Orasi nereki tam olarak sadece cakmak kazım karabekr elmalikenti biliyorum bnde pendikteym evlenenekadarKayasehir de oturuyorum bende buralarda yeniyim
Kadikoyude cok severim.cok kuçukken orda da oturmuştukKadıköy
Valla ben bursalıyım eşim dolayısıyla geldim burlara bursa heryerden güzel :)Kadikoyude cok severim.cok kuçukken orda da oturmuştuk
Bursanin neresindEn geldn osmangazi görukle karacabey kestel gursu buralara gtTm iş icın.buralar guzel oranin sakinlgne alıştysan kadiköyu cok sewmesSnValla ben bursalıyım eşim dolayısıyla geldim burlara bursa heryerden güzel :)
Ama tabi aşk herseye deger sewdgm insan nerdeyse benimde yerim oraBursanin neresindEn geldn osmangazi görukle karacabey kestel gursu buralara gtTm iş icın.buralar guzel oranin sakinlgne alıştysan kadiköyu cok sewmesSn
Osmangazi :) evet bursayı kıyaslayamambile burası ile ah bursa :)Bursanin neresindEn geldn osmangazi görukle karacabey kestel gursu buralara gtTm iş icın.buralar guzel oranin sakinlgne alıştysan kadiköyu cok sewmesSn
Dimi demirtaş barbaros mahallesinin sakinlgi nerde kadikoyun kalabalik mahalleleri nerdeOsmangazi :) evet bursayı kıyaslayamambile burası ile ah bursa :)
Orasi nereki tam olarak sadece cakmak kazım karabekr elmalikenti biliyorum bnde pendikteym evlenenekadar
Yo tek deglsin bende varimHeryerden varda fatih den bu sitede bi tek ben mi varım
Sen pendikte değil miydinYo tek deglsin bende varim
Ben yanlş anLamışım bndE sandm ki bu site dE btek ben mi varim diosunSen pendikte değil miydin
:-(((Ben yanlş anLamışım bndE sandm ki bu site dE btek ben mi varim diosun
vardır hemde çok,ama yazan yok galiba.Heryerden varda fatih den bu sitede bi tek ben mi varım
Galibavardır hemde çok,ama yazan yok galiba.
tanışmakmı istiyorsunuz,burası tanışma topiği değil heraldeGaliba
benim ki sadece merak :)tanışmakmı istiyorsunuz,burası tanışma topiği değil heralde
hangi semtteyiz herkes yazsın gibi algıladım ben
öyle değilmi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?