İstanbul Balmumcu Buluşması

elmalıcığım bar kısmı daha uygun olur diye düşünüyorum ben
pastaneden bir şey alırız o zaman zaten bebişlerin yemeklerini biz getiriyoruz

listeyi de nicklerimizle verdiğini düşünsene canım ne komik olurkaydirigubbakcemile3

tatlım , ben de bar kısmı olsun diyorum , bize sakinlik lazım zaten biz yeterince curcuna yapacağız hem diğer insanları da rahatsız etmemiş oluruz..

ben bi bira bir de hamburger rica ediyim , şimdiden siparişi de vermiş olalım : )))

ben de bar kısmı taraftarıyım
biz bize oluruz daha rahat ederiz hem biz hem de kuzular
hatta baştan pizza ve kuru pasta için sipariş verebiliriz
hani ne olur ne olmaz diye
zaten remediosun dediği gibi kuzuların yemeklerini biz getiriyoruz zaten

Ben de şimdi Andina'ya yazıyordum onu. Ne bu Remedios, terörist falan mı derler heralde :) Siz bana isim-soyadlarınızı özelden gönderin en iyisi :)

Yeme kısmını şöyle yapabiliriz. Pastaneden ben sizin için ne seviyorsanız alırım önceden. Askerelere de 3-4 masayı birleştirip güzel bir masa hazırlatırım. Herkes dilediğince yer içer.
Ödeme kısmını da kalkarken bana verirsiniz. Kişi başı 5-10 lira arası bir şey tutar. Niya sana veriyoruz diye sorarsanız; orada herkesin kartı geçmez. Para yüklü özel çipli kartlarla ödeme yapılabiliyor sadece.

Bu arada forum toplantısı falan kabul etmazler diye doğumgünü yapacağım dedim. Aklınızda bulunsun...

tamam canım kutlarız bengişin doğumgününü , ay bu pek bi heyecanlı oldu , buluşma sebebini saklıyos , chipli kartlar falan , nickler isimler.. ay kendimi james bond filminde hissettim bir an :roflol:

yanlız sayımız az gerçekten , sadece 9 kişiyiz ki piroş da yüzde yüz gelirim dememişti , eylülüme uzak kalıyor , aslında karşıdan gelenlere yakın baya , neyse 9 kişi 9 kişidir :))

Andina bu arada bana çıkmana çok sevindim canım yılbaşı çekilişinde. Görmüşken Batuşumun hediyesini de veririm. 1 taşla 2 kuş :)

ay evet elmalıcım buluşmada alabiliriz hediyemizi kaydirigubbakcemile3

bende remediosumun hediyesini getireceğim zaten kaydirigubbakcemile3

hem ortam sakin olsun ki donlar ortaya yığılınca askerlerin gözü bayram etmesin :roflol:

elmalı alınırım bak
niye bana sevinmedin mi
bengişin hediyesini de biz alıyoruz
biz de bir taşla iki kuş vurucaz hem :)))
bugün kendimi pek alıngan gördüm nedense :)))

Aşkolsun tatlım, sana da çok sevindim :)
Bu arada sen blog takipçisisin kızımın neyi var neyi yok biliyorsun nerdeyse :) Hediyesini seçmen pek kolay olucak bana kalırsa :))

heheh evet aynen öle
ben gizli gizli bengişimi takip ediyorum kimseye de çaktırmıyorum
kızının tarzını da biliyorum endamını da
o yüzden sana hiç soru sormicam :)))

ay elmalım süper olur , tamam getiririm buluşmaya gömüver bi zahmet :))

bize çok uzak , hiç gitmeye fırsatımız olmadı maalesef

ulen balmumcular ,bende geliyom heytttt..bensiz olurmu heççç..melişkomu bırakıcam anama ,oralara kadar sürükleyemem çocuğu yazık ..şimdi bana tarih ve yer hakkında bilgi verin bakim ,hatta piraye araba ile gelecekse yenibosnadan beni de alsın ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…