- 2 Ağustos 2018
- 596
- 631
- 31
-
- Konu Sahibi Sebnem1453
Prof.Dr erkan çakır.... eskiden bezmialemdeydi şuan liv hospitale geçmiş kızımın hayatını kurtarmıştı inanılmaz tecrübeli Bi dr Bi araştırın derim #instagramıda varMerhaba alerjik astım hastası çocuğum için Çocuk göğüs hastalıkları doktoru özelde veya devlette öneriyr ihtiyacım var. Anadolu yakası olursa daha kolay olur. Gittiğiniz faydasını gördüğünüz doktor var mı acaba önerilere acil açığım. Birde çocuğunuza nasıl tedaviler yapılıyor söyler misiniz?
Prof. Dr. Yonca Tabak
Çok geçmiş olsun.
Prof.Dr erkan çakır.... eskiden bezmialemdeydi şuan liv hospitale geçmiş kızımın hayatını kurtarmıştı inanılmaz tecrübeli Bi dr Bi araştırın derim #instagramıda var
Yeğenimin astım değildi de geçmeyen hırıltısı vardı. Ötüyordu resmen nefes alırken. Doğru tedaviyle geçti kısa sürede. Biz 2019 yılında gitmiştik çok oldu o zaman 600 mü 700 mü öyle bişeydi. Şimdi ne kadar bilmiyorum tabi arayıp bi sorman lazım. Allah acil şifalar versin inşallah.
Merhaba çok geçmiş olsun fakat bu konuda bilgim yok unarım biran önce bilgi sahibi olursunMerhaba alerjik astım hastası çocuğum için Çocuk göğüs hastalıkları doktoru özelde veya devlette öneriyr ihtiyacım var. Anadolu yakası olursa daha kolay olur. Gittiğiniz faydasını gördüğünüz doktor var mı acaba önerilere acil açığım. Birde çocuğunuza nasıl tedaviler yapılıyor söyler misiniz?
Bulent karadag,cocuk gogus hastaliklari. alerjik astim konusunda iyi,yegenim faydasini gordu..Merhaba alerjik astım hastası çocuğum için Çocuk göğüs hastalıkları doktoru özelde veya devlette öneriyr ihtiyacım var. Anadolu yakası olursa daha kolay olur. Gittiğiniz faydasını gördüğünüz doktor var mı acaba önerilere acil açığım. Birde çocuğunuza nasıl tedaviler yapılıyor söyler misiniz?
Aslında çocuk alerji ve immünoloji doktoru veya çocuk göğüs hastalıkları doktoru da bakıyorİmmünoloji bölümü doktoru bakmıyor mu alerjik astıma? Yanlış mı biliyorum acaba
Alerji için immünoloji bölümüne gitmeniz daha doğru olur bizde astım olduğu için göğüs hastalıkları doktoru arıyorumİmuloji bakıyor die biliyorum bende oglumda besin alerjisi çıktı çöl yak testide yaptilar ama daha çıkmadı göğüs temi bakıyor al