Bakıcı, Kreş, Oyun Ablası istanbul bahcelievlerde bakici ariyorum

Çocuğunuzun bakıcı veya kreş deneyimleri, önerirler, tavsiyeler, karşılaşılan problemler, oyun ablaları ve oyun grupları

siscan

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
18 Kasım 2008
4
0
86
İstanbul
istanbul bahcelievlerde oturuyorum evime yakin bakici ariyorum ise basladigimda kizim 11 aylik olacak. deneyimli olup hem kizima bakacak hemde ev islerinde yardimci olacak birini ariyorum. orta yaslarda biri olmasi tercihimdir.

merhaba biraz gec bi cevap oldu halaa bakici ariyorum. bakiciniz suanda calismiyorsa gorusebilirz..size birkac sorum olacak... kizimi emanet edicem bi anne olarak beni cok iyi anliycanizi dusunuyorum gercekten guvenebilirmiyim, ev islerine yardimci oluyormu,ucreti nedir,bizim mesai saatlerimiz sabah 7 aksam 7 onun icin bi sorun olurmu son olarakta bayan kac yasinda... cok oldu biliyorum ama inanin gunlerdir uyuyamiyorum bile cok sikintiliyim cokkk

Merhaba,
İstanbul bahçelievler siyavuşpaşada oturmaktayım. 2 yaşında bir oğlum var, ağustosta kızım olacak, 3-4 ay sonra evime bakıcı almayı düşünüyorum, iki çocuğuma da bakacak, ev işlerine yardımcı olacak, sağlıklı sıhhatli bir teyze olsun istiyorum. Güngörende oturan, bahsettiğiniz teyze hakkında biraz daha bilgi alabilir miyim? Sağlıklı mıdır, kaç yaşında, kendi çocukları eşi var mı? Ne kadar ücretle hangi şartlarda çalışmak istiyor?

ben ilgileniyorum ilanla güngörendeyim 26 yşndym br kızım 5 yşnda eger bulamadıysanız görüşeblirz adım nuray XXXXXXXXXXXXXXX yi günler

Son düzenleyen: Moderatör:
arkadaşlar merhaba;

bahçelievler yayla-haznedar da ikamet eden; sabah 08:00 öğlen 12:30 gibi 6 yaşımdaki kızımı okul servisine bindirecek; sabah kızım uyunanana kadar ev işlerine ütü vs. yardımcı olacak yarım gün yardımcı bakıcı arıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…