Heryerden varda fatih den bu sitede bi tek ben mi varım![]()
Ben de fatihtenimm

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Heryerden varda fatih den bu sitede bi tek ben mi varım![]()
Neresinden canm ??Ben de fatihtenimm![]()
Koca mustafa pasa cnm senNeresinden canm ??
Ben fatih camii yakınındayım.Koca mustafa pasa cnm sen
Ben fatih camii yakınındayım.
Siz koca m. Paşa mı? Yoksa küçük m. Paşada mısınızAa cok yakiniz benim düğünüm de ana caddede gonul davette olmustu hatta![]()
Çok yakın değiliz ozaman. Fatih baya büyüdü yaa. Ama her köşesine ayrı ayrı hayranım FATİHin. Fatih benim için bi AşkKoca mustafa pasadayim
aslında 1.5 senedir Yedikule'liyim gelin geldim buraya daha önce Bakırköy-Osmaniye'deydimevet cnm fazla yakin degiliz ama carsamba pazarına filan gelirim ben
ben de severim ben zaten 4 kusak istanbulluyum tarihi yarimadayi severim yani eski deyimle sur içini
yedikule de tarihi semtlerimizden :)
aslında 1.5 senedir Yedikule'liyim gelin geldim buraya daha önce Bakırköy-Osmaniye'deydimİstanbul'un her semti her ilçesi başka güzel şanslıyız bu şehirde olduğumuz için
![]()
Kesinlikle bende öyleyimBence de. Ben tam bir istanbul hayraniyim![]()
Ben tam çarşamba pazarının bitiminde haliç cad. oturuyorum işteevet cnm fazla yakin degiliz ama carsamba pazarına filan gelirim ben
ben de severim ben zaten 4 kusak istanbulluyum tarihi yarimadayi severim yani eski deyimle sur içini
yedikule de tarihi semtlerimizden :)
aynı dünyada mi yaşıyoruz istanbulun her yeri güzel mi? Istanbul un birkaç yeri güzel oralarda da zenginler oturuyor onun dışında kalabalığı, trafiği, karışıklığı, çarpık kentleşmesi, betonlasmasi.. hiç yaşanacak yer değil ama hayat şartları. .Bence de. Ben tam bir istanbul hayraniyim![]()