aynı dünyada mi yaşıyoruz istanbulun her yeri güzel mi? Istanbul un birkaç yeri güzel oralarda da zenginler oturuyor onun dışında kalabalığı, trafiği, karışıklığı, çarpık kentleşmesi, betonlasmasi.. hiç yaşanacak yer değil ama hayat şartları. .
Merhaba hanımlar birkaç yıl önce üye olduğum ve uzun zamandır hiç girmediği kadınlar kulübüne bugün geri döndüm.luzumsuz arkadaş çevremin yerini burdan olusturabilecegim samimi dostluklarla doldurabilecegim düşüncesi içerisindeyım.Peşpeşe gelen hayat mücadelesi ve anne olma sonrası sanırım yenilenmeye ihtiyacım var.varmı burda hakikaten samimi arkadaşlık kuranlariniz bu sanal alemi gerçeğe tasiyanlariniz. ..[/QUOT
Bu arada istanbul avr yakasindayim herkes buluşma olursa benide haberdar edin yazmış davet bekleyen cok galiba ama organize eden biri yok anlaşılan biri istanbulda şu organizasyonu yapsada bu sebeple herkes yeni insanlarla tanışıp hayatını renklendirse eminim hepimizin ihtiyacı vardır yeni arkadasliklaraMerhaba hanımlar birkaç yıl önce üye olduğum ve uzun zamandır hiç girmediği kadınlar kulübüne bugün geri döndüm.luzumsuz arkadaş çevremin yerini burdan olusturabilecegim samimi dostluklarla doldurabilecegim düşüncesi içerisindeyım.Peşpeşe gelen hayat mücadelesi ve anne olma sonrası sanırım yenilenmeye ihtiyacım var.varmı burda hakikaten samimi arkadaşlık kuranlariniz bu sanal alemi gerçeğe tasiyanlariniz. ..
neden olmasın benimde samimi içten arkadaşlıklara ihitiyacım var ne zaman istersen ben arkadaşın olmaya hazırım..Merhaba hanımlar birkaç yıl önce üye olduğum ve uzun zamandır hiç girmediği kadınlar kulübüne bugün geri döndüm.luzumsuz arkadaş çevremin yerini burdan olusturabilecegim samimi dostluklarla doldurabilecegim düşüncesi içerisindeyım.Peşpeşe gelen hayat mücadelesi ve anne olma sonrası sanırım yenilenmeye ihtiyacım var.varmı burda hakikaten samimi arkadaşlık kuranlariniz bu sanal alemi gerçeğe tasiyanlariniz. ..
R rabiabaspinar veneden olmasın benimde samimi içten arkadaşlıklara ihitiyacım var ne zaman istersen ben arkadaşın olmaya hazırım..
Aramıza hoşgeldin canımR rabiabaspinar veafzelya benımde samımı ıcten arkadaslıklara ıhtıyacım var maltepede oturuyorum ve yenı evlendım bı senedır ıstanbulda oturuyorum ama hıc arkadasım yok
hosbulduk cnaımmm :)Aramıza hoşgeldin canım
Bende İstanbul da yeniyim 4 ay olacak alışmakta zorlanıyorum açıkçası, sende benim gibimisin insan arkadaşsız sıkılıyor ..hosbulduk cnaımmm :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?