• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Rekorlar Şehri İstanbuldan Pierre Loti Buluşması

lady,
annem siz bu kar'ın yanında hiç birşey konuşmayın,ipe götürecek herkesi,bak demedi deme:delphin:
dedikodu yaptılar sizi çekiştirdiler diye şikayete geldi bana,ben hiçbirşey konuşmadım,susun dedim susturamadım dedi,hele seni bir çekiştirdiler ki sorma mune,ağzım açık kaldı,mune iyi insandır dedim anlatamadım,gıcık oluyoruz dediler bir başladılar ne ben söyliyeyim ne sen duymuş ol dedi bana:1closedeyes:

sen tanıdığım gibi ol yeterki karın dedikleri heç önemli değil :delphin:
kaydirigubbakcemile3

kotu mod.mune :umursamaz:
bırımız ıpe gıtcekse hepımızı alın bırden bakem laelaelaelaelae
her konuda ce yapıyon mune olmaz ama :olmaz:
sen geldgn topıcde sessızlık oluyo ocu gıbısın napım kaydirigubbakcemile3
lady gaza gelme sakın konusmaları paylasma kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

sen herkesi kötülüyon :tomato:
ben nasıl biriyim kar :roflol:

sen tanıdığım gibi ol yeterki karın dedikleri heç önemli değil :delphin:
kaydirigubbakcemile3

sen herkesi kötülüyon :tomato:
ben nasıl biriyim kar :roflol:
ayy senmı
dunyanın en kotu dusuncelı uyesısın :roflol:
alınma sakın canım ya arkadaslar bunlar ısın gırgırı ıdı lütfen cıddıye alınmasın..

vavvv yine süpper bi buluşma olmuş kar sarılar pek yakışmış burcums bayadır topiğimizden uzaktın seni görmeme sevindim dostluğunuz daim olsun

vavvv yine süpper bi buluşma olmuş kar sarılar pek yakışmış burcums bayadır topiğimizden uzaktın seni görmeme sevindim dostluğunuz daim olsun
canım co tesekkur ederım..
ınsallah bıdahakıne senıde goruruz aramızdaopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

canım masallah cok guzelsınız hepınızın karcıgım kız senın gıdı senı yıne bluşmuusun kız bulışmayı masallah

kızlar ne güzel buluşulup kaynaşılmış dostluğunuz daim olsun inş.kar cnm seni yeniden görmek güzel sarılarda çok yakışmış cnm öpüyorum seniopuyorumnanaktan

Dostluğunuz daim olsun kızlar. Bu arada manzara süper...
anuskamm..
cok tessekkurlerŞeniz
kızlar ne güzel buluşulup kaynaşılmış dostluğunuz daim olsun inş.kar cnm seni yeniden görmek güzel sarılarda çok yakışmış cnm öpüyorum seniopuyorumnanaktan
canımsınnn amın cok tessekurler canım benım..ŞenizŞeniz

Back