İstanbul da burun estetiği

_Twety_

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
6 Mayıs 2017
303
112
103
Arkadaşlar ben istanbul da oturuyorum burun estetiği düşünüyorum,
Lütfen bu konuda tecrübe sahibi olanlar, bilgi sahibi olanlar yardımcı olabilir misiniz?
Bide fiyatlar hakkında bilgi almak istiyorum.
Olmalı mıyım /olmamalı mıyım?
Pişmanlık /memnuniyet var ise neden?
Lütfen yazar mısınız?
Bide sanırım benim derim kalın bilemiyorum onu da nasıl anlayacaksak yardımcı olursanız sevinirim... :KK200::KK37:

Bende olmuş biri olarak çok pişmanım e kotu burunn estetik li burundan iyidir ah ah keske zamanı geriye alabilsemde o çirkin burnum ömür gecirseydim :( kesinlikle o riske değmez ameliyatta burnunu çok mu kötü yoksa hafif bir müdahale olsun daha iyi olsun diyorsanız olmaz mümkün değil ..

Bende olmuş biri olarak çok pişmanım e kotu burunn estetik li burundan iyidir ah ah keske zamanı geriye alabilsemde o çirkin burnum ömür gecirseydim :KK43: kesinlikle o riske değmez ameliyatta burnunu çok mu kötü yoksa hafif bir müdahale olsun daha iyi olsun diyorsanız olmaz mümkün değil ..
Neden? İstediğiniz sonucu alamadınız mı ki?

Neden? İstediğiniz sonucu alamadınız mı ki?
Benim doktorum tamamen kendi insiyatifini kullanarak şekillendirdi haberim olmadan ameliyat esnasında bu burnu yakistirip yapıyor bayan burunu narin olurmuş :( burnum kısa kavisli küçük bir burun, surattim kocaman bir acayip durdu :(

Benim doktorum tamamen kendi insiyatifini kullanarak şekillendirdi haberim olmadan ameliyat esnasında bu burnu yakistirip yapıyor bayan burunu narin olurmuş :KK43: burnum kısa kavisli küçük bir burun, surattim kocaman bir acayip durdu :KK43:
Hmm nerde yaptırdınız Dr kim

Ben Arda Pelen için Trabzon'dan geldim 6 bin liraya oldum kesinlikle reklam falan yapmıyorum adam kusursuz bir adam. O kadar memnun kaldım ki burnumdan. 2.5 Ay oldu ameliyat olalı hala aklıma takılan soru oluyor soruyorum sağolsun çok yardımcı oluyor Arda hocam. Kesinlikle öneriyorum.

merhabalar. Konu burun estetiği olunca koştum geldim :) bende 19 eylülde Dr. Süleyman Taş'a ameliyat olacağim kısmetse. Hem de 2.amelıyatım olacak yani revizyon :110: . İlk ameliyatımda estetik olmamıştım ama bu kez olucam heyecan tavan ama doktorum müthiş güven sağladı bana sonuç da güzel olur inşallah.

Özel hastanelerde ortalama 4-5 bin lira. Ama isim istiyorum diyorsanız 15-20 bin lira civarı. Ben doktorumu kendim bulmadım babam ilaç sektöründe olduğu için bana budur dedi görüştüm ve ameliyat oldum. Ben kendi burnumdan çok memnunum ama yine de burun ameliyatı büyük risktir. Psikolojik açıdan kaldırması zor bir ameliyat. Farkındaysanız sitede de burnundan memnun olan çok az insan var, çoğunlukla şikayet istenildiği gibi olmayan ya da mükemmel olmayan, orantısız, ucu düşük burunlar olsa da daha ciddi düşme, çökme riskleri de var. Bu tür durumlarda ikinci ameliyat hatta üçüncü ameliyat da şart oluyor ve bu ameliyatlar çok daha büyük riskler taşıyor. Tüm bunları göze alarak yaptırmak gerekir. Benim burnumda bir sorun olmamasına rağmen sabaha kadar burada sorunlu burunları okuyup olduğuma pişman oldum.

Merhabalar. Istanbulda burun estetigi ameliyatı için hangi hastane hangi doktor. Benim de yorumlariniza ihtiyacım var. Bilgisi olanlar yazabilir mi acaba..

Canim k.bkma burda veremem ozel den yazabilirim çünkü doktor u dava edicem karalama davası açsın istemiyorum
Bende kbb doktoruna olucam Medikalde gerçi bir türlü karar veremiyorum ama doktorum sipariş burun değil sana doğal yakıştırdığım burun yapıcam dedi..Siz yazınca zaten korkuyorum daha çok endişelendim..rica etsem özel mesajla kime yaptırdığınızı yazarmısınız

Benim de ameliyatım 19 eylülde gerçekleşti. 27 eylülde atellerim alınacak . Süreç ağrısız sancısız geçiyor çok şükür . Doktorumu kesinlikle öneririm.

24 eylülde oldum ben de. Burun işindeki etler de alındığından ilk gün çok kanama oldu ama 2. Ve 3. Gün daha iyi. Çok şişme ve morarma yaşamadım.

Kime ameliyat olmuştunuz. ? Bende de hiç morarma olmadı her gören inanamadı hatta çok şükür bitti ateller alındı :)

Merhaba, evet benim de ateller bugün alındı çok şükür şimdilik yolunda görünüyor. Beğendim. Reşit burak kayan beye ameliyat oldum. Siz?
Kime ameliyat olmuştunuz. ? Bende de hiç morarma olmadı her gören inanamadı hatta çok şükür bitti ateller alındı :)

Merhaba bnde yeni ameliyat oldum Barış kekliğin ameliyatta kullandgı yöntemi izle çok güsel yumuşak dokuya zarar vermiyor kanama olmuyor normal hastaları şişmiyor pek yüzü bnm alerjik ince derimden dolayı üc gn şişti üçnc gnü bitti herşey morluk da çizgi olyor aman aman bişi yaşamıyorsun en güzeli ağrım yok sinirlere dokunmuyor olanlarla konuşsan anlardn tam bide doktor çok efendi bi yandan espirili korku yaşamyorsun hastahane lüx ortam duşu herşeşi en özel eşim ek iş olarak müşteri götryordu yabancı müşterileri hast otel orda hastaları görüyor ve hiç daha kötü bseye rastlamadı bnde güvendim canm çok memnunum bn çok korkuyordm başka devlet üniverste ye bde bkac özel hast gittik çok zordu doktra güvenmek maddi biliyodnz braz zorlyo cocklarda olnca ana gecti şimdi çok mutlu uyanyorm insn ki tamponla bile kalrm yani☺️Alştm ilk gnler tampon korkyodm ilk defa yüzümde garip bi madde içinde İyi ama hersey yolnda yanlz ufak bi meleğim var o braz koşturuyo çarpmasn dye tek endişem bu

Back