• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İstanbul Avrupa yakasında tavsiye edebileceğiniz kadın doğum doktoru varmı?

gxixdacxix elif

hepgüldürmek isterim seni
Kayıtlı Üye
22 Haziran 2008
258
2
96
43
Ankara
Merhaba arkadaşlar..

İstanbul Avrupa yakasında oturuyorum ve bir bebeğimi karnımdayken kaybettim..bu süreçte doktroumdan memnun kalmadım..

Bu tarafta iyi bir kadın doğum doktoru arıyorum, bana yardımcı olur musunuz? Tavsiye edebileceğiniz isimler var mı?

(Not: Bahçelievler-Şirinevler civarında oturuyorum..)

herkese iyi günler..

Son düzenleme:
elıfcım ben avcılarda oturuyorum burda bı doktor var ENDER AYDINHAN cok ıyı ve tecrubelı fakat ben cok masraflı oldugu ıcın bıraktım.sımdı bakırkoy dogumevınde tedavı goruyorum aynı ıslemlerı ordada uyguluyolar ve ılgılenıyolar sana burayıda tavsıye edbılırım.bıde eger gercekten tedavı gormek ıstyosan ve durumun ıyıse dırek cerrahpasaya gıt asıl yerı orası ve hepsı profösör

elıfcım ben avcılarda oturuyorum burda bı doktor var ENDER AYDINHAN cok ıyı ve tecrubelı fakat ben cok masraflı oldugu ıcın bıraktım.sımdı bakırkoy dogumevınde tedavı goruyorum aynı ıslemlerı ordada uyguluyolar ve ılgılenıyolar sana burayıda tavsıye edbılırım.bıde eger gercekten tedavı gormek ıstyosan ve durumun ıyıse dırek cerrahpasaya gıt asıl yerı orası ve hepsı profösör

Teşekkür ederim Zelalcim..

Doktoru tedavi için değil, yeniden hamile kalmak istediğim için arıyorum...Cerrahpaşayı düşüneceğim..

Canım sana iki doktor tavsiye edebilirim.Birisi cihat şen cerrahpaşada eğer istersen muayenehanesi de var mizacı soğuktur ama doktorluğu iyidir .Bide fındıkzade oğuzhan caddesinde Rabia babalıoğlu var ona da gidebilirsin .

İncirli otobüs durağının hemen karşısında özel ethica incirli hastanesi var canım ben oraya gidiyorum doktorum Nur Tüzüner harika bir insan kesinlikle öneririm. Geçmiş olsun dileklerimle...

slm canım ben Bdüzü Acıbademde Dr Aylin Tatlıadım a gidiyorum gebelik öncesi ve şu ana kadar beni çok güzel hazırladı tüm tahlillerimi ve yapılması gereken herşeyi yaptırdı herkesede öneriyorum çok ilgili ve rahatlatan bir yapısı var hastanenin muayene ücreti 80 ytl eğer istersen tlf verebilirim.

bu arada acıbademi aradım 1 temmuz itibariyle ssk anlaşması bitmiş.sadece 30 ytl karne indirimi yapıyorlar fakat karneye ilaç yazmıyorlar..aaylin hnm 90 dedi...
cevap yazan arkadaşlara teşekkür ederim...
iyi günler

merhaba kızlar ben de okmeydanındayım kağıthane okmeydanı gaziosmanpaşa yada aklınıza gelen okmeydanına çok uzak olmayan hastane tavsiyeniz var mı

canım en başta bebeğin için çok üzüldüm. Ben Tekirdağda oturuyorum ve İstanbul Zeytinburnu'ndaki Avrasya Hospıtalde Kemele GÜLEN'e gidiyodum doğumumada ona gittim benim doğumum riskliydi ve ona rağmen mükemmel bir doktor tavsiye ederim ama bana uzak dersende bilemem tabii.:emir_bebek::ecrin_bebek:

merhaba arkadaşlar bende beylikdüzü acıbademe gidiyorum dr aylin tatlıadım çok memnunum herkese tavsiye ediyorum muayene 160 tl benim sağlık sigortam var indirim alıyorum 88 ödüyorum.14 haftalık ikiz bebeklerime hamileyim..herkese rahat hamilelik kolay doğumlar diliyorum

Selam canım ben de Bahçelievler de oturuyorum.Bakırköy'de Şükran Cebiroğlu'nun muayenehanesi var o çok güzel.Özel hastane olarak da geçen hafta gittim Hizmet Hastanesi'nde Meltem Eğilmez var.Ssk anlaşması ve diğer özel sağlık sigortaları geçerli.

Merhabalar...

Bahçelievler Medıcal Park Hastahanesinde Tülin Gürel Kocatepe'ye gidiyorum gayet de memnunum hem sgk anlaşmalarıda var hemde sana yakın tavsiye ederim.

Merhaba...

Eger normal doğum istiyorsanız Bahçelievlerde Sare Davutoğlunu tavsiye ederim. Normal doğum için çok uğraşıyor. Benim de doktorum. Biraz pahalı ama değer bence muayenehanesi var. Bahçelievler Medical Parklada anlaşmalı ssk geçiyor.

Bakırköy'de Dr. Kıraç Yalçındağ'ı tavsiye ederim. İnanılmaz ilgili ve tecrübeli. Aklınıza takılan her soruya gerçekten zaman ayırarak cevap veriyor, sabırla. Kızılay'da yaptırdığım 2 adet beta hcg tahlilim arasında 16 kat fark doğunca aradım Kıraç Bey'i, normalde Cumartesi günleri muayenehanesine gelmemesine rağmen bizim için özel olarak geldi. Çok şükür ki Kızılay'ın hatasıymış!!! Muayene ücreti 150TL. ancak SGK için indirim hakkında bilgim yok. Kontrollerde para almıyor.

kızlar bende cennette oturuyorum şöyle derdimi dinleyecek bir doktor bulamadım ben hamileleik için uğraşıyorum lütfen banada bir tavsiyede bulunun hormoncu ile aynı anda kadın doğumcuda bulunan bi hastaneye gitmem lazım aynı zamanda haşimato hastasıyım çünkü....özel trakta doğan hastanesi nasıl evime çok yakın

Back