İstanbul da burun estetiği

Ablamın çok morarmış ve burnunn bir tarafı biraz bask kalmş ..bidaha olcak olursa benim doktoruma.. beni görünce inanmadı göz altnda mor ve yeşiller vard sadece snra çizg kald bugn şiş sadcee ücnc gn oda bna özel old hatt hemşreler btn gece bana buz getrdler çok ilglendler hastahanede

bn dyom doktora bna morluk ilacı yazn hayr dyor ısrarla istedm tecrube abla olnca al al dyo onun morarmş genelde öyle doktr dyo gecmezse yazcm haftaya tmm dedk çünkü doku zarar grmüyor gercektn de öleymş zarar görnce moraryor kırma gibi işlemler olnca bzmki öle degil o alet istesede dokuya sürtsede kesmiyor bunlara dikkat edin çünkü bir defa olyosn üç beş snra hepsine bekleme süresi ömür geçiyor iyi araştırın inşallah iyi bi doktora denk gelrsniz

Benmde salı tamponlar alındı hiç öle dedikleri kadar zor olmadı ablam bayılmş alnrken eltann kızıda hepsi korkuttu yazılanlarda öyle olmadı çok kolay alındı korktum sadece çok korktum korkudan baylcaktm nerdeyse ama çok güzel geçti eşim gelememşti elini tutmam lazmdı Eda hanm sağlsn hiç brakmadı Çok şükür nasl rahatladm bn hiç nefws alamamşm nefes almak çok büyük nimet imiş.. çok şükür bitti gitti bant çektik şekil vermesi için bi hafta sonra bantsı bi hayat çok iyi hissediyorm aynaya bakarken çok mutlym şişim yok burn üstünde minnak ödem kalmş oda haftaya sıfıra iner bgn kavis gördüm çok sevndim şekil amaya başladı salı çıktı tamponlar Eli öpülesi doktorlara sonsu şükranlar minnetler aonauz dualar olsun Darısı başınıza inşallah Allah iyilerle karşılaştırsın siZleride arkadaşlar..

merhaba bende burun ameliyatı oldum ve çok memnunum şuan ki görünüşü beni çok memnun ediyor. doktorum doç. dr. gürkan kayabaşoğlu idi. ameliyat sonrası da hiç bir olumsuz bir süreç yaşamadım tavsiye ederim.

Merhaba. Özel Ataköy Hastanesinden KBB Op. Dr. Mahmut Bardakçıyı tanıyan var mı? Septum deviasyonu için açık septoplasti önerdi kendisi (yani rinoplasti gibi zor). Ona mı yaptırsam, başkasına mı düşünüyorum şimdi.

Istanbulda Arastirma hastaneleri iyi yapabiliyor diye bu forumun eski kullanıcılarından okudum.
Yani ben öğrenciyim Özelde yapıncak param yokk kızlar :??

Merhaba. Özel Ataköy Hastanesinden KBB Op. Dr. Mahmut Bardakçıyı tanıyan var mı? Septum deviasyonu için açık septoplasti önerdi kendisi (yani rinoplasti gibi zor). Ona mı yaptırsam, başkasına mı düşünüyorum şimdi? Bilen duyan yok mu?

Arkadaşlar ben istanbul da oturuyorum burun estetiği düşünüyorum,
Lütfen bu konuda tecrübe sahibi olanlar, bilgi sahibi olanlar yardımcı olabilir misiniz?
Bide fiyatlar hakkında bilgi almak istiyorum.
Olmalı mıyım /olmamalı mıyım?
Pişmanlık /memnuniyet var ise neden?
Lütfen yazar mısınız?
Bide sanırım benim derim kalın bilemiyorum onu da nasıl anlayacaksak yardımcı olursanız sevinirim... :KK200::KK37:
Ben 2 sene önce vanity kliniğin sahibi Dr. Güray beye oldum burun ameliyatımı ve çok memnunum sizin gibi kaygılarım vardı ama burada onemli olan doktorun sizi anlayıp ne istediğinizi çözmesi.Benden sonra 3 arkadasımı daha yonlendirdim hepimiz çook memnunuz.Kesinlikle tavsiye ediyorum.Güray bey çok tatlı biri gerçektenn:)isterseniz özelden resimlerimi atabilirim

Ben 2 sene önce vanity kliniğin sahibi Dr. Güray beye oldum burun ameliyatımı ve çok memnunum sizin gibi kaygılarım vardı ama burada onemli olan doktorun sizi anlayıp ne istediğinizi çözmesi.Benden sonra 3 arkadasımı daha yonlendirdim hepimiz çook memnunuz.Kesinlikle tavsiye ediyorum.Güray bey çok tatlı biri gerçektenn:)isterseniz özelden resimlerimi atabilirim
Lütfen bu konuda tecrübe sahibi olanlar, bilgi sahibi olanlar yardımcı olabilir misiniz?
Lütfen yazar mısınız?
Bide sanırım benim derim kalın bilemiyorum onu da nasıl anlayacaksak yardımcı olursanız sevinirim... :KK200::KK37:

Lütfen yazar mısınız?

Merhaba, valla 3 ay oldu ben ameliyat olalı istanbul anadolu yakasında oldum, hastane doktor memnunum, burun şeklimde tam ıstedıgım gibi doğalar oldu tavsiye ederim, hatta benim tavsiyemle giden gırı daha dün ameliyat olmuş bana instagramdan teşekkür mesajı attı bugun ameliyatı ıyı ve güzel geçmiş.
ben kendi sürecimide uzun uzadiye anlattım belki merak ettiğiniz konulara parmak basabilmişimdir bir gözatın derim şimdiden geçmiş olsun;

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar ben geçen sene ameliyat oldum Burak kayana .. ameliyattan sonra nefes alıp verişim resmen bitti , gece uykularım haram oldu , doktor bunu farkettiği için bana paramı geri gönderdi , ama sonuçta nefes alıp verişim kitli resmen , şimdi tekrar bi kbb ci ye gidip bi daha ameliyat olacağım , ulaşmak isteyenler çekinmeden gelin görün bursada yaşıyorum

Back