İstanbul Balmumcu Buluşması

Aaaaa eylülüm çoook sevindim , bitanem 5 aralıkta buluşuyos işte balmumcu E-5 den geleceksen , gayrettepeyi geçer geçmez karşına çıkan yer : ))

Sahilden geleceksen beşiktaştan yukarı çıkıyorsun , Yıldız üniversitesini geçince Balmumcuya ulaşmış oluyorsun canım benim : )))

Oh oh Eylül de geliyor :)
Yer ve tarih bilgileri topiğin ilk sayfasında var Eylül'cüm.
Sen bana özelden gerçek kimliğini açıklarsan girişin için kapıya veririm.

yaw andina çok güzel tarif ettin canım ben şimdi geliyorum ..ulen balmumcunun orta yerinde mi beklicem ,beni askeri bir araçmı alıcak kaydirigubbakcemile3,sakata gelmeyelim ..burası neresi ,ben nerdeyim :bbo:

Canım E-5 den mecidiyeköy sapağına gir , Ali sami yen stadına doğru devam et , stadı geç dedeman otelin önüne çıkıcan onu da geç ışıklara kadar devam et , son ışıklardan sağa dönünce sağında plaza otel kalıcak , onun karşısı da jandarma komutanlığı , kapıya git bengisunun doğumgünüe geldim ben eylül de içeri gir : )) sonrasını bende bilmiyom gari

Sahilden geliyosan da beşiktaştan yukarı çık , dümdüz devam et , Yıldız Teknik üniversitesini geç , yola devam et , solda plaza oteli görüceksin onun karşısında dur , arabadan in kapıya git ben eylül de gir içeri : ))

ayy eylül varya acayip sevindim gelmene
tatlım sen neyle geleceksın bakımm
ona göre tarif edelim sana en güzeli kafan karışmasın

Andina'cım sen buraya gelmiş miydin önceden, nereden biliyosun bu kadar iyi bakiim?
Benden iyi tarif etmişsin anlıycağın, tarif etme özürlüyümdür o ayrı :))

canım eski sevgülüm oralarda çalışırdı , sık sık gelip giderdim ondan iyi biliyorum yani oraları : ))

ay hemen alın tamam mı
sakın eksik kalma :))))

yok ya sen yorulma dıye dedım
belkı metrobusle gelecek
o zaman pıt zaten zincirlikuyuda iniyor
ondan sonrası da ıkı adımlık yok :)

ha doğru metrobüsle gelirse de çok kolay :))

ya aslında ben nasıl geleceğimi bilsem benle gel diyecem ama , şu anda belli değil tatlım , zaten arabayla falan geleceksem sölerim sana beraber gideriz ama sen her halukarda yolu öğren..

benim senden neyim eksik lelal hanım alınırım işte bende

acaba otobüs şöferine tarif etsem beni andinanın tarifine göre getirirmi ,:))) kıs otobüs veya metrobüsle gelicem bana ona göre tarif edin yahuu..lelal bi el atsan olaya ..gerçi sen karşının şöferisin :)))

şöyle bişey var ,ben eski günlerdeki gibi otobüsle metroyla yolculuk yapmayı özledim ,üniversite yıllarındaki gibi akbil basmayı o dı dıııttt sesini duymayı özledim ,işçi gibi emekçi gibi :))) zengin koca aldık ayağımız yere basmıyor valla ,ben halkın içine karışmayı özledim mafoldumbenkaydirigubbakcemile3

eylül o zengin kocana söle sana bir araba alsın şekerim
bırak halkın içine karışmayı boşver ortalık mikrop kaynıo zaten :)))

ben karşının soförüyüm ama burası benim iş yerime yakın bir yer o yüsden biliom abla :)))
bence en mantıklısı metrobüsle gel
daha çabuk gelirsin hem
zincirlikuyuda iniosun metrobüsten beşiktaş yönüne doğru yürüyorsun tatlım
istersen oradan beşiktaş minübüslerine de binebilirsin ama zaten çok yakın mesafe
sağ kolunun üzerinde plaza oteli göreceksin hemen onun karşısı zaten tatlım

ulennnnn gelirsem dağıtırım len orayı bana bakın , gayet güzel tarif ettim işte , anlamıyonuz ben napim lülülülülülü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…