İstanbul burun estetiği araştırmam

U1234

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
31 Ağustos 2017
106
13
Kızlar merhaba ben İstanbul'da burun estetiği için araştırma yapıyorum epeydir. Şimdi aşağıya sizler için de fiyat bilgilerini yazacağım.

Emre İlhan- 18.000 tl
Cem Payaslı- 10.000 tl
Mirza Fırat- 5.000 tl
Arda pelen- 8.000tl
Volkan kahya- 6.000tl
Süleyman taş- 16/18.00 tl
Abdülkadir Göksel- 15.000tl
Muhammet dilber- 11.000tl
Betül Cengiz- 7.000tl
Alparslan yıldırım- 9/11.000tl
Tamer şakrak- 8.000tl
Hüseyin Altun - 7500/9.000 tl

Bu doktorlara ameliyat olan, veya ameliyat olmuş tanıdığı olanlar varsa bilgi verirse çok sevinirim.
Şu anda aklımda Betül Cengiz var ama Hüseyin Altun'u da düşünüyorum
Şimdiden teşekkür ederim kızlar

Eklentiler

• IMG-20170830-WA0000.jpg
    IMG-20170830-WA0000.jpg
    27,5 KB · Görüntüleme: 4.233
Çok güzel olmuş gerçekten ben Anadolu yakası düşünüyordum ama şuan kızınızın burnunu da görünce Ahmet Alp'i de düşünmeye başladım nasıl karar vereceğim bilemiyorum :KK64:
Kızınızın ameliyat süreci nasıl geçti ne kadar kaldınız hastanede ilgililer miydi acaba
Çok soru sordum teşekkür ederim şimdiden :)

Çok güzel olmuş gerçekten ben Anadolu yakası düşünüyordum ama şuan kızınızın burnunu da görünce Ahmet Alp'i de düşünmeye başladım nasıl karar vereceğim bilemiyorum :KK64:
Kızınızın ameliyat süreci nasıl geçti ne kadar kaldınız hastanede ilgililer miydi acaba
Çok soru sordum teşekkür ederim şimdiden :)
Canım evet çok güzel oldu bizde çok beğendik ameliyat 4 saat sürdü bir gece kaldık hastanede evet doktor ve asistanı çok ilgililer her soruyu cevaplıyorlar morluk olmadı sadece 2 gün şişti 3. Gün inmeye başladı tqmponlar çıkana kadar bşraz sıkıntılı olduğunu söyledi kızım gece özellikle başka bir sorun olmadı şükür

Çok sevindim maşallah :)
Peki şu anda şişlikler inince burun şekli çok değişti mi
Bir de son olarak ben Haziran gibi olmayı düşünüyorum onun için şimdiden gitmem gerekir mi ayrıca muayene ücreti var mı :)
Allah razı olsun cevap verdiğiniz için çünkü çok zor bir karar hiç aklımda olmayan bir doktor şu an sayenizde 1. Sırada düşündüğüm biri oldu. Bir annenin bunları söylemesi çok ikna edici :)

Çok sevindim maşallah :)
Peki şu anda şişlikler inince burun şekli çok değişti mi
Bir de son olarak ben Haziran gibi olmayı düşünüyorum onun için şimdiden gitmem gerekir mi ayrıca muayene ücreti var mı :)
Allah razı olsun cevap verdiğiniz için çünkü çok zor bir karar hiç aklımda olmayan bir doktor şu an sayenizde 1. Sırada düşündüğüm biri oldu. Bir annenin bunları söylemesi çok ikna edici :)
Canım instagramdan yazarsan ahmet beye her türlü cevabı verecektir zaten asistanı herşeyini ayarlıyor benim kızım ağustosta oldu ameliyat

Süleyman taş ve Emre ilhana da yuh diyorum ve bence Süleyman taş kötü yapıyo burnu standart kapı gibi burun beğenmiyorum Alpaslan yıldırımda kaç kişiye sorduysam delikleri hep farklı aslında doğru düzgün yapan da Yok artık kısmet biraz da bi de Süleyman taşa instagramdan kötü yorum yazmadığım halde engellemiş sanırım eleştirmiştim benim için ölü doktor yani demek ki burnumla ilgili sorun yaşasam engelleyecek

• Beğen
Reactions: drx
X