İstanbul Balmumcu Buluşması

Kızlar olsa iyi olurdu ama çocuk oyun alanı yok malesef. Ama çocukların koşturabileceği bayağı büyük bir alan var bizim de oturup çay içebeileceğimiz yerde.

hıımmmm..
ozaman birer kilim kapıp gelelim.bikaçta minder serer yere atarız ufaklıklarıkaydirigubbakcemile3

1-andina222
2.derinxby
3.elmalı turta
4. remedios
5-Azo
6-Lelal
7-dilekgoksuzoglu
8.Julianne
9.PirayeHira

kızlar son liste bu mu? topu topu 9 kişi miyiz???

Denizannem , mysever , seda , minik kalimero , estelll hadi ama gelin buraya bakimmm , toplanın toplanın.. arttıralım şu rakamı

ben çok istiyorum, artık cidden kendimi eksik hissetmeye başladım ama eşimin bırakması lazım karşıda olduğu için o su koyuverdi

denızannem su koyuvermesın beraber gecerıs :)
ayarlarıs bır sekılde
bende kocısten haber beklıyorum ıslerım pek bellı olmaz dedı
en kotu ıhtımal o benı sogutlucesmeye bırakıcak oradan metroubus falan yapıcam bu sefer
ama bırakırsa senı de alalım beraber gecerıs

bende gelmeyi çok istiyorum balmumcuyu hiç ama hiç bilmiyorum eşim ben götüremem dedi faydası dokuncak die ödü kopuyo gıcık ben duruyla bilmediğim yerlere gelemem ama beni çocuksuz kabul ederseniz gelirim

Kızlar ben listeden çıkıyorum maalesef.Çok istedim ama hastalık bize engel.Diğer bebişlere ve annelere geçer allah muhafaza.Zaten ben neye heves ettiysem kursağımda kalır.Bizim yerimizede eğlenin olurmu

mysevercim tabiki bebeksiz de kabul ederiz olur mu öyle şey , gel mutlaka tatlım , batu seni çok seviyo biliyorsun , durunun eksikliğini hissettirmez sana tatlım opuyorumnanaktan

dilekcim , öncelikle oğlun iyileşsin de önemli olan o tatlım , bi dahaki buluşmaya katılırsın sen de...

hadi bakalım çekilişte bitti artık şu buluşmayı bir hareketlendirelim diyorum
kimse su koyuvermesin bu sefer hep beraber buluşalım işte
zeyna hadi sen de kalk gel izmitten
bak geçen sefer geldin kısacık görüştük biz
mmf sen de gel bu sefer
sonra kalimero estel denizanası
eylülcüm biliyorum uzak ama gel kuzum ya sen de kandır kocişi
unuttuğum varsa alınmayın ama gelin işte
bayram sonrası hoş bir sohbet olsun

Kızlar son listeyi buraya yazıyorum. Bayram sonrası Çarşamba Perşembe gibi listeyi vermek istiyorum. Hadi bakalım katılım bekliyoruz. Topu topu 9 kişi çok az değil mi?!

1-andina222
2.derinxby
3.elmalı turta
4. remedios
5-Azo
6-Lelal
7-Mysever (tek kişi)
8.Julianne
9.PirayeHira

Bu arada oranın 2 çay salonu var. 1 tanesinde çay-kola-fanta ne içmek istersen ve tatlı tuzlu pizza tost börek ne atıştırmak istersen satılıyor. Yalnız burada yiyecek falan da satıldığı için biraz kalabalık oluyor. Üst kattaki salon ise oraya bar da deniyor, yalnızca içecek var ve manzaralı daha sakin izole bir yer. Oraya da istenirse, bana söylersiniz ne atıştırmak istediğinizi, önceden alınıp ayarlamak şartıyla yiyecek getirtilebiliyor. Ama öyle bana bi tost getirin falan diyemeyeceğimiz bir yer.

Açıkçası biz Bengisu'nun doğumgününü yukarıdaki yerde yaptık ve salonu sanki kapatmışız gibi rahat ettik. Yiyecekleri falan (kuru pasta, börek, tatlı) aşağıdaki pastaneden alıp askerlere güzel bir masa hazırlattık. Gelenler de memnun kaldılar.

Şimdi karar sizin. Hangi tarafta buluşalım, nasıl istersiniz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…