İstanbul Balmumcu Buluşması

lelalcim sağol canım düşünmen yeterli du bakalım bu hafta biraz daha uğraşacam gelebilecek gibi olursam haber veririm:)

Kızlar yarın ya da en geç Salı günü katılımcı listesini vermem gerekiyor. Burada katılmak istediğini yazıp da bana özelden isimlerini göndermeyen arkadaşlar, hadi artık bekliyorum isimleri.
Herkese sevgiler, iyi bayramlar...

Azo, Mysever, Piraye Hira ve Eylül hatunları!!

Bi siz kaldınız katılacağını söyleyip de kesin bilgi vermeyen... Hadi ne yapın edin de ayarlayın şu işi!.. Denizannem, sen söz vermedin ama seni de bekliyoruz bu arada.

Bu arada menüye de karar verelim artık bence.

Benim önerim peynirli su böreği-tatlı tuzlu kurabiye ve yaş pasta/sütlü tatlıdan oluşan bir menü.
Yaş pasta için tiramisu severseniz 8-10 kişilik bir tiramisu yaptırtabilirim. ya da sevdiğiniz başka bir şey. ya da sütlü tatlı ne seviyorsanız bana yazarsanız herkes için sipariş veririm.

yarın katılımcı listesini ve siparişleri vermek istiyorum. Hadi kızlar harekete geçin biraz!

Son düzenleme:
Menüyü hiç düşünmemiştim ama dediklerin çok güzel görünüyor Elmalıcım. Bence daha iyisi olamaz. Tiramisu fikri de bence süper yaş pastadan daha iyi.

Aldım Eylül'cüm mesajını.

Kızlar bu arada giriş yol üstünden değil, Plaza Hotel'in karşı sokağından girince 300-400 metre ileriden. Unutmayın sakın. Sonra yollardan toplamayalım sizi :)

elmalıcım tam isim verirmisin ,birine sormak gerekirse neresi diyim ..askeriye filan dermişim atarlarmış beni binlerce askerin arasına allah muhafaza ,sonra bi yamuk olmasın hani..kaydirigubbakcemile3

Bazılarımız o gün öğlene kadar çalışıyor olacak. 13.00 herkese uyar mı, ne dersiniz?

Bu arada son katılımcımız Azo ile toplam 8 kişiyiz şu an. Piraye ve Denizanası kaldı katılmak isteyip de kesin haber vermeyen...

cnm ben zaten 13 ,00 da çıkıyorum.
eve geçip kaan ı alıp oraya gelmem 15,00 gibi anca olur sanırım.
geçende öle olmuştu.
yani saati biraz daha ileri atarsak daha çok sizinle vakit geçiririm.
ha olmadı siz başlarsınız ben size sonradan katılırım..

Canım bence 13 uygun , anca hazırlanır yetişiriz zaten : ))

Bide orda patetes kızarası isteme şansımız var mıdır? Yoksa absürd bir talep mi oldu?

kız nerden geldi aklına patates kızartması..
bende çok severim ooohhh..
ne güzel olurdu..
patates yiye yiye patates gibi olduk zatenkaydirigubbakcemile3

he yaw sende bize özelden ismini atmalısınki bizde öle deyip içeri girelim dimi ama..
ha bide saat kesinleştimi 13 mü?
son durumu bi yazıversen cnm..

Azom senin için 13.30 diyelim ama daha da geç olmasın tatlım ne olur , çoğunluk uzak yoldan gelicek gerçi sende uzaktan geliceksin ama en azından 13.30 der geri kalanı bekleriz , olmaz mı?

Elmalım kızartma ile aranın olmadığı resimlerinden belli zaten canım , ama ben severim de istiyorummmmm : )))

andişim olur tabi,bana uyar..
ben sonradan katılırım size..
tamam turtacım bengisu nun doğum günü davetlisiyiz deriz
yerimseniben

X