde bakmayı uygun görüyorum. Teşekkürler

slm beylikdüzünde bir site içindeki 85 m2 evimiz için her hafta belli bir gun gelip yarın gun temizlik ve yemek yapacak yakın oturan bir bayan aranıyor her seferinde 30 tl verilecektir.

Bende Arnavutköy de oturuyorum. :) Gaziosmanpaşa arnavutköy diye geçiyor. Bilginize.

Ayda bir gün gelip temizlik yapacak olan birini arıyorum fiyat konusunda anlaşırız.

İstanbul halkalı çevresi gündelik temizliğe gidiyorum .... cam kapı pencere tam anlamıyla evin bütün işleri yapılır deneyimliyim gerektiğinde referans verebilirim ACİLLLL HEMEN GİDEBİLCEĞİM İŞLER ARIYORUM

İstanbul halkalı çevresi gündelik temizliğe gidiyorum .... cam kapı pencere tam anlamıyla evin bütün işleri yapılır deneyimliyim gerektiğinde referans verebilirim .... ne temizlik nede güven anlamında kesinlikle sıkıntı yaşamayız ... ilgili güvenilir ailelerden cevap bekliyorum hemen gidebilceğim işler arıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…