- Konu Sahibi BolSekerli
kızlar ben sizlerle ilgili yorum yapmadım yaa özüürr
hepinizin maşallahıı varr allah sahibinize bağışlasınnn
hepinizin maşallahıı varr allah sahibinize bağışlasınnn
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
he yaa ama beğenemedım napım dığer mağazadakılerde aklım kalmıştıDedikodu yapmaktan mağazalara bakamadık ki, hee birde böcüğün yine çeyiz sancısı tuttu bir züccaciyeciye gittik ama bişi bulamadı böcükümmm
Şenizsüpersiniz
hepinizi birbirinizden güzelsiniz maşallah
allah bozmasın dostluğunuz daim olsun
Şenizbütün güzeller toplanmış alışverişe gitmiş
hepiniz fıstık gibisiniz
ŞenizVay Vay şunlara bak ne güzel çıkmşsınız yaaaa......
cok saol cnm-----------------------maşallah maşallah maşllah----------------------
ne kadar tatlısınız hani bi laf vardır anasına bak kızını al o misalllll çok şekersinziii
----------------uğur böcüğü oy bu şirinlik ceyiz bakanıııııııı
hepiniz çiçisinizzzz:)
olmas aslında burcu en guzelını koymuş daha çirkın halınde vardı unuttun mulen böcük saçım beyaa kabarmış la şindi dikkat ettiydim de
kaldır onu çıbık
Şenizdostluğunuz daim olsun :smiley-cool: yirim seni ben çeyis bakanı Şeniz
ınş cnm beklerızTü tü tü maşallah süpersinizz kızlarrr :hooray:
Dostlugunuzz daim olsun inşallah ..
ßidahaki buluşmada bende geliyorumm kısmetseekaydirigubbakcemile
allah razı olsun böcüküümm duygulandım neyapim eksi günler aklıma geldii :çok üzgünüm:
ne vuruyon bee
olmas aslında burcu en guzelını koymuş daha çirkın halınde vardı unuttun mu
kusum tskler
egem h geldın cnm
off ınş bıdahakı daha kalabalık olur bıde sıcak olur hava bende daha guzel gıyınırım:jeyyar:
lepı tuhh be kacrdık sen genede de nerden beğendın hangı mağazadan
Dedikodu yapmaktan mağazalara bakamadık ki, hee birde böcüğün yine çeyiz sancısı tuttu bir züccaciyeciye gittik ama bişi bulamadı böcükümmm
yapma la habarım yok benden habarsız mi çektiydin yuhsa
daha güzel mi :1shok: sakın ha daha mini giyicem dmeiş olmayasın sen sağda soldakilerlen kavga ederim baq
acemıperı ctesı gelcen ozmn yada bana takılcan pazar gelcen ben yardımcı olurum
nehırım anneler gelıyor demedık cunkum burcum ozelden dedı bende tabıkı gelsınler dedım öle yane son anda oldu bıdahakıne derım cnm merak etme